Natalineczka555
kocham kochać :)
no rzeczywiscie jak mała słodzizna taka śpiąca królewna

macie może pomysła na prezent mikołajkowy dla trzy letniej dziewczynki???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no rzeczywiscie jak mała słodzizna taka śpiąca królewna
ja mam Iphona ale takie cudenko by mi sie przydalo bo zawsze w PL mam dwa telefonyStrona główna serwisu myPhone
a to dal tych c nie weidza co kupic
Polski telefon obslugujacy 2 karty sim jendoczesnie,czesc modeli ma tv i radio.w biedronce teraz w promocjji za 299zl model 8810:-)
widzialm na zywo,fajny sprzet![]()
same lzy cisna sie do oczu jak te nasze agentki wypowiadaja te slowahejka wpadłam zobaczyć co tam u Was słychać:-)
poczytałam ale już zapomniałąm co chciałam wam odpisać
Oliwka mnie dziś zaskoczyła
jak przyszłam z pracy to Oliwka rzuciła mi się na szyje i powiedziała: "mamo kochasz mnie???? :-):-):-):-):-)
a potem jak oglądałam M jak miłość podeszła do mnie zaczęła mnie drapac po plecach,przytuliła sie i mówi:"Mamo kochana jesteś" :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
normalnie tak mi sie milutko zrobiło,rozczuliło mnie
ale z niej mała agentka sie robi![]()
u nas buziak na dobranoc to standardMoi mlodzi juz leza i mam nadzieje ze zaraz usnaJa tez leze i jem snaidanko
:-)Wykapalam sie juz wiec mam luzik
:-)
Byla u mnei sasiadka i troszke poplotkowalysmy:-)Upatrzylam sobie kilka rzeczy na allegro ale pochwale sie dopiero jak uda mi sie to kupic
AGNES
Moje tez tak fajnie mowia ze mnie kochaja i same przychodza dawac buziakiCaluja zawsze na dobranoc Dominika i tez pytaja sie mnie czy Je kocham
![]()
jakich pieluch uzywasz?Hej mamuski my juz nie spimy od 4,45 Bo Oliwka sie tak przesikala ze musialam ja cala przebrac wiec sie przebudzila i teraz szaleje w lozeczku Jak ona pojdzie jeszcze spac bo mama nadzieje ze pojdzie to i ja sie klade
W nocy byly conajmniej 4 pobutki Wiec sie nie wyspala i jeszcze ta wczesna godzina teraz
Dzis w planach isc tylko do cyfrowego polsatu
Na szkoleniu ok Trwalo 4 godziny
Dzis sie biore ponownie za dzwonienie
Milego dnia mamuski
Jak mi sie uda to teraz cos was poczytam
no Kochana szalejeszWitam porannie:-):-):-)
Maja w przedszkolu a ja z kawą do komputera.
Dzisiaj ładna pogoda się zapowiada to chyba wezmę się za mycie okien, bo podobno znowu od czwartku zimno nadciąga
Idę was teraz poczytać bo jakoś wczoraj popołudniu czasu brakło na kompa![]()
witamy ale gdzie sie podzialasWitajcie z ranka ja z kawką przed kompem a dzieci mleczko jedzą dzisiaj musze doszyc te 8 par i do końca tygodnia bede miała wolne to sobie w domku cos posprzatam.
nie szalej takDień doberek wesłam e śniadankiem ale juz zjadłamprzejrze szybo forum i lece sie wziac za umycie lodówki bo znów dziś nic nie zrobie
![]()
Madziula u mnie to samo z tym BB teraz luzDobre anabuba,ale masz racje,tylko ,ze on na wszystkie aluzje mówi _yyyy nie znam tam nikogono nie uzyty ,a tak w ogóle to ja też jestem od myślenia w tej rodzinie
:-)
Ha ,no to sie mamuśka wkopałaś,
Mój m swego czasu też był cięty na bb,wręcz zazdrosnywięc teraz pisze kiedy go nie ma ,a kiedy jest ,to dawkuje, przynajmniej sie nie czepia
Z tym Potterem to ubaw po pachy ,przed 22 poszłam wyłączyć im tv,jeszcze oglądali Ksawier przytulony do misia drżał jak osika ze strachu,bo faktycznie z punktu widzenia 6 latka można sie bać ,więc zaczełam go pocieszać ,przytuliłam,a moja córka postanowiła w tej chwili ,ze ona też chce żeby ja mama utuliła i tez zaczęła płakać że sie boiskaranie boskie, także harrego będa ogladac w dzień
Gardło mam suche i coś mnie drapie![]()
szkoda ze sie konczy bo uzaleznilam sie heheh tak jak od BBa Oliwka spała dzis prawie do 8.30a ja wstałam o 8.00 i obejrzałam sobie Brzydulkę
wiecie że Brzydula kończy się już przed świętami bodajże 22 lub 23 grudzień szkoda
zaraz będziemy jeść sniadanko,M poszedł robić a ja lecę się myći ubierać bo końcu nie zdążę do pracy![]()
o już masz pomysłkochana najszybciej sosik myśliwski do makaronu pyszota jak mawia julina
O proszę
A na obiad wymyśłiłam lasagne
oj jak ja bym chciala zeby moj wymyslil cos na obiad i przyjhechal z zakupamiA co to nie zaznaczyłam cytatów?
No i jak tylko pochwaliłam, że śpi to przyszła wybudzona, hihi, leży pod taty pluszowym szlafrokiem i mini mini ogląda, musiałam ją przekupić, żeby dała sobie noś zakroplić.
I tak się zastanawiam, czy warto iśc do lekarza, ona nigdy antybiotyków jej nie przepisuje, bo mówi, że to koń, nie dziecko i to ruski w dodatku. To co zwykle nam przepisuje to mam więc małą faszeruję i jeśli w 3 dni nie przejdzie to dopiero wtedy będę dzwonić. Boję się, że w tej przychodni to zwykłe przeziębienie na jakiegoś wirusa grypy zamienimy.
No zjadłam śniadanko, zaraz wezmę się za okna od środka, od zwwn pomyję jak dojdziemy do siebie, albo P mi to zrobi. Chciałam iść na poczte i po zakupy, ale P wymyśił mi szybki obiad i zakazał wyściubiać nos z domu. Sam zrobi zakupy, my mamy się kurować. No jak go nie kochać...
Kurcze Malina, coś miałam C napisać, aha, apro pos puzzli-nie chce któraś takich ?:
dzizewczyny mam pytanie.. bo sie zastanawiam czy dobrze peesel napisałam jak mi babka w urzedzie dyktowała cy nie....
jaki pocczątek mają wasze dzieci?
bo ja zapisałam maksa 09 30 14 a sie zastanawiam czy zamiast 30 nie powinno byc 10 tak jak w naszych rok miesiąc dzien, czy moze jakies nowe zrobili od 2000 roku ?
mojemu Ksawkowi zaczyna sie od 03321 bodajże ,on jest rocznik 2003,a wtedy to jakoś te numery pesel zmieniali ,że nie zaczynały sie tak według daty,dfla pewności przedzwoń,ale myśle ,ze ok zapisałaś ,po prostusą teraz dziwnedzizewczyny mam pytanie.. bo sie zastanawiam czy dobrze peesel napisałam jak mi babka w urzedzie dyktowała cy nie....
jaki pocczątek mają wasze dzieci?
bo ja zapisałam maksa 09 30 14 a sie zastanawiam czy zamiast 30 nie powinno byc 10 tak jak w naszych rok miesiąc dzien, czy moze jakies nowe zrobili od 2000 roku ?