Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja wlasnie sie poklocilam z matka... o co ?
o to, ze planujemy sie wyprowadzic, ze na pewno nam sie nie uda. itp.
aaaa... szkoda gadac..

może Twoja mama po prostu nie chce abyście mieszkali z dala od niej![]()
ale i tak powinna was wspierać.
Jak mieszkałam z moim J u jego mamy, często kłóciłyśmy się - ona zaczynała. Nieraz słyszałam że mam się wynosić. Wszyscy znajomi mojego faceta powtarzali mi, że go zmieniłam na dobre (miał ciężką przeszłość), że widać jak on chce znowu żyć a nie wegetować....tylko jego matka miała zawsze jakieś "ale". chyba zapomniała, że 30letni facet nie jest już małym dzieckiem...chciała mieć go tylko dla siebie, skłócała nas itp. Odkąd mieszkamy na swoim, w końcu się do nas nie wtrąca.
moniSkaBe wiem, że się nie da ale spróbuj sie nie denerwować tym co mówi Twoja mama. Po prostu szukajcie mieszkania...i pokażcie rodzicom że dacie rade![]()

bedzie my miec Grzesia takiego kolor olcha- jablon z komoda i bez szafek nocnych bo juz bysmy nie pomiescili
Sypialnia GRZEŚ - meble sypialne, meble sypialniane, sypialnie, sypialnia, meble do sypialnii - BODZIO
ja od mikłoaja dosatłam AANGINĘgardło zawalone temp brak poce się jak świnka i tylko tantum verde używam dziś juz troche lepiej
nie mam pojęcia skąd mi się to przyplatałochyba w przychodnie w środe coś załapałam i dlatego od tej środy już tak wymiotowałam organizm walczył
oby się szybko skończyło bo nie mam ochoty na antybiotyki czy szpital![]()

nawet lodów zjeść nie mogę, a taaaaak byyyyym chciaaaaaałaaaaa:-(a ja wlasnie sie poklocilam z matka... o co ?
o to, ze planujemy sie wyprowadzic, ze na pewno nam sie nie uda. itp.
aaaa... szkoda gadac..
Dzień dobry kobitki. Wszystkie gdzies biegną, ida cos załatwiac. A ja planuje robić nicNo dobra plany mam ale nie mowie głośno bo pewnie jak zwykle pokona mnie moje lenistwo i pozniej wstyd bedzie że nic nie ruszyłam
Miłego dnia

.Zjadłam różne dziwne rzeczy zalane mlekiem na śniadanie.
:-)