bo kuźwa jak co roku kupuja prezenty na ostatnia chwilęNo a co Ty myślałaś;-) poczta już ma opóźnienia nawet po 2 tygodnie więc teraz tylko kurier a skoro tak to czemu nie zarobića ludzie i tak zapłacą
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo kuźwa jak co roku kupuja prezenty na ostatnia chwilęNo a co Ty myślałaś;-) poczta już ma opóźnienia nawet po 2 tygodnie więc teraz tylko kurier a skoro tak to czemu nie zarobića ludzie i tak zapłacą
![]()
Tak to już niestety jestbo kuźwa jak co roku kupuja prezenty na ostatnia chwilę![]()
a ja marzę o zamarażlniku,Tak to już niestety jestja też sobie co roku obiecuję że pokupuję wszystko wcześniej a potem latam na ostatnią chwilę
przejrzałam zamrażalnik i obcinków z piersi to mi jeszcze na 3 sałatki wystarczy
a przy okazji odkryłam że mam jeszcze 3 woreczki szczawiu a myślałam że już się skończył;-) także po niedzieli robię szczawiową
Tuśka też ostatnio namiętnei bawi się w fryzjerawszystkie zabawki i lalki są wyczesane i gania z nożyczkami i robi wszystkim ciach ciach
na szczęście w zestawi z ciastoliną miała nożyczki takie co to nimi nic nie utnie bo inaczej by już wszystkie zabawki były łyse
ale suszarki do ręki nie weźmie i zwiewa gdzie pieprz rośnie jak ją widzi;-)
Donakt wstawaj spiochu![]()
Szukam też zlewu granitowego, naroznego tylko czemu one są aż takie drogie![]()
Muszę zaraz przejrzeć zamrażalnik i sprawdzić czy mam na tyle obcinek z piersi z kurczaka żeby mi stykło jutro na sałatkę bo obiecałam tej kumpeli co jutro idziemy na parapetówe że zrobie sałatkę i upieka ciastoja to zawsze taka dobra duszyczka jestem ale szkoda mi laski bo sie nazasówa a jest w ciąży;-)
A jakbys połozyła się z nia to bardziej prawdopodobne że by usnęła
Nie chce jej czegoś takiego uczyć bo jak raz czy dwa tak zrobiłam to potem wieczorem był cyrkmamusiu choć usiądź mamusiu choć spać z Tusią i tak w kółko
jak nie zaśnie to i tak mi to pikuś pójdzie spać wieczorem wcześniej;-)
No a co Ty myślałaś;-) poczta już ma opóźnienia nawet po 2 tygodnie więc teraz tylko kurier a skoro tak to czemu nie zarobića ludzie i tak zapłacą
![]()
bo kuźwa jak co roku kupuja prezenty na ostatnia chwilę![]()
Mama mnie sie pytała wczoraj co ma maluchom kupi.c pod choinkę................. a ja choinka jasna nie wiem co, dobrze, że w przyszłym tyg jedziemy w miasto
![]()
witam:-)
byliśmy dziś rano u lekarza bo Mati wczoraj na wieczór jakoś cięzko oddychał niby dziś już lepiej ale stan podgorączkowy i kaszel nadal jest a wolałam iśc żeby miec pewnośc bo przed nami sobota i niedziela no i lekarz przebadał ,osłuchał zajrzał do uszek i stwierdził zwykłe przeziembienie naszczęście oslrzela czysteteraz Mati śpi a ja zabieram się dalej za świąteczne porządki
![]()
Kurcze myślałam że w sałatce przemyce kiwi bo coś nie mogę młodej do niego przekonaća wchodzę do pokoju a ta mała łobuzica skrupulatnie wybiera wszystkie kawałeczki i układa na ławie
![]()