reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

daffi,,, Tobie kochana przynajmniej ktos wczoraj odpisal, mnie jakby nie bylo- po raz kolejny olano zupelnie..:-(. ale przemilcze...:-( mam dzis nieciekawy dzien i przeryczalabym caly wiec nawet takie drobnostki zle na mnie dzialaja:no::-(

Jejku Mataka , Daffi - mnie nie bylo i nie nadrabialam postow .
Co ominelam moje bidulki?
Przeciez ja nie ignorantka.
Widzicie , kazda juz szaleje z dzidziusiami albo wiciem gniazd i do tego wszystkie rozkojarzone.
cmok cmok cmok - nie smucic sie tu!

reklama
Jejku Mataka , Daffi - mnie nie bylo i nie nadrabialam postow .
Co ominelam moje bidulki?
Przeciez ja nie ignorantka.
Widzicie , kazda juz szaleje z dzidziusiami albo wiciem gniazd i do tego wszystkie rozkojarzone.
cmok cmok cmok - nie smucic sie tu!

Nio i ja się dołączam:tak:
kurcze aż mi głupio ale ja teraz naprawde nie mam czasu nadrabiac zaległości.... ech... :-(

Hej laseczki ja juz w domku wypiali mnie dzis o 13 w 2 dni zrobili 2 usg chyba z 10 razy ktg i 5 razy mnie badali ginekologicznie az mi sie szyjka z 1,5 na 1 cm skrocila i rozwarcie male zrobilo rano az mnie bolalo jak mnie znow badali wkurzona bylam. Z niuniusem wszystko ok wazy niby 3500 kg. MOje cisnienie ok 120/80 sie trzyma tylko hemoglobina spadla z 13 na 7 w 3 tyg to w ogole mozliwe ??? Ide jutro sobie prywatnie badanie zrobic bo cos tam bylo pomazane moze sie pomylili bo plytek mialam 388 no i mnie ta hemoglobina zmartwila ale jakby co buraki w ruch i zelazo zapisze i bedzie git.:) Ciesze sie ze juz w domku jestem juz nie moglam wylezec takie wyra niewygodne ze az mi sie plakac chcialo tak plery bolaly i siniaki na biodrach normalnie odcisniete mam metalowe czesci od lozka bo materace cienizna a w domu nigdy nie mialam z tym problemu spie i nic mnie nie boli hihi. Juz bym chciala urodzic a tak tam musze jeszcze wracac ale jeszcze troche dam rade. Buziolki kochane poczytam was troszke.

Emwu niezłe badanie... czyli mają ginki swoje metody :-) życzę szybkiej akcji w takim razie :-)

Ja też właśnie wróciłam od mojej gin. Daje mi jeszcze tydzień maksymalnie. Szyjka jeszcze zamknięta, ale miękka. Jutro mija termin z OM. No, zobaczymy, szykuję się na przyszły tydzień.
Najlepsze jest to, że Mały waży ok. 3700 g wg pomiarów z usg; po macaniu brzucha pani doktor stwierdziła, że jest to bardzo prawdopodobne. Czyli może być dość duży... no cóż, damy radę :-) mam nadzieję...

Hej laseczki ja juz w domku wypiali mnie dzis o 13 w 2 dni zrobili 2 usg chyba z 10 razy ktg i 5 razy mnie badali ginekologicznie az mi sie szyjka z 1,5 na 1 cm skrocila i rozwarcie male zrobilo rano az mnie bolalo jak mnie znow badali wkurzona bylam. Z niuniusem wszystko ok wazy niby 3500 kg. MOje cisnienie ok 120/80 sie trzyma tylko hemoglobina spadla z 13 na 7 w 3 tyg to w ogole mozliwe ??? Ide jutro sobie prywatnie badanie zrobic bo cos tam bylo pomazane moze sie pomylili bo plytek mialam 388 no i mnie ta hemoglobina zmartwila ale jakby co buraki w ruch i zelazo zapisze i bedzie git.:) Ciesze sie ze juz w domku jestem juz nie moglam wylezec takie wyra niewygodne ze az mi sie plakac chcialo tak plery bolaly i siniaki na biodrach normalnie odcisniete mam metalowe czesci od lozka bo materace cienizna a w domu nigdy nie mialam z tym problemu spie i nic mnie nie boli hihi. Juz bym chciala urodzic a tak tam musze jeszcze wracac ale jeszcze troche dam rade. Buziolki kochane poczytam was troszke.
super, ze Cie do domku wypuscili :)

reklama
A ja popijam obrzydliwy sok z buraka niby na krew oby byla pomylka z ta Hb:) No i w koncu sie najadlam zamowilismy pizze giganta hihi bo w szpitalu prawie nic nie jadlam bo baleron ciagle byl albo serek topiony przeterminowany jakis hihi

Do góry