reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziekuje Wam dziewczyny:-)za szybkie odpowiedzi:)
bardzo miło mi sie zrobiło, że tyle Was napisało:)
moja prolaktyna 34un.ml przy normie 24un/ml biore bromocorn (1tabl na noc)
oraz pomagam sobie castaganus-em i oeparol-em.
mam nadzieje ze niedlugo Nam sie uda:)
pozdrowionka
Czy któraś z Was mierzy temperature?
;-):-)

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agutka no ja obyłam się bez temperatury przy pierwszym a staraliśmy się pół roku. W ogóle to był ciąża z wielkiego zaskoczenia. Zrobiłam trzy testy-pozyt. Potem do gienka na usg-słuchaliśmy bicia serduszka:-) ale ja sobie wkręciłam, że babka właczyła płytę z innym bobasem i mnie oszukała:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:. Potem wszsytkie znaki ciąży a ja dopiero uwierzyłam, że jestem w ciąży jak uróśł mi brzuch...5 m-c. Jestem dziwolągiem:-). Ale teraz wezmę się za temp. może cos to przyspieszy

Witam się.

Ja przed pierwszą ciążą miałam bardzo wysoką prolaktynę. Nie pamiętam teraz cyferek, ale pamiętam, że gin kazała mi powtarzać wyniki. Po 4 miesiącach brania bromku zaciążyłam, więc skuteczne obniżanie prolaktyny pozwala zaciążyć.

Agutka, no to z Ciebie już niezła Weteranka.

dziekuje Wam dziewczyny:-)za szybkie odpowiedzi:)
bardzo miło mi sie zrobiło, że tyle Was napisało:)
moja prolaktyna 34un.ml przy normie 24un/ml biore bromocorn (1tabl na noc)
oraz pomagam sobie castaganus-em i oeparol-em.
mam nadzieje ze niedlugo Nam sie uda:)
pozdrowionka
Czy któraś z Was mierzy temperature?
;-):-)
Czyli bierzesz bromka i do tego jeszcze castangus? Bo ja od 1go dnia cyklu bralam casta a od wczoraj bromka i odstawialm casta bo myslalam, ze to za duzo bedzie... A ten oeparol to co?
Ja oczywiscie mierze tempke, bo na tym forum sie nie da inaczej;-)

pomogłybyście mi w interpretacji mojego I cyklu
tj ile wyniosla faza lutealna?
kiedy przypuszczalnie byla owulacja ?
Pokaz - zobaczymy co da sie zrobic:tak:

reklama
Do góry