reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ania wpadła ,hurtem poczytała,odpisała i wypadła:-Ddziewczyna -błyskawica:tak:

Ja moim dziecięciom pościągaam harrego pottera 3 kolejne części ,bo strasznie sie im spodobał,wrzucę im na płytk ę i będą mieli co wieczorem oglądać(a my świety spokój:rofl2:)
:-D:-D
Swietny pomysl na spokojny wieczor
Witam,:-Dżyję,nie mam czasu.
Nie poczytam,bo okna myję ,ale te tylko pod tarasem ,bo pada okropnie.
Pozdrawiam.;-);-)
witamy witamy i szkoda ze nic wiecej nie wiemy:(
As skarbie napisz choć w skrócie co u ciebie bo dawno ciebie nie było:tak::tak::tak::tak:
MH jaką ja mam ochotę na gołąbki tylko chęci i czasu przy tych moich potworach nie bardzo:-p
ale może w piątek bym tak zrobiła hurtowo ze 40 to bym zamroziła i na święta potem miała albo na jakiś szybki obiad:sorry::sorry::sorry:pietruszka ma piątek wolny więc to jest myśl..............
i tu jest juz plan, tylko teraz go trzeba zrealizowac;-)
MH uwielbiam gołąbki ,może to dzisiaj mnie sie w gościach spodziewasz??:-D

Ksawier w chwili obecnej ogląda mecz na jakimś sportowym kanale i lata wkoło tv z taką małą piłka ,a Klaudia odrabia lekcje,:tak:
moi bajek coraz mniej ogladają ,Klaudia woli hannah montana ,a ksawek mecze właśnie :szok:
dzieci mi rosna:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: a ja ciągle młoda i piękna:-D
i tak ma byc.Dzieci dorastaja a matki piene i mlode zostaja:tak::tak:
Chyba już o mnie pozapominałyście co?
eee no co TY oszalalas Dawaj foty mieszkania
Z tymi fotkami mieszkanka to poczekajcie-poukładam to na perfecto to wkleję ;-) Po co wam fotki syfu :-D
Anka-nie masz,ale zaraz będziesz mieć-wysyłam zaproszenie :-)
dzieki za raz odbiore:tak:
My juz po obiadku i nawet naczynia juz pozmywalam:tak:Sos do spaghetti zostanie mi jeszcze na jutro i bede musiala tylko dogotowac makaron:-)
Mlodzi sie bawia i narobili mi taki syf ze szok:szok::szok::szok::szok:Ale poki mam spokoj to jest oki:-);-)
Dominik to sie dzisiaj wyletnil ze szok-chodzi w domu w ktotkich spodenkach i w krotkim rekawku:szok::szok::szok::szok:A ja pod koldra siedze hehe:-D:-D:-D:-D

Pisalyscie cos o golabkach:tak:To tearz Was zaskocze-nigdy nei robilam sama golabkow:szok::szok::szok::szok::szok:

Actimela kupuje od czasu do czasu i z Dominikiem pije:tak::tak::tak::tak:I w sumie nadal bede kupowala tak jak inne jogurty
mamusi zimno a syn goracy:-DJa kupuje bardzo rzadko moze raz na pol roku wiec luzzzz
witam
wczoraj moj net zalapal krzaka i nie moglam wejsc na bb

wczoraj imieniny u tesciowej udane.byli tylko domownicy i my we 3 ale czulam jak w gosciach.nazarlama sie tak ze mi brzuch wywalilo:-Dtesciowa zrobila pyyyyyyyyyyyyszna ciasto:-p:-p:-p
no ale za to po tych slodkosciach dzis boli mnie zab:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ten co ostatnio mi robila to ukruszylo mi sie czesc zatrucia i teraz mnie cmi znowu tak wkurzajaco:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wczoraj wrocilysmy jakos po 18 dopeiro.dziewczyny sie ladnie bawily,ja pogadalam ze sszwagierka.
p pojechal do pracy wlasnie.pogoda do bani,caly dzien pada.pochmurno i cemno.taka pogoda zle na mie dziala a do tego @ sie zbliza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oby do srody nie przyszla bo ja do chirurga.
powiem szczerzez ze juz sie boje,brat mnie zawiezie,bo nie wiem w jakim stanie bede po zabiegu.

