mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ktos ma zamiar rodzic dzis w nocy ?? bo nie wiem czy wylaczyc dzwieki w kom czy nie
bo moja komorka jak przychodzi sms to krzyczy "sajlents!! aj kil ju!!"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
groźna ta Twoja komórka..ktos ma zamiar rodzic dzis w nocy ?? bo nie wiem czy wylaczyc dzwieki w kom czy niebo moja komorka jak przychodzi sms to krzyczy "sajlents!! aj kil ju!!"
niezly system !!! gosc musi miec dobre ceny w liniach lotniczychi musi mu sie to oplacac
![]()
Wiecie co dziewczyny nie wiem czy za kazdym razem zakaladaja cewnik.U mnie bylo tak porod trwal ponad 12 godzin ,w tym czasie nie moglam wstawac bo bylam podlaczona pod ktg,i pod sam koniec jak juz maly sie rodzil wlozyli mi cewnik ,co moge powiedziec mialam czarno przed oczami ,nie straszac nikogo to byla jedna z bardziej bolesnych rzeczy podczas porodu,a ogolnie porod byl ciezki.
Byc moze nie zakladaja za kazdym razem ,moze mi zalozyli bo przez ponad 12 godzin sie nie zalatwialam ,i jak maly wychodzil to pewnie tez na pecherz naciskal i moze lepiej zeby byl pusty.Wkazdym badz razie zapytam sie na nastepnej wizycie ,o ile dotrwamMysle ze mu sie to oplaca. Za jedna wizyte bierze 100 funtow (przy prowadzeniu ciazy, przy wiekszej ilosci wizyt 60) czyli okolo 400-500 zlotych za wizyte. A tak w ogole to jest klinika i mysle ze on dostaje stala pensje niezaleznie od ilosci pacjentow i raczej napewno go nie krzywdza
Nie brzmi to zachecajacoale przypomnialo mi sie ze polozna mowila ze czasem tylko one przypominaja zeby jak najczesciej korzystac z toalety czyli swiatelko w tunelu jest
cewnik.........brrrrrrrrrrzmienmy temat na.........przyjemniejszy
![]()
Byc moze nie zakladaja za kazdym razem ,moze mi zalozyli bo przez ponad 12 godzin sie nie zalatwialam ,i jak maly wychodzil to pewnie tez na pecherz naciskal i moze lepiej zeby byl pusty.Wkazdym badz razie zapytam sie na nastepnej wizycie ,o ile dotrwam![]()
Emwu a jakie masz znieczulenia do wyboru?To wazny temat
![]()
Nie wiem. Jutro ide do szpitala to omowie.Emwu a jakie masz znieczulenia do wyboru?