reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzizewczyny mam pytanie.. bo sie zastanawiam czy dobrze peesel napisałam jak mi babka w urzedzie dyktowała cy nie....

jaki pocczątek mają wasze dzieci?

bo ja zapisałam maksa 09 30 14 a sie zastanawiam czy zamiast 30 nie powinno byc 10 tak jak w naszych rok miesiąc dzien, czy moze jakies nowe zrobili od 2000 roku ?
mój czarek ma 082914 przy czym urodził sie 14 wrzesnia wiec zamiast zera jest 2 :szok::szok::szok::sorry::sorry::sorry:
teraz to wogole jakies te pesele maja posrane :sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D
nie ma to ja nasze, rok miesiac i dzien:tak::tak::tak:
Natalineczka gdzies cytat mi uciekl:szok:pamietam sniegi u Ciebie:-D Ja tez od dawna na zimowkach tzn od 1,5mc
A co do prezentu to zalezy co ona lubi
Moze taka kasa zabawkowa MOja np lubi pieniazki i mysle zainwestowac w taka kase.Jak ma jakas lalke ktora uwielbia to mozesz jej ciuszki dla lalki albo akcesoria dokupic.Ciastoline, farby do malowania palcami, puzzle sa takie fajne od 3 lat Laura dostala takie na urodzinki-duze i z tektury z tylu mozna je kolorowac kredki w zestawie:tak:
tak mysle zeby jej jakąs kolrowanke kupić i kredki farby albo flamastry, ona lubi wlasnie rysowac kolorowac itp ;-);-);-)
tak wiec mimo checi dzis znow na kamienna trza jechac :sorry::sorry::sorry:

reklama
Witam,

aj ja siedze i knuje prezenty dla dziewczynek,
Rodzinka mojego M poszła na łatwizne i powiedzieli mi ile kasy przeznaczają a ja mam wymyśleć :eek:

dzizewczyny mam pytanie.. bo sie zastanawiam czy dobrze peesel napisałam jak mi babka w urzedzie dyktowała cy nie....

jaki pocczątek mają wasze dzieci?

bo ja zapisałam maksa 09 30 14 a sie zastanawiam czy zamiast 30 nie powinno byc 10 tak jak w naszych rok miesiąc dzien, czy moze jakies nowe zrobili od 2000 roku ?

Chciałam ci napisać jak ma Anika, ale nie moę znaleźć książeczki :szok:

Helenka ma 072203 3 luty 2007

Znalazłam, leżała tam gdzie zawsze, jakaś ślepa jestem ...
092604 4 czerwca 2009

Ostatnia edycja:
No i plany mi sie zmienily
Na spacer wybieram sie kolo 15 z mama i Oliwka :tak:Mama chce isc ze mna do cyfrowego polsatu :tak:Tylko ze sie rozpadalo I dobrze ze nie poszlam wczesniej Bo tez by mnei deszcz zlapal
Oliwka spi od 12,05

Luna slodziutka mala I serio wyglada jak niemowlaczek :tak::tak:
MAdziula Usmialam sie z tych twoich dzieci I jak teraz gardlo
Anka jaki dlugi post :szok::-D Uzywamy Hugiesow 4+
Tylko ze ona potrafi duzo wypic przed samym spaniem Pozniej jeszcze mleko na spanie I zdaza sie ze w nocy dam jej jeszcze mleko I pampers nie wytrzymuje Ale serio jest caly okrusienki

Dziewczyny przy was to ja wpadne w kompleksy i chyba zaczne wczesniej sprzatac i generalne porzadki robic wczesniej :tak:
Dzis juz napewno nie I jutro tez nie

Dzis bylam umowiona z kolezanka W innym miescie i na smierc zapomnialam Dlatego jutro sie z nia umowilam ze jak wstaniemy pojemy i ogarniemy sie to pojade do niej z Oliwka Wiec jutro sprzatanie tez odpada Wiec moze od czwartku zaczne ;-)

Medeuska dzieki za przypomnienie ze lodowke musze umyc :tak:

tak myslalam jeszcze dzis o tych wozeczka dla Oliwki i przegladalam allegro i chcialam ten wozeczek wiklinowy Ale wydaje mi sie ze normalny wozek bedzie bardziej praktyczniejszy i stabilniejszy

I co o tym myslicie Raczka jest regulowana I najmniej ma 52 cm to fajnie
I jest z tego i gondolka i spacerowka Mysle ze w lato Oliwce bedzie lepiej wyjsc z takim na spacer niz z wiklinowym No i sie sklada wiec zawsze mozna zlozyc jak sie oli akurat bawic nie bedzie bo miejsca jest coraz mniej na te zabawki
Wiklinowy jest sliczny ale mysle ze mniej trwaly i mniej pratyczny

HIT CENA!!! 3 FUNKCJE WÓZEK DLA LALI,POSCIEL,NOSI (836603101) - Aukcje internetowe Allegro

Ja też musze się wziąć za lodówkę,
Na obiad już uszykowane, tylk jak P wróci to na ogień i gotowe., wzięłam sie za bigos, póki co jestem na etapie szatkowania kapuchy, no i przecięłam nadgarstek, jak P wróci to zapyta, czy żyły sobie podcinałąm.

