anaconda27
styczniówka2006
Odkryłam w necie fajna stronkę czy jak to nazwać ,nazywa sie" chomikuj pl"i maja tam mnóstwo ksiazek ,filmów i td,ale mnie to głownie o ksiazki chodzi...czytam sobie teraz horror na kompie i to całkiem za free:-):-)
Popieram fajna stronka, ściągałam z niej wszystkie filmy z serii barbie dla Mai

Byla Agnieszka z Emily i mezem na kawce Posiedzielismy i szybko mi czas ucieklPotem 30 minut na telefonie wisialam
az wkoncu ziemniaki wstwilam
![]()
Nie ma to jak pogaduszki koleżeńskie

no juz wszystko wiem jutro i w piątek pracuje od10-16 a w sobotę od 10-18 dostałam ubrankojakos bedzie
![]()
Jasne że jakoś to będzie, zobaczysz że szybko ci zleci

ja się trochę dzisiaj podłamałam , chciałam iść do pracy bo ciężko będzie jak przyjdzie kredyt spłacac i się dowiedziałam ,że nie ma szans na złobek od września dla Lenki ;/
w zeszłym roku przyjęto tylko dwoje dzieci z ponad 70 wniosków bo pierwszeństwo mają dzieci które już chodzą do żłobka od najmłodszych i ich rodzeństwo
Opiekunka jest strasznie droga więc niejako jestem w d..
To fakt, dostanie się do przedszkola lub żłobka jest bardzo ciężkie

Hej dziewczyny Ja na chwile w domu G jest z mala w szpitalu
Goraczka spada na szczescie Ale oliwka nic nie je i tylko pije i to co wypije to leci jej z pupci I kupi ma z domieszka krwi Pobrali do badania kal i mocz Dali jej kroplowke i czuje sie lepiej Mam nadzieje ze temperatura nie wzrosnie
Lece sie pakowac i do szpitala Oliwka taka biedna marudzaca i chora Mowie wam ja juz wole jak ona daje nam popalic :-)
Zdrówka dla Oliwki i oby szybko ze szpitala wyszła