reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
samo sie zaczelo, ale fajnie dawno sie tak nie usmialamcoz za szalenstwo dzis)
To ktora pije
i Ktora zaczela te sex impreze![]()
Kurcze
myśłałam, że mała już dawno śpi, a ta wchodzi mi tu z wózkiem i mówi-Otwórz-bo złożony!!!

a to moje pierwsze zimowaniePrzypominaja sie stare dobre czasyJak wszystkie siedzialysmy po nocach i kwiczalysmy ze smiechu
;-)
Moze tearz zima czesciej tak bedzie

też mi tego brakowało,nieraz siedziałysmy do północyPrzypominaja sie stare dobre czasyJak wszystkie siedzialysmy po nocach i kwiczalysmy ze smiechu
;-)
Moze tearz zima czesciej tak bedzie

Natalineczka555
cos długie jej zalaczanie tej kamerki idzie, dojscia nie ma chyba ;-);-)

anka26_x_07
Mama Laury :)
No dziewczyny mysle ze zimowe wieczorki beda milutkie
tzn ze chlopy beda spaly a my na bb bedziemy siedzialy
Moj sie przebudzil i juz cos sie mu niepodoba a ja udaje ze nie slysze tego glosnego oddechu

Moj sie przebudzil i juz cos sie mu niepodoba a ja udaje ze nie slysze tego glosnego oddechu

ja tylko 1 piffkoNo właśnie, która tak zakropiła, że rozkręciła imprezkę???

Natalineczka555
ja codziennie prawie siedze do 2też mi tego brakowało,nieraz siedziałysmy do północystare dobre czasy :-)

moj sie caly czas wierci mam tylko nadzieje ze sie nie obudziDobrze,ze moje spia bo jak by zobaczyly jak sie smieje to by tak szybko nie isnelyTylko by tu siedzialy nade mna i gadaly i "czytaly":-);-)

reklama
Kurcze
myśłałam, że mała już dawno śpi, a ta wchodzi mi tu z wózkiem i mówi-Otwórz-bo złożony!!!

ja po wypłacie jestem to pijeNo właśnie, która tak zakropiła, że rozkręciła imprezkę???

dziewczyny my tu musimy tak częściej

a teraz się przyznać która zgwałci dziś w nocy swojego?????

a ja mam przed oczmi tego mena z wibrującymi pośladkami co nam go justa dała na mikołajki

a że on nasz wspólny to ja go zamawiam na noc bo n swojego mam nerwa

Podziel się: