reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No

A to moja pociecha wczoraj po kąpieli, zasnęła w pół minuty, jeśli nie szybciej, jak zakładałam jej pampersa i przebierałam nawet nie mruknęła, hihi

Normalnie przypomniało nam się jak to było takie maleńkie, zawiniątko słodkie
no rzeczywiscie jak mała słodzizna taka śpiąca królewna :tak::tak::tak::tak:

macie może pomysła na prezent mikołajkowy dla trzy letniej dziewczynki???

reklama
dzizewczyny mam pytanie.. bo sie zastanawiam czy dobrze peesel napisałam jak mi babka w urzedzie dyktowała cy nie....

jaki pocczątek mają wasze dzieci?

bo ja zapisałam maksa 09 30 14 a sie zastanawiam czy zamiast 30 nie powinno byc 10 tak jak w naszych rok miesiąc dzien, czy moze jakies nowe zrobili od 2000 roku ?

Strona główna serwisu myPhone

a to dal tych c nie weidza co kupic;)
Polski telefon obslugujacy 2 karty sim jendoczesnie,czesc modeli ma tv i radio.w biedronce teraz w promocjji za 299zl model 8810:-)
widzialm na zywo,fajny sprzet;)
ja mam Iphona ale takie cudenko by mi sie przydalo bo zawsze w PL mam dwa telefony:-D
hejka wpadłam zobaczyć co tam u Was słychać:-)

poczytałam ale już zapomniałąm co chciałam wam odpisać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka mnie dziś zaskoczyła :tak::tak::tak::tak:

jak przyszłam z pracy to Oliwka rzuciła mi się na szyje i powiedziała: "mamo kochasz mnie???? :-):-):-):-):-)

a potem jak oglądałam M jak miłość podeszła do mnie zaczęła mnie drapac po plecach,przytuliła sie i mówi:"Mamo kochana jesteś" :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

normalnie tak mi sie milutko zrobiło,rozczuliło mnie :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

ale z niej mała agentka sie robi :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
same lzy cisna sie do oczu jak te nasze agentki wypowiadaja te slowa:tak:Laura to jeszcze tak sie nauczyla ze jak cos przeskrobie to mi mowi Kocham Cie:-D:-D i jak tu krzyczec na taka:rofl2:POzatym jak podniose glos to mowi Mamo nie krzycz:-D
Moi mlodzi juz leza i mam nadzieje ze zaraz usna:tak::tak::tak::tak:Ja tez leze i jem snaidanko:tak::-)Wykapalam sie juz wiec mam luzik:tak::-)
Byla u mnei sasiadka i troszke poplotkowalysmy:-):tak:Upatrzylam sobie kilka rzeczy na allegro ale pochwale sie dopiero jak uda mi sie to kupic:tak::tak::tak::tak:

AGNES
Moje tez tak fajnie mowia ze mnie kochaja i same przychodza dawac buziaki:tak::tak::tak::tak:Caluja zawsze na dobranoc Dominika i tez pytaja sie mnie czy Je kocham:tak::tak::tak::tak:
u nas buziak na dobranoc to standard:tak:
Hej mamuski my juz nie spimy od 4,45 Bo Oliwka sie tak przesikala ze musialam ja cala przebrac wiec sie przebudzila i teraz szaleje w lozeczku Jak ona pojdzie jeszcze spac bo mama nadzieje ze pojdzie to i ja sie klade :tak:
W nocy byly conajmniej 4 pobutki Wiec sie nie wyspala i jeszcze ta wczesna godzina teraz

