hej,
ponownie ja, już po zabiegach kosmetycznych - zadowolona
koriander - jechałam samochodem więc nie zbyt dużo... ;( ale co najmniej dwóch się gapiło ... jeden a Audi, drugi z BMW ... same młode ciacha ...

czyli warto było ...
super, ze masz energię do ćwiczeń ... ja mam lenia na coś takiego ... dawno temu 2x w tygodniu na aerobic śmigałam i jeszcze basen ... a teraz ... ;(
anecznik - każdy sposób dobry - jeśli tylko dasz radę sama się mobilizować!
zdec - porody rodzinne sporo kosztują ale ja i tak uważam, że warto zapłacić ... nawet jeśli to tylko za to, że mąż jest przy mnie ... dla mnie to będzie bardzo, bardzo dużo bo ja ogólnie cykor jestem i NIGDY nie byłam w szpitalu (nie licząc narodzin i odwiedzin)... moze to wyda Wam sie śmieszne ale nie wyobrażam sobie zostać TAM na noc ... a tak może Misio ze mną zostanie ...
agast22 - ZUS i US ... ciocia tam pracowała ale to nie zmienia faktu co o nich myśle... banda złodziei to po pierwsze no a po drugie to chyba nigdzie nie jest tak niemiło jak tam ... ;( masakra ... trzymam kciuki, żeby szybko wszystko wyjaśnili i żebyś dostała swoją kasę!
hefi - mi jest ciężko odpowiedzieć na pytanie bo ja nawet nie wiem, ile co kosztuje ... , u nas pewnie obie babcie i dziadkowie dużo nakupią a nam niewiele pozostanie, na szczęście my też nie musimy wszystkiego wyliczać - mamy trochę oszczędności ...
lecę na obiad bo mi brzuch do pleców przyrośnie