Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale swietnie :-) kurcze super wielkie gratulacje dla ciebie i nazyczonego
:-) powodzenia kochani ;-)
, u mnie problem że mamy tylko 1 pokoik dla siebie, i mam teraz problem gdzie wstawic łóżeczko , ale myślę że rodzice odpalą nam jeszcze jeden teraz. A w naszym to żadnego stołu, ławy itp, tragedia , ale jak mam gości to wypożyczam pokój od rodziców. Trochę lipa
, przecież i tak po powrocie będe musiała robić jeszcze raz , ale cóż wysłano mnie i już !!! U nas te badanie sąważne 2 lata a u mnie będą nie cały rok
.
ale wasza reakcja mnie ucieszyła 
Myslalam ze sie wsciekne!! Wg niego praca biurowa nie jest meczaca i ze przesadzam!!! Dał to L4 z wielka łacha ale wkur..łam sie nieziemsko !!

Ja pije kasuwie i zjem drożdźówke z makiem mniammm Jutro jedziemy na zakupy. M dostal bony z pracy wiec juz takie przedświąteczne zakupki zrobimy. Ja zadzwoniłam do poradni i pielęgniarka powiedziała że mam wziąść butelke wody niegazowanej do popijania. Nie musze sie ograniczać w jedzeniu słodyczy dzisiaj popołudniu więc wciągne pączusia:-)Jak byłam na badaniu z 50g glukozy to mi powiedzieli że moge w 200ml wody...ale i tak co drugi łyk popijałam czystą wodą - tak mi poleciła pielęgniarka, żeby nie zwymiotować![]()
niestety, ale taki mysli tez mam w glowie.
Zeby za wszelka cene pokazac im, ze sie myla..

Moje wieeeeeeeelkie GRATULACJE!!! Juz za miesiąc ślub...jak pięknie :-)Hej kochane :*
U mnie okprzepraszam znów za nieobecność, ale miałam weekend pełny wrażeń, a dziś mnóstwo załatwień. Wszystko się świetnie układa
i oby tak dalej
Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze
:*
Piękna sypialnia! My mamy pokój gościnny urządzony prawie cały z Bodzio i jestesmy zadowoleni
No zaległosci nadrobione
Ja w wekendy rzadko mam czas, zeby do Was zajrzec, spedzam ten czas z moim M, a w ten weekend znów imprezy były i wczoraj jak zrobilam obiad, to walnełam sie do łozka i lezalam do wieczora.
Bylismy rano na zakupach, kupilismy choinke i lampki. Czarnuszka my tez kupilismy tą zielona z białymi koncówkami, sliczna jest. My kupilismy taka na 180 cm.Jeszcze bombki musimy kupic, ale nie moge sie zdecydowac w jakich kolorach zrobic tą choinke.
Marti gratuluje wyboru mieszkanka i powodzenia w zalatwianiu kredytu!
Emilia witamy w naszym gronie.
Byłam dzis u gina po L4 , po któere 2 tyg temu kazal mi przyjsc, a dzis mi zrobił focha ze nie ma uzasadnienia zeby mi dac L4Myslalam ze sie wsciekne!! Wg niego praca biurowa nie jest meczaca i ze przesadzam!!! Dał to L4 z wielka łacha ale wkur..łam sie nieziemsko !!
Mysle czy nie zmienic lekarza, co sadzicie ?? bo juz naprawde mam go serdecznie doscv. Wiecznie ma jakies fochy, ciezko jest sie od niego cokolwiek dowiedziec!!