Dzis w planach isc tylko do cyfrowego polsatu

Na szkoleniu ok Trwalo 4 godziny

Dzis sie biore ponownie za dzwonienie

Milego dnia mamuski
Jak mi sie uda to teraz cos was poczytam
jakich pieluch uzywasz?
Witam porannie:-):-):-)
Maja w przedszkolu a ja z kawą do komputera.:tak::tak::tak:
Dzisiaj ładna pogoda się zapowiada to chyba wezmę się za mycie okien, bo podobno znowu od czwartku zimno nadciąga:szok::szok::szok:
Idę was teraz poczytać bo jakoś wczoraj popołudniu czasu brakło na kompa:sorry::sorry:
no Kochana szalejesz:tak:
Witajcie z ranka ja z kawką przed kompem a dzieci mleczko jedzą dzisiaj musze doszyc te 8 par i do końca tygodnia bede miała wolne to sobie w domku cos posprzatam.
witamy ale gdzie sie podzialas
Dień doberek wesłam e śniadankiem ale juz zjadłam:eek: przejrze szybo forum i lece sie wziac za umycie lodówki bo znów dziś nic nie zrobie:eek::eek:
nie szalej tak :) Ja umyje swoja za tydzien;-)
Dobre anabuba,ale masz racje,tylko ,ze on na wszystkie aluzje mówi _yyyy nie znam tam nikogo:tak:no nie uzyty ,a tak w ogóle to ja też jestem od myślenia w tej rodzinie:tak::-)

Ha ,no to sie mamuśka wkopałaś,
Mój m swego czasu też był cięty na bb,wręcz zazdrosny:eek:więc teraz pisze kiedy go nie ma ,a kiedy jest ,to dawkuje, przynajmniej sie nie czepia:tak::-D

Z tym Potterem to ubaw po pachy ,przed 22 poszłam wyłączyć im tv,jeszcze oglądali Ksawier przytulony do misia drżał jak osika ze strachu,bo faktycznie z punktu widzenia 6 latka można sie bać ,więc zaczełam go pocieszać ,przytuliłam,a moja córka postanowiła w tej chwili ,ze ona też chce żeby ja mama utuliła i tez zaczęła płakać że sie boi:-Dskaranie boskie, także harrego będa ogladac w dzień:-D:tak:
Gardło mam suche i coś mnie drapie:eek:
Madziula u mnie to samo z tym BB teraz luz
Mama dala dzieciakom straszny film:-D ale zawsze milo przytulic sie przed snem.A cora pobwalila mnie na kolana.Moja tez umie sie rozplakac bo ktos placze:-D tak samo jak ktos sie boi wtedy Ona mowi ze tez ma stracha:-D
a Oliwka spała dzis prawie do 8.30 :szok::szok::szok::szok::szok::szok: a ja wstałam o 8.00 i obejrzałam sobie Brzydulkę :tak::tak::tak::tak:

wiecie że Brzydula kończy się już przed świętami bodajże 22 lub 23 grudzień szkoda :cool::cool::cool::cool:

zaraz będziemy jeść sniadanko,M poszedł robić a ja lecę się myći ubierać bo końcu nie zdążę do pracy :-D:-D:-D:-D:-D
szkoda ze sie konczy bo uzaleznilam sie heheh tak jak od BB
kochana najszybciej sosik myśliwski do makaronu pyszota jak mawia julina:tak:

O proszę

A na obiad wymyśłiłam lasagne
o już masz pomysł:rofl2:

kochana julina moja takie 3D puzlle z barbi dostało w tamtym roku na gwiazdkę i tylko 150 elementów ja się nad tym męczyłam ze 3 godziny a julina ułożyła w godzinkę a teraz już zna je na pamięć i układa w 30 minut ale to maniaczka ouzlowa:tak:
adam dostał wczoraj w klasie na mikołajki puzzle 1000 elementów takiegi tygrysa w trwie trudne to jak diabli ale julkja pewnie przez weekend z nim ułoży:tak:

ale słodzizna:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

ha ha ha skąd ja to znam mój adam taki sam on się nie boi ale ciemność i wyobraźnia swoje robią:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam kochane wtorkowo:happy:
do świąt coraz bliżej:-D:-D:-D:-D:-D
któr ma menu świąteczne rozplanowane:sorry::sorry::sorry:
nocka superowa Banderas sam zasnął o 20.15 z łóżeczku popłakał może 10 minut i spał caluteńką noc bez pobudki do 7.35:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
julina bierze antybiotyk i dziś mniej w nocy kasłała więc też się wyspała:tak:
na obiadzio robie dziś spagetti mięsko już zmieliłam ser starłam warzywa posiekałam więc potem tylko wsio zrobić i będzie obiadzio:rofl2:[/QUOTE]
fajnie ze u Was lepiej Laura mi przestala w nocy kaszlec ale nadal sie utrzymuje to paskudztwo:eek:A u mnie tez mielone idzie w ruch tylko ze ja bede kotlety robic na sepcjalne zyczenie mojego:-D
A co to nie zaznaczyłam cytatów?

