blizniaki2000
Fanka BB :)
Chyba tak, albo ma kosmate myśli i dlatego puszcza oczkotygrys ma chyba dobry humorek;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tak, albo ma kosmate myśli i dlatego puszcza oczkotygrys ma chyba dobry humorek;-)
Agus nie pisz tak ... martwię się ... czułam , że jesteś smutna- już dawno coś było nie tak, nie było Cie na bb, nie pisałaś o sobie :-(Ogólnie jestem jakaś zdołowana i zdenerwowana cały czas, nie chce mi się żyć, nic mi się nie chce.
Siedzę czytam różne blogi o śmierci dzieci i ryczę, spać za bardzo tez nie mogę, całe moje zycie do niczego
Napiłas się czegostygrys ma chyba dobry humorek;-)
tygrys ma chyba dobry humorek;-)
kobity normalnie nie wiem co mam pisać , czytam Was czytam ale żeby cokolwiek odpisać to zero wenyChyba tak, albo ma kosmate myśli i dlatego puszcza oczko
niooooooooooooooooo herbatki z malinkamiNapiłas się czegos![]()
Agus nie pisz tak ... martwię się ... czułam , że jesteś smutna- już dawno coś było nie tak, nie było Cie na bb, nie pisałaś o sobie :-(
Napiłas się czegos![]()