reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wreszcie robota przedśiwateczna ruszyła. Już mnie szlag trafiał że jeszcze nic nie zrobione, wiec zdjełam firanki i sie wyprały. Zostawiłam gołe okna coby jutro mieć mobilizacje do ich umycia:-p:-pNajgorsze to prasowanie:wściekła/y:

Mamita ,ale ci namieszała ta pani doktor ,co zrobisz dalej??Będziesz tyle czekać?:szok:

Odkryłam w necie fajna stronkę czy jak to nazwać ,nazywa sie" chomikuj pl"i maja tam mnóstwo ksiazek ,filmów i td,ale mnie to głownie o ksiazki chodzi...czytam sobie teraz horror na kompie i to całkiem za free:-D:-):-)
Poczekam na decyzje i bede sie odwoływac najwyżej. Teraz jak z fundacja nam sie udało subkonto założyć to taki numer:wściekła/y::wściekła/y:
He, też lubie horrory czytać i thrilery-podaj tytuł:-p

no juz wszystko wiem jutro i w piątek pracuje od10-16 a w sobotę od 10-18 dostałam ubranko :rofl2: jakos bedzie :tak:
Powodzenia:tak::tak:

Miałam dziś propozycję pracy ale na wyjeździe,jak M robota w Lublinie wypali to się przeprowadzamy i przy okazji ja do pracy pójdę.Jutro M jedzie na rozmowę:tak:.Trzymać kciuki;-):tak:.Autko odebrane ale zderzak nie polakierowany i tłumik jutro do wymiany:tak:.

Bossssssssssssssssssssz:szok:,jak M wróci lecę do sklepu:tak:.

Dobrze zrobiłaś,należało się jej:-p;-):tak:.

Żebyś wiedziała;-):tak::-D:-D:-D:-D.

Znam to z autopsji:zawstydzona/y:;-):tak:.

Zgadzam się As z Malinką,ceń się trochę:-p;-):tak::tak:.

Wytrwania w postanowieniu życzę:tak: - sama kiedyś podpalałam za młodu:-p;-)a ostatni raz zapaliłam jak z Ogólnej Uprawy Roślin otrzymałam zwolnienie z egzaminu:tak::cool2::cool: - była to Mewa mentolowa,nie zapomnę wytrzeszczonych gał znajomych z roku i MART TY PALISZ:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Będę Joasiu trzymać i poproszę też za mojego M jutro;-):tak:.
No,już nie pamiętam,żebym tyla na BB naklikała.
Trzymam kciuki:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny Ja na chwile w domu G jest z mala w szpitalu

Goraczka spada na szczescie Ale oliwka nic nie je i tylko pije i to co wypije to leci jej z pupci I kupi ma z domieszka krwi Pobrali do badania kal i mocz Dali jej kroplowke i czuje sie lepiej Mam nadzieje ze temperatura nie wzrosnie

Lece sie pakowac i do szpitala Oliwka taka biedna marudzaca i chora Mowie wam ja juz wole jak ona daje nam popalic :-)

Zdrówka dla Oliwki i siły dla Ciebie:tak:

Trzymam kciuki za Oliwkę ,żeby szybko jej przeszło.

Dziewczyny dziś miałam na zajęciach wieczornych dogo dziewczynkę z zespołem Retta.
Oj ciężko było.Zajęcia te półgodzinne to chyba odchoruję przez kilka dni,aż mnie głowa boli.
Taka bidulka z tej dziewczynki,w pewnym momencie to się prawie popłakałam.:sorry::sorry:
Dziecko jednak bardzo szczęsliwe wyszło,przynajmniej tak mamie się wydawało.:happy:

A co do obrazu.
Gdyby to był taki duży jak ten co sobie robiłam to cena była by minimum 5000 zł.:rofl2::rofl2:
Za Jezusa oferowali mi 8 000 i się nie zgodziłam:sorry::sorry: a i tak mąż nie pozwolił by mi sprzedać.:-D:-D:-D:-D;-)
Taka kasa:szok::szok::szok:
Ale moje dzieciaki mnie wkurzaja:no::no::no::no:Masakra-no wyja jeden przez drugiego ,kłoca sie ,krzycza,skrzecza,skarza no zaraz chyba nie wytrzymam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz wlaczylam sobie muzyczke glosniej ale i tak Ich slysze:no::no::no::no:
Niedlugo bedzie kapiel i niech ida spac

DOROTA
Zdrowka dla malej:tak:Trzymaj sie Kochana
Dasz rade do północy niedaleko;-)

reklama
od małego po prostu jak robił siku w domu to dostawał w dupe i na balkon sie go "wyrzucało" i tak sie nauczył ż siku i kupe to na balkon...
a kuwety nie mam:no::-p mam kafelki na balkonie i potem myje:-p:-p:-p

a wychodek ma taki:

teściowa sobie założyła, bo miała duuuuuuużo psów:-D:rofl2: fajna sprawa bo nie trzeba zrwacac uwagi czy pies chce wyjść bo wychodzi sam:tak:

załatwia sie na kafelki na balkonie a fuj :sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnes a co ty masz w tym sklepie ciekawego?????

wszystko :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

teraz to ful rzeczy świątecznych :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Gwiazdeczki po 3 zł? Super, 2 paczki poproszę

ok tylko przeslij mi na wiadomość prywatna adres do wysyłki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

To ja do tej kawki jeszcze coś na słodko zapodam:tak::tak::tak:

ale słodkości mniam mniam

a moja mała wczoraj w przedszkolu się mnie pytała znów dlaczego ona nie ma siostry???:szok::szok::szok::szok:potem już w domu siedze sobie na kibelku a ona wpada do łazienki i mówi, że chce siostrę i poprosi o to Boga:szok::szok::szok:ale jak będzie brat to też może być:eek::eek::eek::eek:i co ja mam o tym myśleć, wiem wiem nie myśleć tylko robić:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

no to mamuska na co czekasz zabieraj sie do roboty :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej dziewczyny Ja na chwile w domu G jest z mala w szpitalu

Goraczka spada na szczescie Ale oliwka nic nie je i tylko pije i to co wypije to leci jej z pupci I kupi ma z domieszka krwi Pobrali do badania kal i mocz Dali jej kroplowke i czuje sie lepiej Mam nadzieje ze temperatura nie wzrosnie

Lece sie pakowac i do szpitala Oliwka taka biedna marudzaca i chora Mowie wam ja juz wole jak ona daje nam popalic :-)

zdrówka dla Oliwki.trzymajcie się cieplutko i szybko wracajcie do domu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka usnęła przed 22.00.

jestem dzis zmeczona,dzis był duzy ruch,udało mi się na czas rozładowac towar ale fuksem zdążyłam tego tyle było że szok no ale dałam rade:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dominik juz spi a dziewczynki leza juz w wyrkach wiec pewnie niedlugo tez usna ufff:tak::tak::tak::tak:
Ja wlasnie jem kolacyjke i jestem juz mega zmeczona

reklama
Witam z rana:-):-):-)
Wstałam z jakimś bólem brzucha ale może to przez @:sorry::sorry:
Maja do przedszkola odprawiona a ja zabieram się za mycie ostatniego okna w kuchni i zmianę firanki i na tym zakończę moje porządki bo dywany niedawno prałam a kurze ścieram na bieżąco:tak::tak::tak:
Teraz idę was poczytać i porobić cytaty:-):-)

Do góry