anka26_x_07
Mama Laury :)
Mała przyszła już wyspana, więc zapodałam jej bute z kaszką i zasiadłam tu z big herbatka z miodziem i cytrynka a tu co??? Odsypianie!!!
![]()
Po nocach szaleja i z rana nie ma kto drukowac na BB

Twoja to szybko wstala

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mała przyszła już wyspana, więc zapodałam jej bute z kaszką i zasiadłam tu z big herbatka z miodziem i cytrynka a tu co??? Odsypianie!!!
![]()
Anaconda poszła zmienić majcioszki
Kurcze o balonikach zapomniałąm, boziu, kto je nadmucha?????????????
A wątróbkę to bym zjadłachyba wiem co jutro na obiad bedzie
![]()
Dziewczyny, potrzebuje sprawdzony przepis na ptysie, bo wziełam jakis z netu i mi nie wyszłyktóraś kiedyś robiła??
a ja szuka dobrego przepisu na gofry, wyprobowałam juz chyba z 10 różnych i zaden nie wyszedł
moze to przez to ze nie mam profesjonalnej gofrownicy tylko toster trzy w jednym
moze cos wiecei na ten temat??
MH ja kupuje zawsze Karpatkę Delecty lub Gellwe do pieczenia i ciasto robię z ja na pudełku pisze - super wychodzi..
mam dobry przepis na gofry,jak znajdę to wklejęrobiłąm kilka razy w gofrownicy i wychodza pyszne
z mamą jest dobrze, tata właśnie rozmawiał z nią przez telefon bo nie wpuszczają na oiomjest słąba ale wszystkie parametry w normie
Misia podekscytowana strasznie tym wyjściem do teatru, zadowolona bardzo, ale opowiada mi w częściachbyłam też na rozmowie z nauczycielką i bardzo ją chwaliła a ja się z każdym jej słowem rozpływałam
że taka zdolna, szybko wszystko łapie, chętna do wszystkiego, ładnie liczy i sylabizuje, dużo mówi (bo gaduła straszna) ładnie tańczy i mogłabym tak jeszcze długo ale zaraz pęknę z dumy a jeszcze moze się do czegoś przydam w jednym kawałku
![]()
Hej!
Malo mnie teraz na bb wybaczcie. Nawet jak jestem chwilke to staram sie watki zamkniete ogarnac...i na wszystko brakuje czasu do czytania.
Pozdrawiam i jeszcze raz sorry ze mnie tak malo
My po wysiadach u znajomej.Potem kolacja no i kladzenie spac Jak Laura zaliczala toalete zadzwonil;a kumpela i sie okazalo ze Ona i jeszcze jedna znajoma zapisaly male do tego samego przedszkolaw sumie fajnie bo juz beda kogos znaly o ile beda w tej samej grupie
Takim sposobem Laura poszla po 21 spac
Ja ogarnelam kuchnie i padam na ryj
![]()
a co zrobiłam z autkiem? jechałam z pracy i wiozłam zupę w słoiku, stała na podłodze przy siedzeniu pasażera z przodu i się przewróciła, ja stałam na światłach i żeby zupa się nie wylała to się schyliłam i ją podniosłam, nie wiem jak ale puściłąm hamulec i samochód mi się stoczył pod tirawjechałam pod taki metalowy wałek od windy, on nic nawet nie poczuł bo jak tylko zapaliło się zielone to sobie pojechał a ja mam wgniecioną maskę i przesunięty reflektor, maska mi się nie domyka
normalnie głupia baba jestem bo od czego jest ręczny, zwykle jak stoję na światłach to zaciągam ręczny a dzisiaj nie wiem co mi odbiło
![]()
Agunia bo ja zboczona jestem![]()
A jutro to rzeczywiscie laseczki beda mialay co czytac i beda zalowały ze Ich tu nie było
Oj, Anaconda, naczytasz sie
No a ja się zaczytałam, a M juz w samolocie siedzi a ja w proszku![]()
Jakby moj chlop wszedl teraz do domu to by sie mnie spytal czy ze mna wszystklo okO tej porze to ja zawsze spie
I pewnie by mi powiedzial ze od BB sie uzaleznilam tak bardzo ze powinnam spac z kompem![]()
Anaconda przebrnelas??
A ja sobie banana zjem - tylko to mi zostało;-);-)