reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja jestem z doskoku bo oglądam jednym okiem dom nad rozlewiskiem bo wczoraj nie dało rady obejrzeć przy odzwyczajaniu antka od usypiania :tak:
no i obiadek dzieciaczki już zjadły dziś miałam luzik bo gulasz z wczoraj tylko kaszy dogotowałam:-p
adam o 15.55 dopiero kończy lekcje więc przy dobrych wiatrach będzie w domku koło 16.30 a pietruszka dopiero o 17.15 kończy a musi jeszcze wpaść po drodze do apteki bo zapomniłam kupić mu czegoś na gardło a go boli i wczoraj bolały go kości mięśnie i było mu niedobrze:-(
dobrze że ja jeszcze w tym siedlisku bakteri się jakoś trzymam:tak:

reklama
Witam,żyję,nie mam czasu.
Nie poczytam,bo okna myję ,ale te tylko pod tarasem ,bo pada okropnie.
Pozdrawiam.;-);-)
As skarbie napisz choć w skrócie co u ciebie bo dawno ciebie nie było:tak::tak::tak::tak:
MH jaką ja mam ochotę na gołąbki tylko chęci i czasu przy tych moich potworach nie bardzo:-p
ale może w piątek bym tak zrobiła hurtowo ze 40 to bym zamroziła i na święta potem miała albo na jakiś szybki obiad:sorry::sorry::sorry:pietruszka ma piątek wolny więc to jest myśl..............

MH uwielbiam gołąbki ,może to dzisiaj mnie sie w gościach spodziewasz??:-D

Ksawier w chwili obecnej ogląda mecz na jakimś sportowym kanale i lata wkoło tv z taką małą piłka ,a Klaudia odrabia lekcje,:tak:
moi bajek coraz mniej ogladają ,Klaudia woli hannah montana ,a ksawek mecze właśnie :szok:
dzieci mi rosna:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: a ja ciągle młoda i piękna:-D

Ech no wkleję Wam linka ,bo dostałam na pocztę od lekarki.
Actimel szkodzi zdrowiu?

U nas w miarę oki.
Jesteśmy zdrowi,obraz skończyłam już dziś pojechał do oprawy,od dziś sprzątanie przedświateczne pełną parą.

Więcej nie pisze ,bo co się wywewnętrzniać?;-)
pozdrawiam

Ksawier w chwili obecnej ogląda mecz na jakimś sportowym kanale i lata wkoło tv z taką małą piłka ,a Klaudia odrabia lekcje,:tak:
moi bajek coraz mniej ogladają ,Klaudia woli hannah montana ,a ksawek mecze właśnie :szok:
dzieci mi rosna:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: a ja ciągle młoda i piękna:-D
maddziula to jak jedziesz do MH na te gołąbki to wpadnij po drodze po mnie:-)
a ty nie dość że ciągle piękna i młoda to do tego skromna:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
julka też hannna monthana ogląda ale bajki koffa bardziej :tak:
adam od bajek i filmów woli książki czytac dostał na mikołajki od nas opowieśći z narni i wczoraj połowę przeczytał:szok:po mamusi ma choć jedno:rofl2:
a lubią oglądać filmy ale takie familijne np dzieci z bulerbyn.bułeczka,wszystkie częsci kevina....
Chyba już o mnie pozapominałyście co?
my ciebie no coś ty????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!1ty tu dawaj nam zdjęcia nowego mieszkanka bo czekamy:tak::tak::tak:

...
MH jaką ja mam ochotę na gołąbki tylko chęci i czasu przy tych moich potworach nie bardzo:-p
...

40:szok: Ja z robiłam 15 :-D:-D

To pakuj sie w jakieś IC :tak::rofl2: No i Malinę bierz pod pachę :

reklama
AS szok z tym actimelem ja sama go lubię i uznawałam za dobry produkt tylko sama nie piję bo drogi ale dziecikom kupuję nawet teraz mam 5 sztuk w lodówce dla adama do szkoły ba nawet dziś pani doktor mi powiedziała że dobrze julinie przy antybiotyku dawać actimel tzn 2 godzinki po leku:szok:

Do góry