no i tyle.jakas wsciekla chodze dzisiaj.ehhhh
Kochana jak slodkosci i pysznosci na stole nie ma sobie czego zalowac Tylko pozniej moga byc skutki uboczne a u Cioebie widze zab nawala.Wspolczuje serdecznie.Ale zrobisz i po bolu a co zjadlas to Twoje:happy:
:-D:-D:-D
Jakby mi ktoś przez ramię patrzył to już bym była zagubiona/zgubiona:-D:-D:-D

Zbiornik zrobiony na glanc, jeszcze tylko przednią szybę wypolerować, ale to jak mała pójdzie sobie w pielesze, bo mi zacznie pomagac i wyjdzie jak zwykle:-D:-D:-D
P jeszcze nie ma, mówił coś o geometrii kół, pewnie w końcu się umówił i pojechał, znów kasa, no i jeszcze miał opony zmienić, no chyba już czas...
nic tylko wydatki:confused2:
A na opony to chyba ostatni gwizdek bo niewiadmo kiedy spadnie snieg
Dzis nie ma a jutro wstajesz a tam 30cm:szok:

HOU HOU HOU laseczki był mikołaj u was?????????????????????????
witam niedzielnie w domku:-D:-D:-D:-Djupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moje dzieci mikołajem zachwycone adam lekturę dostał opowieści z narni właśnie czyta:tak:
julka grę memo pamęić po obiadku zagramy:tak:
antonio kierownicę z dzwiękami które mnie wykańczają wsoim natężeniem:szok:
ja z ietruszką nic no ale my to grzesznicy a prezenty daje święty:rofl2:
nawet nie wiecie jak się cieszę z wolnego weekendu:-):-):-):-):-):-)
wczoraj byłam sobie sama na zakupach w lumpku świetnym zresztą kupiłam sobie spodnie sztruksy nowiutkie czarne idelnie pasujące na mój zadek za całe 10 zł spodnie domowe dresowe popielate nowiutkie z metką za 12 zł 2 bluzy z kapturem obie szare jedna ze snupim druga z kubusiem puchatkiem :rofl2:obie kosztwały 20 zł i adamowi super ciepłą bluze z kapturem za 8zł i julce piekną bluzkę koszulową czerwoną w białe groszki za 7.50zł:tak::tak:a wróciłam zadowolona jak diabli :tak:jeden lumpik wypatrzyłam z fajnymi ubraniami dla dzieci wszystko rczej firmowe h&m,next,nike,adidas,wójcik,fixoni a ceny fajne bo w poniedziałek 10 zł za kilogram:tak:czekam niech mi się tylko dzieci wykurują i niech będzie ciepło to mam mete na zakupy ubraniowe:rofl2:
lunka firaneczek narazie nie wystawiają ale pamiętam o tobie:tak:
dowikluś w piątek pytałam o ten pasek dla dziewczynek ale był ciołek na dekoracjach i on nic nie wie jk jutro będzie kaśka albo aga to się dopytam:tak:pamiętam:tak:

no to kochana zaszalas z akupami

My też już po rozpakowaniu prezentów i Maja muszkieterką się bawi:tak::tak::tak:
Mamy zamiar pojechać jeszcze dzisiaj do galerii bo ponoć mają być jakieś atrakcje mikołajkowe dla dzieci:tak::tak::tak:
Poza tym Maja z rana znowu kaszlała i zaraz biorę się za krojenie cebuli i robienie syropu:tak::tak::tak:

My też dzisiaj pospaliśmy aż do godz.8 ale Maja kilka razy budziła się w nocy - chyba przeżywała że mikołaj ma przyjść:tak::tak::tak:

Obyś zakupiła taki jaki chcesz:tak::tak::tak:

zrob w maju syrop z mlodych pedow sosny,dobry na kaszel powuyzje 3roku zycia,mozna tez kupic w patcec podobny

A i zapomniałam się pochwalić M zabiera mnie na Sylwestra:tak::szok:,dzwonił rano szwagier(od tej szwagierki sprzątającej) i pytał się czy byśmy z nimi nie poszli - 130zł od pary.W tamtym roku byli i super zabawa była:tak:.
Można się śmiać;-):tak: Zobacz załącznik 186167

super!u nas 165zl tam gdzie idziemy,ale jak my niedalkeo stolicy to i ceny wyzsze,ale ten zaspol co rok temu wiec mam nadziejej ze ebdzie dobrze

Agnes,do takiej to nawet na zastrzyki bym poszła;-):tak:.
A ja wiem co u większości jutro na obiad będzie:-p;-):tak::-D:-D

i tak trochę anty świątecznie:sorry:;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oglądałam 2 dni temu film Galerianki,jakby któras miała chęc to warto :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
uśmiałąm się z tych panienek ze szok,a jakie teksty masakra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale warto obejrzeć :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ogladalam.nizel te laski

Medeuska moje okna na pewno nie są lepsze:tak::tak::tak:
]

moje okna czekaja na swieta czyli zamierzam pod koniec przyszlego tyg je myc:tak::tak::tak::tak:

a mnie nie pokoi jedna rzecz.Oliwka jak koloruje,rysuje to bierze tylko czarną kredkę:sorry: i jak chce jej ja zabrac to sie awanturuje że chce własnie czarna i nie chce sie wymienić na inną :no::no::no::no::no:

a jak jej czarna schowałam to wybrała ciemną niebieską jakieś takie ciemne kolory wybiera.coś to chyba jest źle:sorry::sorry::sorry:

co Wy myslicie??????

dziecko w tym wieku zawsze wezmie czarna albo granatowa kredke jak ma taka w zasiegu:tak::tak::tak:nie ma sie jeszcze czym martwic.mozesz poprostu jej chowac ciemne kolory,ale narazie to nic strasznego

witam poniedziałkowo:happy:
u mnie tez szro buro i ponuro ale ja mam okna już pomyte:-p
agnes julka do 3 czy nawet 4 lat rysowała tylko na czarno ciemno niebiesko lub brązowo i psycholog w przedszkolu powiedziała że to dlatego że te kolory są poprostyu wyraźne i dziecko widzi od razu efekt kjak dziecko ma 5-6 lub więcej lat i nadal rysuje tylko na czarno wtedy należy z tym iść do psychologa:tak:
mój antośko zrobił nam wczoraj wieczorem jazde wył tak nie tak nie i piotr chciał go lulać nosić bujać a ja się wkurzyłam i pwiedziałam basta łóżeczko jest od spania a nie nasze ręce położyłam go do łóżeczka wył dobre 20 minut podchodziłam do niego do pokoju nachylałam się nad nim i go głaskałam i wychodziłam zasnął sam i spał jednym ciągiem do 7.20 od 20.40:tak: i pietruszka stierdził że on tez go tak bedzie odkładał bo mi się przyznał że on to go lulka zawsze:sorry:
dziś znów z julką i antkiem do pani doktor na 11.15 bo o ile adam zdrów to julka z antkiem kaszlą jak wariaci:wściekła/y:julka juz miesiąc nie była w szkole:-(

co za chlop!!!!!!a wczesniej sie przyznac nie chcial no.Ty babo uczysz dzieci jak nalzey a chlop wszytsko psuje jednym dotknieciem:rofl2:

a ja zamiast pilnie pracować to co chwila zerkam co na bb:-D:-D:-Dczy ktoś coś pisze;-);-);-);-)
lenia mam jakiegoś znów:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a co do okien to nie wiem czy je umyję bo jak wracam do domu to jest już zwykle ciemno a w sobotę albo pada albo mam coś innego do zrobienia:confused2::confused2::confused2:więc okna czekają cierpliwie, chociaż myłam je jakoś dwa miesiące temu ale u mnie strasznie się brudzą, ze po tygodniu już nie widać że były myte:no::no::no:

ja tez mam dzis meeeeeeeeeeega lenia
teraz duza rysuje,mala tanczy a ja przt kompie
zaraz im wlqcze bajke jak beda marudzic bo nie mam dzis zdrowia sie z nimi uzerac:sorry::sorry::sorry::sorry:
tyle ze musze dzis posprzatac bo juz syf a rano nie mam jak jak p po nocy spi

Wpadam na chwilkę powiedzieć że żyję jeszcze :tak:
Powoli już wychodzimy z tego bajzlu...
Teraz pralka tylko po 4razy dziennie chodzi-musimy wszystkie ciuchy i zabawki prać,bo dosłownie wszystko cuchnęło tym grzybem...
ehh Idę trochę posprzątać u małej,zajrzę później :-)
Wstawiłam fotki Ani z Mikołajem na nk :-D
czyli przeprowadzka udana:-)

W

Zazdroszczę ,ja jeszcze nigdy nie byłam na balu ,zawsze w domu robiłam ,albo u kogoś ?kiedy ten mój sie domyśli i mnie gdzieś zabierze??

ej Madziula a myslisz ze moj by sie domyslil z tym balem?????????/
ja jetsem w tej rodzinie od myslenia i wydawania rozkazow:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
powiedz ze chcesz spozniony prezent na 10ta rocznice:-p:-p:-p

