reklama
lajtway
Fanka BB :)
No nareszcie:-) To teraz opowiadaj co u Ciebie.I come back!!!!!))
Emira, ja się właśnie tak porządnie zabrałam w końcu do tej wyprawki i liczę że w tym tygodniu sprawa będzie zamknieta- wózek ma byc w przyszłym tyg a łóżeczko ciocia ma wysłać jeszcze w tym. Więc szanse na powodzenie akcji sa;-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
I come back!!!!!))
jak mawia moja mama - Świety Duch Pana Boga Chwalił !!!
znowu mnie zgaga pali![]()
no co ty !??!??! naprawde ????? bo ja juz nie pamietam jak to jest jak sie NIE MA ZGAGI !!!!!!!
Chérie
Mama Danielka
no co ty !??!??! naprawde ????? bo ja juz nie pamietam jak to jest jak sie NIE MA ZGAGI !!!!!!!
ja pochwaliłam dzień przed zachodem słońca... dziwne bo brzuch noszę na kolanach a tu dalej uciska.
Pauluś89
Grudzień 2009
No więc co u mnie?????:-) rosnę i tyję hah
dzisiaj byłam u gina i co??? Szyjka prawidłowo uformowana i twarda następna wizyta-ostatnia 23! grudnia jeśli nie urodze no i wtedy już skierowanie na CC no ale chyba po świętach nie???
Aluś waży już piękne 3300g

chyba klocek mały rośnie:-)
Mój A cały czas w W-wie ale jeden weekend już był w domu i był cuuudnie stęskniony

Aluś waży już piękne 3300g

Mój A cały czas w W-wie ale jeden weekend już był w domu i był cuuudnie stęskniony

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kurcze musze isc zrobic salatke z tunczyka ale mi sie nie chce ... tzn chce mi sie salatki ale robic mi sie nie chce !!!
A
AnOoLa88
Gość
hahaNa zgage polecam budyn! albo frytki

ja tak zrobiłam..
a w nocy myslalam ze po scianie bede chodzić co mnie tak paliło..
dzizys co chwile sie klade wstaje.. i nie wiem co mam jeszcze zrobic zeby było lepiej..
haha
ja tak zrobiłam..
a w nocy myslalam ze po scianie bede chodzić co mnie tak paliło..
Ale mi naprawde pomaga! :-) a z ta nocna to jest tak ze niezaleznie od tego co zjem a jesli zjem to za pozno to zgaga i tak sie pojawi. Budyn i frytki lecza zgage dzienna

Czyzby Emwu pojechala rodzic?? Takie mam przeczucie

Paulus synek faktycznie moze byc klocek

reklama
Chérie
Mama Danielka
kurcze musze isc zrobic salatke z tunczyka ale mi sie nie chce ... tzn chce mi sie salatki ale robic mi sie nie chce !!!
jak zrobisz - daj trochę