reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Już wróciłam. Wstawiłam ziemniaczki na obiad i teraz mogę z wami posiedzieć.
Może najpierw trochę z zaległości:
xXxIzuLQaxXx
gratuluje i życzę dużo szczęścia. Czeka Cię nie zapomniany 2010 rok pełen dobrych wrażeń:-)
Adelina dużo zdrówka,miłości, spełnienia prawie wszystkich marzeń (prawie bo to marzenia dają nam silę by żyć i bez nich nie było by chęci do działania ).

Dobra kochane wracam do pokaźnej lektury, która stworzyłyście przez parę dni:-D

reklama
Przed chwilą trochę podczytywałam sierpniówki 2010:) Pamiętam jak my dopiero co szłyśmy na pierwszą wizytę do gina i myślałyśmy żeby tylko serduszko biło:) Ale ten czas leci. Chociaż ja nie mogę sie doczekać marca:)

Witam wszystkie Marcóweczki

Jestem u Was zupełnie nowa, nawet nic nie doczytałam bo produkcja naprawde imponujaca.
Mam termin na 23.03 i pod serduszkiem rosnie maly Franek. Chcialam zapytac czy przyjmiecie mnie do swojego grona Marcóweczek???
Wcześniej sie nie odzywałam bo nie chciałam zapeszać. Juz mam na swoim koncie dwa Aniołki. dzisiaj stwierdziłam, że dosyc tego dobrego i przełamalam sie żeby do Was napisać.

Pozdrawiam, Agata
Witamy Agatko, bardzo dobrze, że w końcu się przemogłaś i napisałaś:tak:bądź z nami już do samego rozwiązania:-)nie ukrywam, że czuję z Tobą szczególną więź, bo też 17 lutego zeszłego roku straciłam swojego drugiego aniołka...tym razem wszystko będzie dobrze:tak:musi być:tak:
trzymaj się ciepło w dwupaku:-)

Przed chwilą trochę podczytywałam sierpniówki 2010:) Pamiętam jak my dopiero co szłyśmy na pierwszą wizytę do gina i myślałyśmy żeby tylko serduszko biło:) Ale ten czas leci. Chociaż ja nie mogę sie doczekać marca:)
A ja jakos jeszcze potrzebuje czasu :sorry: Powiedziałabym, ze opcja 1 marca mnie przeraża- i nie chodzi o poród. Tzn ja sie bardzo cieszę że bedzie Hanka ale jakoś wcale nie chciałabym żeby juz był marzec, niech sobie ten czas leci tak jak należy :-D

wrocilam z zakupow. W sumie to zadne zakupy - czosnek i jogurt naturalny. Ale polazilam troche i wcale sie lepiej nie czuje :eek:
wrecz odwrotnie.

poszlam do sklepow dzieciecych popatrzec na wozki, z jednego wyszlam z niebieskim body z napisem "kocham tatusia"., a w drugim gosciowka narobila mi metliku w glowie i .. teraz juz kompletnie nie wiem jaki wozek wybrac.:eek:

i dostalam list z urzedu skarbowego, ze nie napisalam na aktualnizacji nip-3 adresu zamieszkania i ze dane konta bankowego sie nie zgadzaja. A ja kurcze zapomnialam , ze podawalam konto. i ... musze cholera tam jechac. swieeetnie.:eek:

Dziewczynki ja wpadlam sie tylko przywitac.Zaraz spadam do pracy bede dopiero jak wy spac pojdziecie.
Wczoraj mialam straszna klotnie z mezem,jak zwykle poszlo o glupote ale hormony ciazowe szaleja nie tylko we mnie ale i w moim G chyba to zarazliwe.zawsze ktores z nas potrafilo ustapic,wczoraj obydwoje zacieci.Ale dzis juz na rekach mnie nosil.
Ok spadam

A ja sobie wypoczełam teraz moge klikać dalej.Agi28 witamy w naszym gronie jest nam bardzo miło ze ktoś nowy sie pojawia teraz napewno bedzie dobrze.Ccaroline super kartka świąteczna,ale z Twojego synka jest przystojniak.Mam apetyt na mandarynki i chyba pójde do sklepu kupić.Ja też bym już chciała marzec,ale niedługo są święta i tyg polecą szybko do marca.

A ja jakos jeszcze potrzebuje czasu :sorry: Powiedziałabym, ze opcja 1 marca mnie przeraża- i nie chodzi o poród. Tzn ja sie bardzo cieszę że bedzie Hanka ale jakoś wcale nie chciałabym żeby juz był marzec, niech sobie ten czas leci tak jak należy :-D
Ja też wolę by wszystko powoli przebiegalo, w swoim czasie:tak: Ja mam termin na 6 marca i tez jakoś troche się obawiam;-) Ale też zarazem nie moge się doczekac:-D A we wtorek na szkole rodzenia zaczynamy już temat porodu:szok::-D Super:)

wrocilam z zakupow. W sumie to zadne zakupy - czosnek i jogurt naturalny. Ale polazilam troche i wcale sie lepiej nie czuje :eek:
wrecz odwrotnie.

poszlam do sklepow dzieciecych popatrzec na wozki, z jednego wyszlam z niebieskim body z napisem "kocham tatusia"., a w drugim gosciowka narobila mi metliku w glowie i .. teraz juz kompletnie nie wiem jaki wozek wybrac.:eek:

i dostalam list z urzedu skarbowego, ze nie napisalam na aktualnizacji nip-3 adresu zamieszkania i ze dane konta bankowego sie nie zgadzaja. A ja kurcze zapomnialam , ze podawalam konto. i ... musze cholera tam jechac. swieeetnie.:eek:
Współczuję latania do urzędu.. nienawidze tego, brr.
Co do wózków to rzeczywiście.. każdy sprzedawca co innego chwali, eh.

Dziewczynki ja wpadlam sie tylko przywitac.Zaraz spadam do pracy bede dopiero jak wy spac pojdziecie.
Wczoraj mialam straszna klotnie z mezem,jak zwykle poszlo o glupote ale hormony ciazowe szaleja nie tylko we mnie ale i w moim G chyba to zarazliwe.zawsze ktores z nas potrafilo ustapic,wczoraj obydwoje zacieci.Ale dzis juz na rekach mnie nosil.
Ok spadam
Dobrze Kochana, że już dziś na rękach Cię nosił:tak::-)

reklama
zdecydowalam, ze pojade do Smyka do Warszawy podotykam tysiace wozkow, narobie sobie jeszcze wiekszego metliku w glowie, ale przynajmniej nie bede miala niewiadomych.
I wtedy wybiore wozek. ;-)

Do góry