No i jak tylko pochwaliłam, że śpi to przyszła wybudzona, hihi, leży pod taty pluszowym szlafrokiem i mini mini ogląda, musiałam ją przekupić, żeby dała sobie noś zakroplić.
I tak się zastanawiam, czy warto iśc do lekarza, ona nigdy antybiotyków jej nie przepisuje, bo mówi, że to koń, nie dziecko i to ruski w dodatku. To co zwykle nam przepisuje to mam więc małą faszeruję i jeśli w 3 dni nie przejdzie to dopiero wtedy będę dzwonić. Boję się, że w tej przychodni to zwykłe przeziębienie na jakiegoś wirusa grypy zamienimy.
No zjadłam śniadanko, zaraz wezmę się za okna od środka, od zwwn pomyję jak dojdziemy do siebie, albo P mi to zrobi. Chciałam iść na poczte i po zakupy, ale P wymyśił mi szybki obiad i zakazał wyściubiać nos z domu. Sam zrobi zakupy, my mamy się kurować:tak:. No jak go nie kochać...
Kurcze Malina, coś miałam C napisać, aha, apro pos puzzli-nie chce któraś takich ?:
oj jak ja bym chciala zeby moj wymyslil cos na obiad i przyjhechal z zakupami:cool2: moge zapomniec:-DWy sie kurujcie i jak nie jest tragicznie to ja bym sie wstrzymala z ta wizyta w przychodni tak zeby czego gorszego nie zlapac

No

A to moja pociecha wczoraj po kąpieli, zasnęła w pół minuty, jeśli nie szybciej, jak zakładałam jej pampersa i przebierałam nawet nie mruknęła, hihi

Normalnie przypomniało nam się jak to było takie maleńkie, zawiniątko słodkie

ale slicznotka jak bobasek :sorry:

Natalineczka gdzies cytat mi uciekl:szok:pamietam sniegi u Ciebie:-D Ja tez od dawna na zimowkach tzn od 1,5mc
A co do prezentu to zalezy co ona lubi
Moze taka kasa zabawkowa MOja np lubi pieniazki i mysle zainwestowac w taka kase.Jak ma jakas lalke ktora uwielbia to mozesz jej ciuszki dla lalki albo akcesoria dokupic.Ciastoline, farby do malowania palcami, puzzle sa takie fajne od 3 lat Laura dostala takie na urodzinki-duze i z tektury z tylu mozna je kolorowac kredki w zestawie:tak:

dzizewczyny mam pytanie.. bo sie zastanawiam czy dobrze peesel napisałam jak mi babka w urzedzie dyktowała cy nie....

bo ja zapisałam maksa 09 30 14 a sie zastanawiam czy zamiast 30 nie powinno byc 10 tak jak w naszych rok miesiąc dzien, czy moze jakies nowe zrobili od 2000 roku ?

ja nie pomoge Laura nie jest zameldowana w Polsce

Ania moja lodówka nie była myta chyba z 2 miechy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a zawsze co tydzień dwa myłam:eek: w ciągu tych 2 miechów tylko przetaram kilk arazy pólki jak były mocno brudne:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ale teraz to wogóle mam lenia jak M w domu:eek:

ale dzisiaj pojechał z mamą do Łodzi po psa- jestem sama iprzynajmniej coś robiee:sorry::sorry:

ide sptrzątać dalej:cool2:

mojemu Ksawkowi zaczyna sie od 03321 bodajże ,on jest rocznik 2003,a wtedy to jakoś te numery pesel zmieniali ,że nie zaczynały sie tak według daty,dfla pewności przedzwoń,ale myśle ,ze ok zapisałaś ,po prostusą teraz dziwne
:tak:

reklama
Do góry