reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
JA SIE Z WAMI POZEGNAM NA DZIS,bo chce cos jeszcze poczytac z tej filozofi a pozatym spiaca jestem bo emilka dzis tak niespokojnie spala przez to przeziebienie
A p[ozatym nowaczek to w samych majtach lata i kaze mi zejsc z kompa wiec nie wiem o co mu chodzi.........

pawimi czyzby jakas rozmowa na skype sie szykowala ????????????????buhhahahahahhahahahaha

ja jestem spowrotem juz :-) udalo mi sie szybko przemknac....tylko samochod mi sie nie zdarzyl zagrzac haha, matko kochana ostatni raz tak zimno bylo w luty :-)
aniam - ja lubie pisac na forum ale jak przychodza jakies glupie dziecinady to niestety nie mam czasu na takie pierdoly.
Tak a propos to upolowalam dzis dla ciebie karuzelke !

pawimi czyzby jakas rozmowa na skype sie szykowala ????????????????buhhahahahahhahahahaha
no jasne haha wiesz to nie moja wina ze twoj chlop sie najpierw rozbiera zanim ze mna na skypa wlazi hahaha :-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
a gdzie to reszta kochanych pan? ukrywaja sie czy spac poszly?:no: no i co juz sobie sama zostalam?????

hihi to chyba ktoś inny, bo ja pierwszy raz robiłam,
przepis zdobyłam dokładnie wczoraj
ale są pyszne
ja napewno zrobie bo juz tesknilam za dobrymi piernikami takimi jak z dziecinstwa pamietam :tak:
a co do madzi to mozna jej cynk dac ze jak ma pragnienie i tesknote za olcia to moze ja tutaj znalesc chyba nie?

reklama
Do góry