mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ze mną dalej jest ok....
gdyby nie ten ból![]()
tylko wlasnie o ten bol chodzi !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ze mną dalej jest ok....
gdyby nie ten ból![]()
no koorewski jest..tylko wlasnie o ten bol chodzi !!
W Rzymie bylam kilka razy i uwielbiam to miasto. Jest to jedno z niewielu miast turystycznych do ktorych mam ochote wracac co jakis czas. Wiele miejsc zwiedzilam na zasadzie zobaczyc, odhaczyc ze sie widzialo i miec z glowy a do Rzymu mam ochote pojechac po raz kolejny![]()
no koorewski jest..
ale obiecałam Ci że dotrwamy RAZEM do stycznia..i dotrwamy
a mówiłam żeby sie rano nie bzykać..
bo dzwonila mi polozna i mowila ze wyniki sa dobre wiec utro na wizyte..
to se Bartka wyobracałam..
a on se zazartował że po takim poście jaki mielismy tyle tego wystrzelił że moge dzisiaj urodzić ..
dobre sobie..
no dzięki Ci.. nie chcesz już ze mną rodzić? świiiniaaano no zeby nie mial racji !!! jutro pojdziesz na wizyte i sie okaze ze rozwarcie na 3cmja ide w piatek na wizyte ale o rozwarciu u mnie nie ma co mowic bo ja ciagle mialam szyjke dluga i twarda !!!
jezu
Wiecie co i sie stalo.
Przepraszam bardzo ,ze wprowadzam tak dokladnie w tajniki mojego krocza ale musze to skonsultowac z innymi forumowiczkami.
Siedzialam sobie na kanapie. Mialam braxtona (ja zwykle) . Zaden bolesny ani inny niz te co mam od 20 tygodnia ciazy.
Skonczylo sie pranie wiec wstalam zeby otworzyc pralke. Po drodze jakos mi dziwnie miedzy mogami.
Dotykam a ja cala spuchnieta.
Normalnie jakbym miala jajka
Oczywiscie gacie z tylka na dol , lusterko , nogi do gory.
moje krocze wyglada jak burak - jest czerwonei spuchniete. I nie ten odcinek wokol lechtaczki tylko tam wokol wyjscia. Wargi zewn wokol wejscia do pochwy jakby ktos napompowal i wejscie do pochwy tez.
zaznaczam ,ze zadnej infekcji, zadnego swedzenia, zadnych dziwnym boli nie mam. Normalnie jakby krew tam naplynela i zostala.
Wlazlam pod prysznic obmylam chlodniejsza woda, polazilam i jakby mniej.
Ale co to???
O takim objawie nadchodzacego porodu jeszcze nie slyszalam. Moze maly podczas braxtona przesunal sie gdzies i ucisnal jakies naczynia i taki zastoj sie zrobil.
Miala ktoras cos takiego??????