reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja tez sie boje.
Mimo ,ze nic nie zapowiada porodu ale jak juz wiemy moze sie to stac nagle.
Nie ominie mnie to tak czy inaczej. Max musi wyjsc.
Teraz dopiero zaczelam myslec o czekajacym mnie bolu. Najgorsze ,ze nadal nie zdecyzowalam czy poprosic o zzo.
Mam jakies dziwne opory ale jak gdzies przeczytalam - medalu za porod w meczarniach i tak mi nie dadza.
Hm.. i co tu robic?

reklama
Ja tez sie boje.
Mimo ,ze nic nie zapowiada porodu ale jak juz wiemy moze sie to stac nagle.
Nie ominie mnie to tak czy inaczej. Max musi wyjsc.
Teraz dopiero zaczelam myslec o czekajacym mnie bolu. Najgorsze ,ze nadal nie zdecyzowalam czy poprosic o zzo.
Mam jakies dziwne opory ale jak gdzies przeczytalam - medalu za porod w meczarniach i tak mi nie dadza.
Hm.. i co tu robic?

ja chyba jak bede miala mozliwosc to wezme ... ale watpie ze tak bedzie ...

A ja dzis bylam na wizycie ,wszystko ok ,polozna wymacala przez brzuch ze mala wazy ok 3,300 czyli ma byc wieksza od pierwszego dziecka ,chociaz mam mniejszy brzuch ,hmm zobaczymy czy ma racje.Jezeli chodzi o zzo to ja z maly powiedzialm, ze nigdy w zyciu nie wezme chocby chcieli mi zapalacic a w trakcie blagalam zeby mi dali hehe

A ja dzis bylam na wizycie ,wszystko ok ,polozna wymacala przez brzuch ze mala wazy ok 3,300 czyli ma byc wieksza od pierwszego dziecka ,chociaz mam mniejszy brzuch ,hmm zobaczymy czy ma racje.Jezeli chodzi o zzo to ja z maly powiedzialm, ze nigdy w zyciu nie wezme chocby chcieli mi zapalacic a w trakcie blagalam zeby mi dali hehe

Jak to mozliwe zeby powiedziec wage poprzez macanie brzucha:szok::szok::szok:

Wlasnie , z tymi macankami to oni tutaj maja - jak to mozna wymacac wage dziecka przez powloki ? :) Mnie tez ciagle macaja a do srodka nikt nie zaglada. Usg mialam tylko raz ;-).
Dobrze, ze dodatkowo sama prywatnie chodze na przeglad techniczny :-)

Co do zzo - jak rodzilam pierwszy raz nie bylo takiej opcji i nawet mi przez mysl nie przeszlo ,ze mozna zmniejszyc o. Moze teraz jak taka mozliwosc jest tez poprosze. I tak jak piszesz - postanowienia postanowieniami a wszystko wyjdzie w praniu.

Cisza jak makiem zasial.
Gdzie sie podziewacie i czemu nic nie piszecie :)

A mi rosol tutaj wcale nie wychodzi bo jak sie kuraka wsadzi do wody to sie ani jedno oczko na wodzie nie robi. Jakies te kurczaki maja zmutowane. Trzeba kostki rosolowe wrzucac a wtedy to smakuje juz jak zupka chinska a nie rosol domowy.

no to fakt jak kuraki sa do kitu to rosolu z nich nie zrobisz ...

No to juz mam wytlumaczenie! Dzieki dziewczyny! :tak: Marny kurak = marny rosol! :-)

Watpisz ,ze bedziesz miala mozliwosc?
Czemu?
Tutaj to standard.
W Polsce chyba tez. Moze dodatkowo platny ale chyba jest wybor.

A jak Twoja nerka?

wlasnie z tego co mi ostatnio polozna mowila to owszem mozna wziac bezplatnie ale cyt "jak se znajdziesz anestezjologa co ci go poda" :) i badz tu czlowieku madry !!

dzis juz jest OK moze mala uciskala cos ... no i pije dzis jak smok !!

reklama
Do góry