Wreszcie robota przedśiwateczna ruszyła. Już mnie szlag trafiał że jeszcze nic nie zrobione, wiec zdjełam firanki i sie wyprały. Zostawiłam gołe okna coby jutro mieć mobilizacje do ich umycia
Najgorsze to prasowanie

He, też lubie horrory czytać i thrilery-podaj tytuł

Zdrówka dla Oliwki i siły dla Ciebie

Poczekam na decyzje i bede sie odwoływac najwyżej. Teraz jak z fundacja nam sie udało subkonto założyć to taki numerMamita ,ale ci namieszała ta pani doktor ,co zrobisz dalej??Będziesz tyle czekać?
Odkryłam w necie fajna stronkę czy jak to nazwać ,nazywa sie" chomikuj pl"i maja tam mnóstwo ksiazek ,filmów i td,ale mnie to głownie o ksiazki chodzi...czytam sobie teraz horror na kompie i to całkiem za free:-):-)

He, też lubie horrory czytać i thrilery-podaj tytuł

Powodzeniano juz wszystko wiem jutro i w piątek pracuje od10-16 a w sobotę od 10-18 dostałam ubrankojakos bedzie
![]()

Trzymam kciukiMiałam dziś propozycję pracy ale na wyjeździe,jak M robota w Lublinie wypali to się przeprowadzamy i przy okazji ja do pracy pójdę.Jutro M jedzie na rozmowę.Trzymać kciuki;-)
.Autko odebrane ale zderzak nie polakierowany i tłumik jutro do wymiany
.
Bossssssssssssssssssssz,jak M wróci lecę do sklepu
.
Dobrze zrobiłaś,należało się jej;-)
.
Żebyś wiedziała;-).
Znam to z autopsji;-)
.
Zgadzam się As z Malinką,ceń się trochę;-)
.
Wytrwania w postanowieniu życzę- sama kiedyś podpalałam za młodu
;-)a ostatni raz zapaliłam jak z Ogólnej Uprawy Roślin otrzymałam zwolnienie z egzaminu
- była to Mewa mentolowa,nie zapomnę wytrzeszczonych gał znajomych z roku i MART TY PALISZ
.
Będę Joasiu trzymać i poproszę też za mojego M jutro;-).
No,już nie pamiętam,żebym tyla na BB naklikała.

Hej dziewczyny Ja na chwile w domu G jest z mala w szpitalu
Goraczka spada na szczescie Ale oliwka nic nie je i tylko pije i to co wypije to leci jej z pupci I kupi ma z domieszka krwi Pobrali do badania kal i mocz Dali jej kroplowke i czuje sie lepiej Mam nadzieje ze temperatura nie wzrosnie
Lece sie pakowac i do szpitala Oliwka taka biedna marudzaca i chora Mowie wam ja juz wole jak ona daje nam popalic :-)
Zdrówka dla Oliwki i siły dla Ciebie

Taka kasaTrzymam kciuki za Oliwkę ,żeby szybko jej przeszło.
Dziewczyny dziś miałam na zajęciach wieczornych dogo dziewczynkę z zespołem Retta.
Oj ciężko było.Zajęcia te półgodzinne to chyba odchoruję przez kilka dni,aż mnie głowa boli.
Taka bidulka z tej dziewczynki,w pewnym momencie to się prawie popłakałam.
Dziecko jednak bardzo szczęsliwe wyszło,przynajmniej tak mamie się wydawało.
A co do obrazu.
Gdyby to był taki duży jak ten co sobie robiłam to cena była by minimum 5000 zł.
Za Jezusa oferowali mi 8 000 i się nie zgodziłama i tak mąż nie pozwolił by mi sprzedać.
;-)

Dasz rade do północy niedaleko;-)Ale moje dzieciaki mnie wkurzajaMasakra-no wyja jeden przez drugiego ,kłoca sie ,krzycza,skrzecza,skarza no zaraz chyba nie wytrzymam
Juz wlaczylam sobie muzyczke glosniej ale i tak Ich slysze
Niedlugo bedzie kapiel i niech ida spac
DOROTA
Zdrowka dla malejTrzymaj sie Kochana