Dorcia wózeczek wygląda sympatycznie i cena nie najgorsza:tak:
A na pewno lepszy taki niz wiklinowy

kurcze cytatów nie zaznaczyłam:sorry::sorry:
meduska pesele teraz są dziwne u mnie adam ma normalny bo 990216.....więc wsio po olei julka już trochę pokręcony a antoś to już taki że nie wiadomo o co w nim kamman:-D
lunka zdjęcie małej śliczne a puzle mmy takie same powiem ci ciężko je ułożyć:tak::tak:
dorotka tez wózio śliczny ale ci powiem z doświadczenie że mała póki nie skończy 3 lat nie będzie chciała się nim bawić bo będzi dla niej ciężki do rowadzenia i nic zza niego nie będzie widziała:tak:lepiej teraz kupić taki tani malutki typu parasoleczka np w realu są po 25 zł na allegro niby w podobnej cenie ale dojdzie koszt wysyłki:sorry:a do tego dokup jej lalę albo misia i będzie miła mamusi mała co wozić albo jakieś ubranko dla niej:tak:bo wózio owszem ładny ale sama się przekonasz że nie będzie umiała sobie z nim poradzić:tak:
mój Banderas zasypiał od 12 do 13.45 tyle czasu zajeło mu samodzielne usypianie:szok:ale trudno niech się nauczy gdzie się zasypia no i przestawiam go na jeden sen dziennie tzn 12-14 albo 13-15 to wtedy łatwiej mu zasnąć około 20 w swoim łóżeczku i przesypia ładnie całą noc:tak:

dzieki dziewczyny- po prostu zamiast miesiąca jest jakaś inna cyfra:eek: w moim przypadku 30 i październikówki tak mają:tak::tak::tak:

Witam i ja
Wkoncu udalo mi sie dotrzec;-):-)
Rano pospalam z dziewczynkami do 10-po tym jak wyprawilam mlodego do szkoly:tak::tak::tak::tak::tak:Pozniej przyszla kolezanka na kawke,no i pozniej szlam z mlodymi na spacerek i po Dominika
Zimno dzisiaj jak cholera i do tego paskudny wiatr:no:
Tearz dziewczynki jzu spia a ja sobie leze i mam luzik

reklama
kurcze cytatów nie zaznaczyłam:sorry::sorry:
meduska pesele teraz są dziwne u mnie adam ma normalny bo 990216.....więc wsio po olei julka już trochę pokręcony a antoś to już taki że nie wiadomo o co w nim kamman:-D
lunka zdjęcie małej śliczne a puzle mmy takie same powiem ci ciężko je ułożyć:tak::tak:
dorotka tez wózio śliczny ale ci powiem z doświadczenie że mała póki nie skończy 3 lat nie będzie chciała się nim bawić bo będzi dla niej ciężki do rowadzenia i nic zza niego nie będzie widziała:tak:lepiej teraz kupić taki tani malutki typu parasoleczka np w realu są po 25 zł na allegro niby w podobnej cenie ale dojdzie koszt wysyłki:sorry:a do tego dokup jej lalę albo misia i będzie miła mamusi mała co wozić albo jakieś ubranko dla niej:tak:bo wózio owszem ładny ale sama się przekonasz że nie będzie umiała sobie z nim poradzić:tak:
mój Banderas zasypiał od 12 do 13.45 tyle czasu zajeło mu samodzielne usypianie:szok:ale trudno niech się nauczy gdzie się zasypia no i przestawiam go na jeden sen dziennie tzn 12-14 albo 13-15 to wtedy łatwiej mu zasnąć około 20 w swoim łóżeczku i przesypia ładnie całą noc:tak:

To samo myślę o wózeczku :tak:

dzieki dziewczyny- po prostu zamiast miesiąca jest jakaś inna cyfra:eek: w moim przypadku 30 i październikówki tak mają:tak::tak::tak:

z misiaca zostaje 2 cyfra, piewsza jest tylko zastępowana:tak:

A ja wymysliłam, takie prezenty, jak myślicie, sprawdza sie??

NOWY WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI FISHER-PRICE W-WA (831214481) - Aukcje internetowe Allegro

NAMIOT MYSZKA MIKI DISNEY + SUPER KOSZ GRATIS (843696807) - Aukcje internetowe Allegro

A to znalazła mi Anabubka

Barbie Tropical z samochodem zestaw wyprzedaż (841333551) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry