reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Odkryłam w necie fajna stronkę czy jak to nazwać ,nazywa sie" chomikuj pl"i maja tam mnóstwo ksiazek ,filmów i td,ale mnie to głownie o ksiazki chodzi...czytam sobie teraz horror na kompie i to całkiem za free:-D:-):-)

Popieram fajna stronka, ściągałam z niej wszystkie filmy z serii barbie dla Mai:tak::tak::tak:

Byla Agnieszka z Emily i mezem na kawce Posiedzielismy i szybko mi czas uciekl:szok:Potem 30 minut na telefonie wisialam:-D az wkoncu ziemniaki wstwilam:-D:-D

Nie ma to jak pogaduszki koleżeńskie:tak::tak::tak:

no juz wszystko wiem jutro i w piątek pracuje od10-16 a w sobotę od 10-18 dostałam ubranko :rofl2: jakos bedzie :tak:

Jasne że jakoś to będzie, zobaczysz że szybko ci zleci:tak::tak::tak:

ja się trochę dzisiaj podłamałam , chciałam iść do pracy bo ciężko będzie jak przyjdzie kredyt spłacac i się dowiedziałam ,że nie ma szans na złobek od września dla Lenki ;/

w zeszłym roku przyjęto tylko dwoje dzieci z ponad 70 wniosków bo pierwszeństwo mają dzieci które już chodzą do żłobka od najmłodszych i ich rodzeństwo
Opiekunka jest strasznie droga więc niejako jestem w d..

To fakt, dostanie się do przedszkola lub żłobka jest bardzo ciężkie:tak::tak::tak: zwłaszcza jak mamusia nie pracuje:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny Ja na chwile w domu G jest z mala w szpitalu

Goraczka spada na szczescie Ale oliwka nic nie je i tylko pije i to co wypije to leci jej z pupci I kupi ma z domieszka krwi Pobrali do badania kal i mocz Dali jej kroplowke i czuje sie lepiej Mam nadzieje ze temperatura nie wzrosnie

Lece sie pakowac i do szpitala Oliwka taka biedna marudzaca i chora Mowie wam ja juz wole jak ona daje nam popalic :-)

Zdrówka dla Oliwki i oby szybko ze szpitala wyszła:tak::tak::tak:

reklama
ja to mam do Was szczęście jak mogę wejść to zawsze tak trafiam ,że żadnej nie ma :(
witaj kochana:happy:
no fakt ze żłobkiem to juz przegięcie ja składam wniosek w kwietniu i zobaczę:sorry::sorry:
jak się dostanie to wtedy biegusiam szukać pracy takiej normalnej :-)

Goraczka spada na szczescie Ale oliwka nic nie je i tylko pije i to co wypije to leci jej z pupci I kupi ma z domieszka krwi Pobrali do badania kal i mocz Dali jej kroplowke i czuje sie lepiej Mam nadzieje ze temperatura nie wzrosnie

Lece sie pakowac i do szpitala Oliwka taka biedna marudzaca i chora Mowie wam ja juz wole jak ona daje nam popalic :-)
oj zdrówka dla Oliwci znów szpital:-:)-(
Ale moje dzieciaki mnie wkurzaja:no::no::no::no:Masakra-no wyja jeden przez drugiego ,kłoca sie ,krzycza,skrzecza,skarza no zaraz chyba nie wytrzymam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz wlaczylam sobie muzyczke glosniej ale i tak Ich slysze:no::no::no::no:
Niedlugo bedzie kapiel i niech ida spac

DOROTA
Zdrowka dla malej:tak:Trzymaj sie Kochana
kochana oj ty masz nerwa jak ja ostatnio:-)
jakie te nasze dzieci podobne do siebie:rofl2:
Witam z rana:-):-):-)
Wstałam z jakimś bólem brzucha ale może to przez @:sorry::sorry:
Maja do przedszkola odprawiona a ja zabieram się za mycie ostatniego okna w kuchni i zmianę firanki i na tym zakończę moje porządki bo dywany niedawno prałam a kurze ścieram na bieżąco:tak::tak::tak:
Teraz idę was poczytać i porobić cytaty:-):-)

witaj kochana:happy:
ty nam zawsze z rana taki miły obrazek fundujesz:-D

U nas nocka ok Antek zasnął wczoraj koło 20.20 spał ciurkiem do 7 .15 ale ja jakaś krzywa wstałam i mam nerwa na wszystko:sorry:z Pietruszką się rano posprzeczałam o nieumyte gary po wczorajszym obiedzie i kolacji:eek::eek:
Antek ogląda z julką jim jam tzn julka ogląda a antek jej na kolumnach głos wyłącza:rofl2:

Joasiu trzymam kcikasy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Madziulka a jak sie podobało Kswkowi?????????

Zachwycony był i przejęty ,bo w sumie tam same stersze dzieci ,Klaudia mówiła ,że odzywał sie tylko do niej i do Maksa ,ale wiesz czuje sie teraz dorosły!!:tak::-D
dowikla wytrwania w postanowieniu :)

ja się trochę dzisiaj podłamałam , chciałam iść do pracy bo ciężko będzie jak przyjdzie kredyt spłacac i się dowiedziałam ,że nie ma szans na złobek od września dla Lenki ;/

w zeszłym roku przyjęto tylko dwoje dzieci z ponad 70 wniosków bo pierwszeństwo mają dzieci które już chodzą do żłobka od najmłodszych i ich rodzeństwo
Opiekunka jest strasznie droga więc niejako jestem w d..