:-D:-D:-D:-D
A nocki widze podobne, tylko, że ja latałam z pokoju do pokolu, od łóżeczka do łóżka...\\

No skąd ja to znam, choć dziś wyjątkowo zjadła mi pół śniadania ale razem z chlebkiem, no szczęście, że w tej chorobie chociaz apetyt jeszcze ma

dobrze ze moja mala ma lozeczko przy mojej glowie ale dzis tez mialam ciezka noc.tak jej kawalek zajrzlalam i chyb 5 jej ida:crazy:

cos mi bardzo wolno idzie dzis to nadrabianie
taki dzien pelen lenia zle na mnie dziala.nie bylam na dworzu bo lalo wiec tesc dzieco odebral i te ch,mury.........bleeeeeeeeeeeeee
juz owle caly dzienw biegu to jakas zywsza jestem:-)malej osttanio w dzien nie klade i dzis tez nie bo o 9 wstala wiec zaraz po dobranocce pojdzie spac:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-)
dzieci na dobranoc a ja do sprzatania

kochana raz jest lepiej raz gorzej grunt że jesteście zdrowi i jest miłość:tak:
pewnie że człowiek chciałby dać dzieciom to co najlepsze więc dajmy im to na święta wspólny spędzony czas zabawy gry może spacer....myślę że tego im brakuje a prezenty cieszą ........ale często tylko chwilę:-:)-:)-:)-(
tulam cię mocno :-**********88

my po wizycie u pani doktor
julka do końca tygodnia w domu dostała antybiotyk w piątek do kontroli....ma ceclor osłonę i pyrosal
antoni bez antybiotyku osłuchowo czysto dostał wapno ,pyrosal i nasivin do tego dokupiłam neo angin i zostawiłam w aptece 100 zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:by to szlag jasny trafił:wściekła/y::wściekła/y:
pani doktor wypisała julce zwolnienie do szkoły i tak od 9 listopada do 7 grudnia i od 7 grudnia do 12 grudnia:szok:a jeszcze wcześniej 2 tygodnie też była chora:szok::szok::szok::szok:moje dziecko więcej w domu jak w szkole:-:)-:)-(no nic najwyżej pochodzi 2 lata do zerówki ma czas ma w końcu dopiero 5 lat:confused2:

zdrokwa dla was!a co do zerowki-teraz pochoruje to pozniej bedzie mnie chorowac,zobaczysz!

Bylam z mlodymi w bankomacie ,w aptece,sklepie i po Dominika:tak::tak::tak::tak::tak:Wcale nie jest tak cieplo na dworze jak myslalam:no::no::no::no:Jak przyszlysmy do domu to mlode wypily herbatke z cytrynka i teraz juz spia:-)Dominik u siebie i nawet nie wiem co robi hehe.Grunt ze jest cicho i nie przylazi do mnei co chwile:-);-)
Mam trzy karty do bankomatu i tylko jeden pin:szok::szok::szok::szok::szok:Masakra:wściekła/y:A pin jest akurat od tej z ktorej moge najmniej wyplacac:no::wściekła/y:

MALINUS
Oby dzieciaczkom szybciutko przeszlo:no::no::no:No a leki niestety tyle kosztuja:no:A zdrowie jest najwazniejsze

Przelozylam dzisija wizyte u alergologa dziewczynek bo bylam pewna ze maja ja jutro a spojrzalam na kartke i okazalo sie ze byla dzisiaj na 10;45 i 11;30:no:Ale wstyd:no:No ale zadzwonilam i powiedzialam ze male sa chore i nastepna mam 18 stycznia:tak:
Musze sobie kartke powiesic na lodowce zebym nie zapomniala

matka sklerozo:-):-):-):-)ja mam na scianei duzy kalendarz gdzie kazdy mieisac jest oddzielnie wiec tam wielkimi owlami wspiuje jakies wizytyt itd.

dowikluś mój pietruszka jakoś 4-5 m-cy temu poszedł wypłacać kasę z bankomatu i tak wbijał pin (3 razy) że sobie kartę zablokował bo wbijał pin ale od karty której już nie ma ze 3 lata i karte bankomt zablokowal:-Dteraz się z tego smiejemy ale wtedy byliśmy wściekli bo to był dzień zapłaty za mieszkanie na nową czekaliśmy ze 2 tygodnie:rofl2:
a ja często wbijam kod pinu telefonu zamiast karty bo mam podobne:cool2:
Antoszka śpi już 2 godzinkę więc dziś tylko jedna drzemka a potem o 20 tatuś go położy spać do łóżeczka czego jak mi się przyznał się boi bo on będzie płakał...powiedziałam mu twardo do łóżeczka i koniec tam jest jego miejsce do spania jak go nauczymy spać w łóżeczku to tam będzie zasypiał a jak teraz odpuścimy to będzie tylko gorzeej:eek::eek::eek:

