reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
SĘDZIA: Czy przyznaje się pani do zabicia męża?
OSKARŻONA: Zabicia? To była raczej eutanazja, akt łaski. Od wielu miesięcy obserwowałam jak mój mąż, całymi dniami, objadając się, wegetuje przed telewizorem, a tego wieczoru, podczas transmisji meczu, wyraźnie poprosił, a nawet krzyczał, bym mu pomogła.
SĘDZIA: A co konkretnie powiedział?
OSKARŻONA: Strzelaj, *****, strzelaj!
OSKARŻONA: Zabicia? To była raczej eutanazja, akt łaski. Od wielu miesięcy obserwowałam jak mój mąż, całymi dniami, objadając się, wegetuje przed telewizorem, a tego wieczoru, podczas transmisji meczu, wyraźnie poprosił, a nawet krzyczał, bym mu pomogła.
Agunia to daj nam znać po mamy operacji czy wszystko dobrze poszło. Trzymam mocno kciukipomysłowe i nie trzeba latać po schodach czy deszcz czy śnieg to siedzisz w ciepłym domku a piesek sam się obsługuje
święta racja bo to niezwykle ważne zdanie
to miałaś niezły poranekwspółczuję, bez sensu budzić sie tylko po to żeby wyłączyć budzik, ja często zapominam swój wyłączyć i wyje w sobote o 5 rano
moja mama jest już na stole:-(

Malinka dobrze szmacie powiedzialas:-)
Lunka da sie rozcztac i zrozumiec.wybacz Madziuli bo ma @@@
mnie doganai,ale chyba dopeiro jutro,bo nie mam ochoty juz przeladac tego chirurga skoro wszytsko zalatwione
zreszta nawet ajkby dzis to i tak niewielkie ilosci ze i tak bym pojechala.
Madziula-moj tez chrpaie jak szalony,codzinniejak wypije to zakloca tv
ale mi to przeszkadza tylko zanimusne.jak spie to tylko dziecka placz budzi
dobra ja sie ewaakuje bo czas ucieka.musze wstawic pranie,rozpalic w iecu,oczywiscie sie ubrac,zrobic obiad.mam czas do 13 na wszytsko
mocno trzymackciuki
nie wiemczybede w satnie sie dzis odezwac,najwyzej smska wysle do ktorejs
ilego dnia
ja swojego za chrapanie nie ścigam bo on nie chrapieNie miałam siły go szarpać ,już mnie tak brało,że wolałam sie przenieść,bo mogłabym popełnić czyn karalny,w ogóle ostatnmio coraz bardziej mnie to jego chrapanie wpienia
No właśnie Anabuba zanim usne ,potem go on przestaje i chrapac i ja spię ,bo jak sie w nocy przebudzę to nie chrapie,zdarza mu sie tylko w pierwszej fazie zasypiania ,a poniewaz ja wtedy też prubuje zasnąc to jeśli on zaśnie pierwszy....szlag

madziulanatasza
Fanka BB :)
:-d:-d:-d
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dsędzia: Czy przyznaje się pani do zabicia męża?
Oskarżona: Zabicia? To była raczej eutanazja, akt łaski. Od wielu miesięcy obserwowałam jak mój mąż, całymi dniami, objadając się, wegetuje przed telewizorem, a tego wieczoru, podczas transmisji meczu, wyraźnie poprosił, a nawet krzyczał, bym mu pomogła.
Sędzia: A co konkretnie powiedział?
Oskarżona: Strzelaj, *****, strzelaj!
Mama Helenki
i Aniki :D
A i jeszcze jedno, Anaconda, czuj się winna, włśnie wcinam cisto 

anka26_x_07
Mama Laury :)
witam i ja 
U nas dopisero dzien wstal wiec wybaczcie ze tak pozno
Wczoraj wieczorem Lali mi zaryla w szalke i ma sine policzko, na szczescie nic sie nie stalo i wyskoczyl tylko siniak.
Agnes brawo dla Oliwki.U nas Ojciec Wergiliusz, jedzie pociag, jagodki,ogorek to opanowane piosenki bo w aucie mam plyte i baby lili non stop leca wiec Laura zna te piosenki i spiewa w czasie podrozowania
Teraz chodzi i sobie gada wierszyk o kotku

Dorota daj znac .A masz cos w domu na zbicie goraczki? czy dawalas a temp sie utrzymywala
Anaconda co za pysznosci z ranca
Anabuba milego dzionka, wspolczuej tego palenia w piecu
U nas dopisero dzien wstal wiec wybaczcie ze tak pozno

Wczoraj wieczorem Lali mi zaryla w szalke i ma sine policzko, na szczescie nic sie nie stalo i wyskoczyl tylko siniak.
Agnes brawo dla Oliwki.U nas Ojciec Wergiliusz, jedzie pociag, jagodki,ogorek to opanowane piosenki bo w aucie mam plyte i baby lili non stop leca wiec Laura zna te piosenki i spiewa w czasie podrozowania

Dorota daj znac .A masz cos w domu na zbicie goraczki? czy dawalas a temp sie utrzymywala
Anaconda co za pysznosci z ranca

Anabuba milego dzionka, wspolczuej tego palenia w piecu

agunia-ln
Fanka BB :)
grzejemy w nocy ale na wodę do mycia na rano bo ja często rano myję włosynie ma mrozu a wy w nocy grzejecie?????
ja spac nie moge
dzis bylo chlodniej to i mala spala,nieraz jak sie przez caly dzien nagrzeje,mimo ze okna ciagle otwieram to sie pozniej ciezko spi

co za wredna babano kocham twoje expresowe relacjeoj my to byśmy się dogadały
Madzilulka taaaa tańce chulanki swawole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o taaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
jeszcze w pracy na dzień dobry miałam wczoraj ścięcie z pania która pracuje tak jak ja od 10 do 18 a potem ja przychodzę i ją zmieniam z tą różnicą że ja jestm sama a one pracują obie jedna ma dół do robienia druga górę i się nie wyrabiają i psiocza wiecznie jak to im ciężko trudno i wogóle one to mają najgorzej ,....a ja nie lubię jak ktoś non top narzeka a wczoraj miałam ciężki dzień a ona mi wyjeżdża z tekstem że ja to wchodze sobie do pracy uśmiechnięta wszystkim cześć i wogóle a ona taka zmęczona tak się narobiła taka to niewdzięczna praca itp a ja to sobie siedzę w domku na chwilkę wpadnę do pracy...no i mnie szlag jasny trafił powiedziłalam jej ż eja nie przynozę dop racy domowych złości i odwrotnie i nie narzekam wiecznie jak one nie kłócę się z pracownikami casto dlatego i oni sa dla mnie mili...a jak jej tak ciężko we 2 panie robić to co ja robię sama to niech się zwolni!!!!!!!oj nerwa na nią miałamale ponieważ okazało się się że nagadała do kierownika sanitarki głupot że ja to nic nie robie kabin nie umyłam (miała pecha bo akurat w poniedziałek wszystko umyłam ) i że on ma to do dyrektora zgłosić a on wysłuchał i zgłosił ale naszej szefowej
bo jak ja myłam te kabiny to sobie akurat z nim i z dyrektorem gawędziłam o pierdołach
no i szefowa która nie cierpi donoszenia a tym bardziej do dyrekcji to przyjedzie dziś na rozmowę z nią
![]()

hi hi hi nie ma to jak młodszy bratJulka z Antkiem robią namiot z koca i krzeseł tzn Julka próbuje go zrobić a Banderas robi sobi9e z tego koca ślizgawkę i jej to wszystko rozwala![]()

a moja mała wczoraj w przedszkolu się mnie pytała znów dlaczego ona nie ma siostry???

anaconda27
styczniówka2006

A i jeszcze jedno, Anaconda, czuj się winna, włśnie wcinam cisto![]()
Smacznego

Mnie wczoraj na noc na słodkości wzięło ale nie ma co się dziwić bo @ przyszła

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dsędzia: Czy przyznaje się pani do zabicia męża?
oskarżona: Zabicia? To była raczej eutanazja, akt łaski. Od wielu miesięcy obserwowałam jak mój mąż, całymi dniami, objadając się, wegetuje przed telewizorem, a tego wieczoru, podczas transmisji meczu, wyraźnie poprosił, a nawet krzyczał, bym mu pomogła.
sędzia: A co konkretnie powiedział?
oskarżona: Strzelaj, *****, strzelaj!
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
A i jeszcze jedno, Anaconda, czuj się winna, włśnie wcinam cisto![]()

grzejemy w nocy ale na wodę do mycia na rano bo ja często rano myję włosya grzejniki to tak lekko ciepłe bo poprzykręcane,tylko w łaziencie cieplutko aż miło
co za wredna baba, nudzi się w tej pracy strasznie i dlatego takie głupoty wymyśla
hi hi hi nie ma to jak młodszy brat
a moja mała wczoraj w przedszkolu się mnie pytała znów dlaczego ona nie ma siostry???potem już w domu siedze sobie na kibelku a ona wpada do łazienki i mówi, że chce siostrę i poprosi o to Boga
ale jak będzie brat to też może być
i co ja mam o tym myśleć, wiem wiem nie myśleć tylko robić
![]()
no widzisz sama sobie odpisalas, nic tylko robic.Wczoraj Laura tez wypalila.My siedzimy i moj sie pyta gdzie mam siostre a Laura NIE MAM

Podziel się: