Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No wlasnie mialam napisacTyle ze tam masz praktycznie tylko te markowe wozki z najwyzszej polki.

tak na sekundke tylko!!! dzien dobry wszystkim brzuchatkom) ja juz po ciescie z kawka oczywicie
a teraz biegne z julkiem na szczepienie..matko ostatnie bylo chyba jak mial ok 2 latka..nigdy nie plakal nawet jak bym miesieczna dzidzia..ale teraz ze swoja swiadomoscia to sie martwie czy mi nie ucieknie stamtad
)) no zobaczymy..trzymajcie kciuki..nie znosze jak mi dziecko kłują
buuuziaki
p.s. Ccaroline świetna kartka, porozsyłałam rodzinie tez z moim tańczącym Julkiem:-)

Czesc Dziewczyny,
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie.....bywalam tu z Wami i jakoś tak ostatnie dwa-trzy miesiące zaniedbalam
Ale caly czas myslę o Was cieplo i mam nadzieję ze wszystko u Was w porządku.
U nas ok, wrociliśmy z USA, lekarz potwierdzil, że będe miala córeczkę, wiec udalo nam się i bedziemy miec parkę
Postaram sie zagladac teraz regularnie, ale nadrabiac nawet nie próbuję
Milego wieczorku!
, wszystko w swoim czasie, narazie Kubuś puka do mnie z brzuszka
, Dla niego dziecko to chyba narazie apstrakcja. Uświadomi sobie pewnie , że jest tatą dopiero na porodówce
. Ja w sumie też nie mogę pojąć, że już taki duży ludzik jest we mnie, ale z pewnością jest mi łatwiej w to uwierzyć niż jemu
Mnie dziwi zachowanie męża, rzadko dotyka brzuszka, jak mówię, że mały kopie to dotknie na chwilkę, a potem jest nie zadowolony bo nic nie poczuł, Dla niego dziecko to chyba narazie apstrakcja. Uświadomi sobie pewnie , że jest tatą dopiero na porodówce
. Ja w sumie też nie mogę pojąć, że już taki duży ludzik jest we mnie, ale z pewnością jest mi łatwiej w to uwierzyć niż jemu
![]()