ja tez ostatnio nie iwem czemu wklepywalam pin od starej karty i zdziwiona ze mi zablokowalo,ale bankomat mi nie zezarl kasrty,wiec p[olecialam szybko do oddzialu i odblokowali

elllooo

Jeszcze nie nadrobilam ale widze ze 3 stronki mam po 40 postow:eek:
U nas nadal chorobowo.Laura i ja obie z kaszlem mokrym i obie z katarkiem:-( Dzis sloneczko fajnie swieci wiec wezme na chwilke Laure na podworko.Siedzenie w dfomku bez goraczki to tez zly pomysl.NOn stop okna otwarte ale to nie to samo co spacerek

W mam talent wygral moj faworyt:tak:

Lali na Mokolaja kupilam samochod dla Baby Born

...ide nadrobic

oj trzymajcie sie zdrowo

a

no ja teraz jak obie choruyjemy nie mam jak zakupow robic:crazy: moj zostaje z Lali a ja chora mykam na zakupki:-D:-Dtrzeba sobie radzic:laugh2:Mojego nie wyssylam bo kiedys to zrobilam i polowy nie kupil.Czesc zakupow byla niepotrzebana.A mial kartke:laugh2::laugh2:
moj juz sie nauczyl ze jak dostaje kartke to kupuje co na kartce.bo jak jak pojde to potrafie czegos z kartki nie kupic no i kupic cos ponad to:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

A ja robię gołąbki :tak: Dzisaj od rana przy garach :eek: A jeszcze wieczorem gości będę miała :sorry:
no ja sie w tym tygodniu przymierzam do gloabkow ale to jak slonce wyjdzie:sorry:

Pożarliśmy gołębie :tak::rofl2: Nie chwaląc się wyszły mi super :-p

A Actimela nie kupuje i nie kupowałam :eek: Po pierwsze mi niesmakuje :eek: Po zatym już wczesniej czytałam o negatywnych skutkach :tak: Ale przy kuracji antybiotykowej jak najbardziej :tak: Albo jakiś probiotyk w kapsułkach :tak: Podobna sytuacja jest z mlekiem z probiotykami dla dzieci, dla chorowitków jak najbardziej, ale zdrowemu dziecku mozna takim mlekiem bardziej zaszkodzić niz pomóc.

M mi zaczoł błędy w poście sprwdzać i sie pogubiłam :eek::rofl2:

bylo go pogonic:-p

Pisalyscie cos o golabkach:tak:To tearz Was zaskocze-nigdy nei robilam sama golabkow:szok::szok::szok::szok::szok:

Actimela kupuje od czasu do czasu i z Dominikiem pije:tak::tak::tak::tak:I w sumie nadal bede kupowala tak jak inne jogurty
ja w tym roku pierwszy raz robilam golabki z przepisu malinki:tak::tak::tak::tak::tak::-)

Malinka, co mogę zrobić z pozostałego sosiku po gołąbkach, no pyszny taki i dużo i szkoda do kibelka wylać

z ryzem zjesc albo z makaronem

a wiecie ze jak sie do plackow ziemniaczanych doda 2lyzki kaszy manny to sa one bardziej chrupiace:-)

a wiecie ze jak sie do plackow ziemniaczanych doda 2lyzki kaszy manny to sa one bardziej chrupiace:-)[/QUOTE]

O proszę

A na obiad wymyśłiłam lasagne

komp mi głupieje ale jestem;-);-);-);-)
Marta śliczne te Twoje fiołeczki, kolorki fajne, a i skojarzenie tu czyjeś bardzo trafne (te pręciki czy jakoś tak:-D:-D:-D:-D:-D) tylko jajeczka jakieś podwójne zmutowane cy co???:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Malinka jeszcze raz zdrówka dla dzieciaczków, to się Julka nasiedzi w domu:no:

i chciałam coś jeszcze napisać ale już mnie m wnerwił, wrócił z piwnicy i zobaczył mnie przy komputerze i jak zwykle głupie teksty mi tu rzuca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ależ on mnie wnerwia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakbym siedziała tak cały dzień to moze i mógłby się dąsać ale ja czesto nawet nie włączam laptopa więc nie wiem o co mu chodzi (bo postawiłam sobie mokrą parasolkę na środku przedpokoju i nie mógł przejść:rofl2::rofl2::rofl2:) ale czego ja się dziwię przecież oni są delikatnie mówiąc "inni":eek:

