reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
I come back!!!!!:)))
No nareszcie:-) To teraz opowiadaj co u Ciebie.
Emira, ja się właśnie tak porządnie zabrałam w końcu do tej wyprawki i liczę że w tym tygodniu sprawa będzie zamknieta- wózek ma byc w przyszłym tyg a łóżeczko ciocia ma wysłać jeszcze w tym. Więc szanse na powodzenie akcji sa;-)

No więc co u mnie?????:-) rosnę i tyję hah:tak: dzisiaj byłam u gina i co??? Szyjka prawidłowo uformowana i twarda następna wizyta-ostatnia 23! grudnia jeśli nie urodze no i wtedy już skierowanie na CC no ale chyba po świętach nie???
Aluś waży już piękne 3300g:happy::happy::happy: chyba klocek mały rośnie:-)
Mój A cały czas w W-wie ale jeden weekend już był w domu i był cuuudnie stęskniony:-D

haha :-D
ja tak zrobiłam..
a w nocy myslalam ze po scianie bede chodzić co mnie tak paliło..

Ale mi naprawde pomaga! :-) a z ta nocna to jest tak ze niezaleznie od tego co zjem a jesli zjem to za pozno to zgaga i tak sie pojawi. Budyn i frytki lecza zgage dzienna :tak:

Czyzby Emwu pojechala rodzic?? Takie mam przeczucie :happy:

Paulus synek faktycznie moze byc klocek :-D ale to dobrze

reklama
Do góry