reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
i ja się witam porannie;-);-)chociaż przwie 9 to już niezbyt porannie ale co tam, niektóre chyba jeszcze śpią:-D:-D:-D:-D
Oliwka mnie dziś zaskoczyła :tak::tak::tak::tak:

jak przyszłam z pracy to Oliwka rzuciła mi się na szyje i powiedziała: "mamo kochasz mnie???? :-):-):-):-):-)

a potem jak oglądałam M jak miłość podeszła do mnie zaczęła mnie drapac po plecach,przytuliła sie i mówi:"Mamo kochana jesteś" :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

normalnie tak mi sie milutko zrobiło,rozczuliło mnie :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

ale z niej mała agentka sie robi :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
słodziutko Cię przywitała, aż miło się robi i cieplutko na sercu:tak::tak::tak:
moja ostatnio coś chciała od m i mówi do niego "tatku mój kochany.............." i już go ma, zmiękł momentalnie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witam porannie:-):-):-)
Maja w przedszkolu a ja z kawą do komputera.:tak::tak::tak:
Dzisiaj ładna pogoda się zapowiada to chyba wezmę się za mycie okien, bo podobno znowu od czwartku zimno nadciąga:szok::szok::szok:
Idę was teraz poczytać bo jakoś wczoraj popołudniu czasu brakło na kompa:sorry::sorry:
jak się już tak rozpędzisz z tymi oknami to może o moje zachaczysz????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

,

Z tym Potterem to ubaw po pachy ,przed 22 poszłam wyłączyć im tv,jeszcze oglądali Ksawier przytulony do misia drżał jak osika ze strachu,bo faktycznie z punktu widzenia 6 latka można sie bać ,więc zaczełam go pocieszać ,przytuliłam,a moja córka postanowiła w tej chwili ,ze ona też chce żeby ja mama utuliła i tez zaczęła płakać że sie boi:-Dskaranie boskie, także harrego będa ogladac w dzień:-D:tak:
Gardło mam suche i coś mnie drapie:eek:
to włączyłaś dzieciom film nie ma co, horrorem ich tak???? i to przed snem????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zaraz będziemy jeść sniadanko,M poszedł robić a ja lecę się myći ubierać bo końcu nie zdążę do pracy :-D:-D:-D:-D:-D
miłej pracy:tak::tak::tak::tak:

a ja rano zajrzałam na konto a tam wielkie zero wpływów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzisiaj już 8 a wypłaty ani śladu, sobie to wiedzą kiedy wypłacić ale pracownikom to po co? przecież wszyscy tu [racują charytatywnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale jestem wściekła:crazy:

idę do rowu

Malinka, co mogę zrobić z pozostałego sosiku po gołąbkach, no pyszny taki i dużo i szkoda do kibelka wylać
kochana najszybciej sosik myśliwski do makaronu pyszota jak mawia julina:tak:
a wiecie ze jak sie do plackow ziemniaczanych doda 2lyzki kaszy manny to sa one bardziej chrupiace:-)

O proszę

A na obiad wymyśłiłam lasagne[/QUOTE]
o już masz pomysł:rofl2:
utknełam w rowie:-) ale teraz już idę sobie bo i ak żadnej nie ma:-:)-:)-:)-:)-(
Medeuska czekam na info w wiadomej sprawie;-);-);-);-)

a ja drugi dzień układam puzzle które Mika dostała od Mikołaja ale trudne to jak cholera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:500 elementów, 3D, kolorowe motyle, jeden na drugim taka głebia, mądra mamusia kupiła dziecku prezent a teraz sama się męczy:-D:-D:-D:-Djeszcze misiąc i moze ułożę:szok::szok::szok:

miłego wieczoru i spokojnej nocy. bo dzisiaj już raczej nie zajrzę:sorry:
kochana julina moja takie 3D puzlle z barbi dostało w tamtym roku na gwiazdkę i tylko 150 elementów ja się nad tym męczyłam ze 3 godziny a julina ułożyła w godzinkę a teraz już zna je na pamięć i układa w 30 minut ale to maniaczka ouzlowa:tak:
adam dostał wczoraj w klasie na mikołajki puzzle 1000 elementów takiegi tygrysa w trwie trudne to jak diabli ale julkja pewnie przez weekend z nim ułoży:tak:
hejka wpadłam zobaczyć co tam u Was słychać:-)

poczytałam ale już zapomniałąm co chciałam wam odpisać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka mnie dziś zaskoczyła :tak::tak::tak::tak:

jak przyszłam z pracy to Oliwka rzuciła mi się na szyje i powiedziała: "mamo kochasz mnie???? :-):-):-):-):-)

a potem jak oglądałam M jak miłość podeszła do mnie zaczęła mnie drapac po plecach,przytuliła sie i mówi:"Mamo kochana jesteś" :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

normalnie tak mi sie milutko zrobiło,rozczuliło mnie :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

ale z niej mała agentka sie robi :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ale słodzizna:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Dobre anabuba,ale masz racje,tylko ,ze on na wszystkie aluzje mówi _yyyy nie znam tam nikogo:tak:no nie uzyty ,a tak w ogóle to ja też jestem od myślenia w tej rodzinie:tak::-)

Ha ,no to sie mamuśka wkopałaś,
Mój m swego czasu też był cięty na bb,wręcz zazdrosny:eek:więc teraz pisze kiedy go nie ma ,a kiedy jest ,to dawkuje, przynajmniej sie nie czepia:tak::-D

Z tym Potterem to ubaw po pachy ,przed 22 poszłam wyłączyć im tv,jeszcze oglądali Ksawier przytulony do misia drżał jak osika ze strachu,bo faktycznie z punktu widzenia 6 latka można sie bać ,więc zaczełam go pocieszać ,przytuliłam,a moja córka postanowiła w tej chwili ,ze ona też chce żeby ja mama utuliła i tez zaczęła płakać że sie boi:-Dskaranie boskie, także harrego będa ogladac w dzień:-D:tak:
ha ha ha skąd ja to znam mój adam taki sam on się nie boi ale ciemność i wyobraźnia swoje robią:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam kochane wtorkowo:happy:
do świąt coraz bliżej:-D:-D:-D:-D:-D
któr ma menu świąteczne rozplanowane:sorry::sorry::sorry:
nocka superowa Banderas sam zasnął o 20.15 z łóżeczku popłakał może 10 minut i spał caluteńką noc bez pobudki do 7.35:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
julina bierze antybiotyk i dziś mniej w nocy kasłała więc też się wyspała:tak:
na obiadzio robie dziś spagetti mięsko już zmieliłam ser starłam warzywa posiekałam więc potem tylko wsio zrobić i będzie obiadzio:rofl2:

i ja się witam porannie;-);-)chociaż przwie 9 to już niezbyt porannie ale co tam, niektóre chyba jeszcze śpią:-D:-D:-D:-D

słodziutko Cię przywitała, aż miło się robi i cieplutko na sercu:tak::tak::tak:
moja ostatnio coś chciała od m i mówi do niego "tatku mój kochany.............." i już go ma, zmiękł momentalnie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

jak się już tak rozpędzisz z tymi oknami to może o moje zachaczysz????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to włączyłaś dzieciom film nie ma co, horrorem ich tak???? i to przed snem????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

miłej pracy:tak::tak::tak::tak:

a ja rano zajrzałam na konto a tam wielkie zero wpływów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzisiaj już 8 a wypłaty ani śladu, sobie to wiedzą kiedy wypłacić ale pracownikom to po co? przecież wszyscy tu [racują charytatywnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale jestem wściekła:crazy:

idę do rowu
jak ja tego nie cierpię :wściekła/y:moja szefowa też tak potrafi niby płatne do 10 a potrafi zapłacić 11 , 14, czy nawet 16 a co ona ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie znoszę czegoś takiego, skoro człowiek pracuje dzień w dzień to przecież pieniądze mu się należą i to nie z opóźnieniem ale na czas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co to nie zaznaczyłam cytatów?

No i jak tylko pochwaliłam, że śpi to przyszła wybudzona, hihi, leży pod taty pluszowym szlafrokiem i mini mini ogląda, musiałam ją przekupić, żeby dała sobie noś zakroplić.
I tak się zastanawiam, czy warto iśc do lekarza, ona nigdy antybiotyków jej nie przepisuje, bo mówi, że to koń, nie dziecko i to ruski w dodatku. To co zwykle nam przepisuje to mam więc małą faszeruję i jeśli w 3 dni nie przejdzie to dopiero wtedy będę dzwonić. Boję się, że w tej przychodni to zwykłe przeziębienie na jakiegoś wirusa grypy zamienimy.
No zjadłam śniadanko, zaraz wezmę się za okna od środka, od zwwn pomyję jak dojdziemy do siebie, albo P mi to zrobi. Chciałam iść na poczte i po zakupy, ale P wymyśił mi szybki obiad i zakazał wyściubiać nos z domu. Sam zrobi zakupy, my mamy się kurować:tak:. No jak go nie kochać...
Kurcze Malina, coś miałam C napisać, aha, apro pos puzzli-nie chce któraś takich ?:

no to fajna mieli dobranockę :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
A co to nie zaznaczyłam cytatów?

No i jak tylko pochwaliłam, że śpi to przyszła wybudzona, hihi, leży pod taty pluszowym szlafrokiem i mini mini ogląda, musiałam ją przekupić, żeby dała sobie noś zakroplić.
I tak się zastanawiam, czy warto iśc do lekarza, ona nigdy antybiotyków jej nie przepisuje, bo mówi, że to koń, nie dziecko i to ruski w dodatku. To co zwykle nam przepisuje to mam więc małą faszeruję i jeśli w 3 dni nie przejdzie to dopiero wtedy będę dzwonić. Boję się, że w tej przychodni to zwykłe przeziębienie na jakiegoś wirusa grypy zamienimy.
No zjadłam śniadanko, zaraz wezmę się za okna od środka, od zwwn pomyję jak dojdziemy do siebie, albo P mi to zrobi. Chciałam iść na poczte i po zakupy, ale P wymyśił mi szybki obiad i zakazał wyściubiać nos z domu. Sam zrobi zakupy, my mamy się kurować:tak:. No jak go nie kochać...
Kurcze Malina, coś miałam C napisać, aha, apro pos puzzli-nie chce któraś takich ?:
a jakie??? ;-);-);-)
ja uwielbiam puzzle, ale teraz to bym sie bała co by czarek mi nie zjadł i nie mam zabardzo miejsca na układanie, ale kocham je bardzo:tak::tak::tak::tak:

witam wtorkowo, wszystkie piszecie ze ladna pogoda a tu leje jak z cebra, ani na dwór dziś pewnie nie wyjde ani okien nie umyje, chyba ze tylko od środka :sorry::sorry::sorry:

reklama

No

A to moja pociecha wczoraj po kąpieli, zasnęła w pół minuty, jeśli nie szybciej, jak zakładałam jej pampersa i przebierałam nawet nie mruknęła, hihi

Normalnie przypomniało nam się jak to było takie maleńkie, zawiniątko słodkie

Do góry