utknełam w rowie:-) ale teraz już idę sobie bo i ak żadnej nie ma:-:)-:)-:)-:)-(
Medeuska czekam na info w wiadomej sprawie;-);-);-);-)

a ja drugi dzień układam puzzle które Mika dostała od Mikołaja ale trudne to jak cholera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:500 elementów, 3D, kolorowe motyle, jeden na drugim taka głebia, mądra mamusia kupiła dziecku prezent a teraz sama się męczy:-D:-D:-D:-Djeszcze misiąc i moze ułożę:szok::szok::szok:

miłego wieczoru i spokojnej nocy. bo dzisiaj już raczej nie zajrzę:sorry:

Chyba już o mnie pozapominałyście co?
Nawet tak nie myśl:no::sorry::-p;-):-D:-D!
Daję znać,że żyję i uciekam bo niezły bajzel w domu mam:wściekła/y:,Julu buczy od pół godziny,bo późno w dzień zasnął,lata goły i mnie denerwuje,miał być placuchy a M zjadł wszystkie jajka i nie maj zrobić.Olek jutro na galowo,bo górnik ma być w przedszkolu:tak:.
Agunia-In,te fiołki to nie moje ja tylko takie kolory mam a te to w necie wynypałam.:-p:tak:.

reklama
jestem
dzieciaczki juz smacznie spia,chalupke posprzatalam:-)od razu mi sie lepiej zrobilo jak troche popracowalam:rofl2:
zrobilam sobie Inke,co by na noc juz kawy nie pic,sledzika w smietanie pojadlam od tesciowej i jestem:-)

A na obiad wymyśłiłam lasagne
czytaj lasanie tak????????dawno nie robilam,chyba ostatnio na sylwka:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
ale nie mam naczynia zaroodpornego,ale doszly mnie sluchy ze mam dostac to poczekam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

komp mi głupieje ale jestem;-);-);-);-)
Marta śliczne te Twoje fiołeczki, kolorki fajne, a i skojarzenie tu czyjeś bardzo trafne (te pręciki czy jakoś tak:-D:-D:-D:-D:-D) tylko jajeczka jakieś podwójne zmutowane cy co???:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Malinka jeszcze raz zdrówka dla dzieciaczków, to się Julka nasiedzi w domu:no:

i chciałam coś jeszcze napisać ale już mnie m wnerwił, wrócił z piwnicy i zobaczył mnie przy komputerze i jak zwykle głupie teksty mi tu rzuca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ależ on mnie wnerwia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakbym siedziała tak cały dzień to moze i mógłby się dąsać ale ja czesto nawet nie włączam laptopa więc nie wiem o co mu chodzi (bo postawiłam sobie mokrą parasolkę na środku przedpokoju i nie mógł przejść:rofl2::rofl2::rofl2:) ale czego ja się dziwię przecież oni są delikatnie mówiąc "inni":eek:

Aginua wez go kopnij tak porzdanie.
no wlasnie jakbys caly dzien siedziala to ok.powiedz mu jasno i wyraznie ze jak sobie chwile z nami nie pogadasz codzinnie to wpadniesz w depresje i nici z sexu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:
a poza tym,jak on pewnie gra albo cos oglada to jest ok tak?pwoedz ze Ty masz prawo do jakiejs przyjemnosci,wystarczy sze caly dzien musisz buraka ogladac.
a jak to nie poskutkuje to walnij porzadengo focha i niech komibuje co ci sie stalo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

utknełam w rowie:-) ale teraz już idę sobie bo i ak żadnej nie ma:-:)-:)-:)-:)-(
Medeuska czekam na info w wiadomej sprawie;-);-);-);-)

a ja drugi dzień układam puzzle które Mika dostała od Mikołaja ale trudne to jak cholera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:500 elementów, 3D, kolorowe motyle, jeden na drugim taka głebia, mądra mamusia kupiła dziecku prezent a teraz sama się męczy:-D:-D:-D:-Djeszcze misiąc i moze ułożę:szok::szok::szok:

moja Paulina dostala takie z Barbie syrenkolandii,tzn w opakowaniu sa 2 rodzjae-jedne normlane i jedne 3D i faktycznie te 3D sie bardzo trudno uklada:tak::tak::tak:

no laseczki zlatywac sie prosze na sabat!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry