reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to faktycznie nie fajne:no::no::no:
u mnie adm zawsze wstawał o 5-6 a szedł spać okoł 22-23 a terz od jakiegoś roku zasypia koło 21-21.30 a wstaje o 7 a w soboty nawet o 7.30 julka to była zawsze śpioch i do teraz tak jest zasypia koło 20-20.30 a wstaje jak musi do szkoły to o 7 a jak jej nie budzimy to w soboty czy niedziele potrafi spać do 9-9.30:szok: a Badneras to od jakiś 2 tygodni dopiero zasypia mniej więcej koło 20 i śpi do 7-7.30:tak::tak:
mam nadzieję że i twoje dziewczyny zaczną w końcu ci ładnie sać i się wyśpisz:tak:

reklama
agnes aha dzieki;-) u mnie sa we wsystko po 4 zł:tak::tak::tak:

a mi disiaj przyszła mata dla Maksa:cool2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: nsama bym sie na niej pobawiła:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: śmijemy sie z M że mamy większą radoche niż Maks:-D:-D:-D:laugh2::laugh2:

a mi disiaj przyszła mata dla Maksa:cool2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: nsama bym sie na niej pobawiła:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: śmijemy sie z M że mamy większą radoche niż Maks:-D:-D:-D:laugh2::laugh2:
pochwal się jaką kupiłaś????
a jak twój maxik śpi w nocy???
a ja miałam wam wczoraj napisac tych klockach dla adama są super polecam na prezent to takie polskie lego są świetne i warte swojej ceny:tak:więc jak wasze dzieciaki kochaja budować z klocków to polecam:tak:i fajne jest to że ten zestaw tak jak i lego można powiększać bo klocki do siebie pasują:tak:a i lego też do tego pasuje bo są identyczne pietruszka wczoraj sprawdził

to faktycznie nie fajne:no::no::no:
u mnie adm zawsze wstawał o 5-6 a szedł spać okoł 22-23 a terz od jakiegoś roku zasypia koło 21-21.30 a wstaje o 7 a w soboty nawet o 7.30 julka to była zawsze śpioch i do teraz tak jest zasypia koło 20-20.30 a wstaje jak musi do szkoły to o 7 a jak jej nie budzimy to w soboty czy niedziele potrafi spać do 9-9.30:szok: a Badneras to od jakiś 2 tygodni dopiero zasypia mniej więcej koło 20 i śpi do 7-7.30:tak::tak:
mam nadzieję że i twoje dziewczyny zaczną w końcu ci ładnie sać i się wyśpisz:tak:

Ja tez mam taka nadzieje :)

Pochwal się :tak:

A ja rozsypałam kasze manna, nie dość ze na podłogę to jeszcze do gara za duzo poleciało:no:

a dla julki myślimy o :\takim wózku
WÓZEK dla lalek PODWÓJNY z daszkiem, Wwa, SUPER (831640950) - Aukcje internetowe Allegro
albo takim:Duży wózek dla lalek + Torba + Gondola + Gratis (833680651) - Aukcje internetowe Allegro
albo takim: NAJTANIEJ! NOWOCZESNY WÓZEK - NOWE KOLORY (831523774) - Aukcje internetowe Allegro
mi najbardziej podoba się ten 2 ale ten 3 jest najwyższy bo max ma 87 cm rączka więc by jej na długo posłużył:tak:
ale jutro będe jeszcze w tesco i w cerfurze to zobaczę jakie tam mają i w jakiej cenie bo reklamowali wózek chyba w realu:sorry:albo w tesco za 150 zł z lalką nosidełkiem więc zobaczę bo tu z przesyłka tez tk wyjdzie a tam jest jeszcze lalka w komplecie tylko nie wiem jaka wysokość tego wózka bo jak w realu ostatnio były ładne i w fajnej cenie to wysokość niestety max 56 cm:sorry: a w smyku są fajne w cenie 389 zł i mniej fajne w cenie 299 zł jak dla mnie cena powala:szok:

Malina, ten trzeci to ty się przypatrz, mi się wydaje, ze może być problem z prowadzeniem, ponieważ mała będzie w niego kopała :eek: Rączka jak jest zgięta to jest równa z kólkami, a jak ją wyprostujesz, to się będzie kończyła bliżej środka wózka :eek: Tak mi się wydaje na tych zdjęciach, sama popatrz :tak: Zapytaj jeszcze dziewczyny :tak:

Ostatnia edycja:
A ja też już pozamwiałam :tak:

NAMIOT MYSZKA MIKI DISNEY + SUPER KOSZ GRATIS (848290057) - Aukcje internetowe Allegro

NOWY WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI FISHER-PRICE W-WA (831214481) - Aukcje internetowe Allegro

AUTO NA BATERIE~NARZĘDZIA ~MAJSTERKOWICZ~OKAZJA~~ (836245986) - Aukcje internetowe Allegro

Od jedej babci teatrzyk, od drugiej mata, no i jeszcze jakieś drobiazgi dla Niki, tylko nie wiem gdzie ja to pochowam :eek:

Ale nagotowałam dziecku kitu :szok: Mam nadzieję że będzie jadła, bo to jej pierwszy krupnik :-D:rofl2:

reklama
Do góry