reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Asiu- ja też podzielam zdanie dziewczyn - pięknie wyglądasz:) dziwne by było jakby brzuszek od razu zniknął- wkońcu przez 9 miesięcy ciągle się powiększał to w jeden nie zniknie, na pocieszenie- moja szwagierka po roku urodzenia dalej walczy z brzusiem a uwierz ze ma go większego niż Twój, także wszystko w swoim czasie :):*

reklama
wyobraz sobie ze mnie w drugim tyg stycznia czeka przeprowadzka na nowe mieszkanie i dwa zjazdy i reszta egzaminow
musze przyspieszyc zeby zagoic sie do tego czasu.
najpierw wyszoruje swoje a pozniej jak nie urodze moge zabrac sie za Twoje;-)
hehehe tez tak mowilam..
a jak juz przyszlo ze moge robic wszysto to nic mi sie nie chce:-D
i leze caly dzien przed kompem...:-D

Zrobilam troche prasowania a zmachalam sie jakbym na budowie w upale pracowala :happy:

Asia wygladasz slicznie! Szczerze! A jakies dodatkowe kilogramy i oponke - olac! Masz cale zycie na ich zrzucanie. Na nerwy z powodu zlosliwych komentarzach zlosliwych typkow tez szkoda zdrowia. Zawsze beda - jak nie z powodu dodatkowych kilogramow to z innego powodu. Pewni ludzie maja ten jad tak gleboko we krwi ze wiedna jak nie rzuca jakas zlosliwoscia. Najlepsza bronia na takich jest - olac!

Aska poprawic ci humor ?? moja tesciowa mi przed chwila rzucila tekstem "NIE SIEDZ NA TYM FOTELU /chodzi o moj fotel do biurka taki obracany/ BO ON ZA CHWILE SIE POD TOBA ZAWALI ... ON NIE JEST DOSTOSOWANY NA TAKIE OBCIAZENIA!!"
mialam ochote dac jej w ryj !!! piz.a nawet nie wie ile ja waze !!! dowiedziala by sie za to jaka mam sile w rekach !!!

No Twojej tesciowej to medal normalnie! :eek: A moze to ona Asie dzis na ulicy zaczepila bo z tego co widze to ten sam gatunek :-)

Hm, widze ze Wam dziewczyny wena na pisanie wróciła:-)
Anoola- oj chyba Niki nie chce juz siedzieć u mamusi;-) Chociaż ja Wam poweim ze tez sie dzisiaj jakoś dziwnie czuję. Nie wiem jak to opisać- po prostu dziwnie. No nic, w każdym razie wzięłam się za zakupy bobasowe. Jutro pranie i moze uda mi sie wszystko kupić i przygotować zanim nasz bąbel postanowi wyjść.
Emwu- tu juz któraś dziewczyna kiedys pisała o takim obrzęku. Dziecko uciska naczynia główka i krew nie może odpłynac- chłodne okłady, poleżeć z dupencją w górze;-) a jakby nie przeszło to jednak moze zasięgnij bardziej fachowej porady. Ja bym tak zrobiła
Asia ten Twój mąz to jednak fantastyczny jest:tak: Słuchaj jego a będzie ok.
Mój mnie dziś załamał- wrócił z zajęć i zdziwiony ze nie ma obiadu:szok: Tzn był ale z wczoraj bo zdążyłam po powrocie z hurtowni tylko ziemniaki wstawić- surówka i kotleciki juz były gotowe. A on ma pretensję że znów to samo co wczoraj... No zesz Ty.... Przykro mi się zrobiło

reklama
tez spadam moze pozniej uda mi sie usiasc do kompa

koncze informacja iz ma padac snieg - hurrrrra uwielbiam snieg :-D:-D:-D:-D jak dziecko ale tak to jest jak sie ma brata 7 letniego snieg , bałwan , sanki itp.
martie sie tym ze w tym roku to sobie przez okno popatrze ale dobre i to

Do góry