Lenie wychodzą zęby strasznie ciężko znów całe noce nie śpi daję jej Ibum ale jakoś słabo chyba na nią działa

Tak,tak Dowikla i jak -palisz??wytrzymujesz jakoś ,czy wręcz przeciwnie pestka to dla ciebie??

Witaj Mlenka ,straszna wtopa by była z tym żłobkiem,a u was w mieście jest tylko jeden??A nie da sie jakos dyrektorki przyszantazować ,ze masz nóż na gardle itd.
Mlena wyprowadziliście sie juz od mamy??
Witam z rana:-):-):-)
Wstałam z jakimś bólem brzucha ale może to przez @:sorry::sorry:
Maja do przedszkola odprawiona a ja zabieram się za mycie ostatniego okna w kuchni i zmianę firanki i na tym zakończę moje porządki bo dywany niedawno prałam a kurze ścieram na bieżąco:tak::tak::tak:
Teraz idę was poczytać i porobić cytaty:-):-)

Morning ,morning ,kawka samym dymkiem do zycia poobudza:-D

U mnie @ w toku ,wczoraj miałam najsłabszy dzień,ale dziś z górki juz ,choć z m tak srednio sie do siebie odzywamy ,o jak on mnie drazni ,tylko wrzeszczeć umie ,ironizować ,a jak brak mu argumentów to ucinać temat:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Mamita ,ściągnełam sobie horror Mastertona "Piąta czarownica "fajny ,jak to Masterton:tak:

no jestem wreszcie:tak::tak::tak::tak:witam przy kawce;-)
Zapomnialam Wam napisac najwazniejszego
A wiec wczoraj pod wieczor spalilam ostatniego paierosa:tak::tak::tak::tak:I nie zamierzam juz kupowac:tak::tak::tak::tak:Zobaczymy jak dlugo wytrzymam
Bylo to takie moje postanowienie jak sie przeziebilam:-);-)Postanowilam sobie ze jak szybko wyzdrowieje i nie bedzie to swinska grypa to spale do konca paczki i rzucam:tak::tak::tak::tak::tak:
Nawiedzona jestem no ale szybko wyzdrowialam wiec trzeba byc slownym;-):-)
to teraz musisz wytrzymać, trzymam kciuki:tak::tak::tak::tak::tak:

Mam prawie naprzeciwko a jeszcze się spóźnię.:szok::szok::-D:-D:sorry::sorry:
ten kto ma najbliżej zazwyczaj się najczęściej spóźnia:-D:-D:-D:-D

Witam! Bylismy na komisji z Zuza i lekarka mnie wkur... totalnie, nie wiem co z tego wyjdzie. Pani neurolog namieszała w karcie Zuzi i wyszło na to że chyba to ściema:wściekła/y: Jeśli chodzi o nerki to ja nie obchodziły nawet wypisów ze szpitala nie przejrzała:wściekła/y:Tylko mi tłumaczyła jakieś lekarskie oznaczenia tej pani neurolog:wściekła/y:Bo napisała że Zuzia ma Mózgowe porażenie Dziecięce a na nastepnej wizycie że nie:no:
Pani psycholog do mnie że nie mam opinii psychologa to mówie że kazali mi czekać do 2-3 lat bo jest za wcześnie:wściekła/y:
co za durnie z tych lekarzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:potrafią człowiekowi uprzykrzyć życie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i nie wiedziałm że takim małym dzieciom robi się badania psychologiczne:szok::szok::szok::szok:

dużo zdrówka dla Oliwki, obyście szybciutko wróciły do domu i żeby wszystko było dobrze:tak::tak::tak::tak::tak:

ja wczoraj nie mogłam wieczorem się połączyć, odrzucało mi kartę do netu:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
mama po operacji, dorwaliśmy z tatą lekarza który robił operację i powiedział, ze wszystko przebiegło dobrze, zabieg się udał i teraz trzeba czekać, coś więcej będę wiedziała dopiero dzisiaj ok. 10

Misia pojechała dzisiaj z przedszkolem do teatru, strasznie się cieszy bo jeszcze w teatrze nie była, zawsze to dla dzieci ogromne przeżycie:tak::tak::tak::tak:idą na "Pszczółkę Maję"

Dorota ,dopiero teraz doczytałam ,że Oliwka w szpitali ,zdrówka życzę ,na pewno ją szybko postawia na nogi i będzie wam dawała popalić ,jak to tylko ona potrafi:tak:
Agunia ,cieszę sie ,że operacja sie udała,teraz juz na pewno wszystko będzie dobrze:tak:A Misi ,dobrej zabawy w teatrze:tak:

Moje dzieci jutro jadą do teatru:tak:

Agunia wczoraj czekałam na wieści jak tam u twojej mamy po operacji:tak:to jak będziesz wiedziała coś po 10 to daj nam znać:tak:
a mój syn jutro idzie do operetki:tak::tak:ale dzień kultury się naszym dzieciom szykuje:rofl2:

reklama
Budzi się w tym samym czasie co Anika :eek: Wczoraj poszła mi spać o 19.30, wiedziałam, ze wcześnie wstanie, ale ni aż tak :wściekła/y:
Wprawdzie w końcu usnęły, ale nocka i tak do D :no:

Do góry