reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Nie - no nie myle sie . Minelo kolejne 11 minut i ciach - lapie mnie. Jak taka fala . Przychodzi i odchodzi. Tak samo bol. Jest ze skurczem a potem po jakis 40sek znika. Moj M mnie obserwuje i tez to widzi bo brzuch tak mi sie wtedy spina ,ze nabiera dziwnych ksztaltow.
Ale jestem podjarana.:-)

Mea - a u Ciebie to sie syndrom wicia gniazda zaczal
Milas zaprogramowane ,ze Ty to po wszystkich na samyj koncu urodzisz wiec dopuki lista byla nie wyczerpana nie gonilo Cie.
Jednak jak gin powiedzial ,ze niekoniecznie to widze wlaczylo sie :-)
Pakuj torbe bo nic nie wiadomo :)

-monia wlasnie mialam o ciebie pytac.
Bidulko - wkoncu sie urodzi - z zaskoczenia Cie dzidzia wezmie :)

A ja przed sekunda chcialam zdjac skarpetki bo mi za goraco. Podnioslam noge (z wielkim wysilkiem) i poczulam , chlup:szok:
Do kibelka a ja mam na wkladce KISIEL POZIOMKOWY.
Skad kisiel poziomkowy w moich majtkach ??;-) No w sumie to ni eprobowalam wiec moze to malinowy.
W kazdym badz razie kolor i konzystencja jak kisiel poziomkowy lub malinowy :-) - w ilosci tak okolo lyzeczki od herbaty.
Czyzby czop??? Ale podobno juz czopa nie mam. Moze jakas resztka czopa albo cos innego??

emwu cholero!!!!!!!!!!!! az w majciochy popuscilam przez ten tekst z kislem:) no eozbawic to ty potrafisz nie ma co:):):);:-):-):-):-)
r ja mam caly brzuch twardy i obolaly ale nie sa ta skurcze... raczej jak jeden ale dlugotrwaly.........sluzu troszke ze mnie plynie... taki glutowayo -galaretkowy ale nie podbarwiony kkrwia moze to czop - bo z tego co pisalyscie to nie ,musi byc z krwia......
jej jak bym chciala zeby sie wszystko samo zaczelo.....

moj J dzwonil do znajomej poloznej i mimo ze nie ma jutro dyzuru to jakby zapadla decyzja o wywolywaniu juz jutro- mamy dzwonic i ona przyjedzie....

kurcze boje sie......:wściekła/y:

i jeszcze mnie tak leb napier............ moze z nerwow.....

no dobra dziewczynki............uciekam:) trzymajcie za mnie kciukasy..... mozliwe ze pojawie sie dopiero za kilka dni bo nie bede tam targac laptopa:) jakby cos czyjes numery spisalam wiec cede dawala znac co i jak.....:).

emwu cholero!!!!!!!!!!!! az w majciochy popuscilam przez ten tekst z kislem:) no eozbawic to ty potrafisz nie ma co:):):);:-):-):-):-)
r ja mam caly brzuch twardy i obolaly ale nie sa ta skurcze... raczej jak jeden ale dlugotrwaly.........sluzu troszke ze mnie plynie... taki glutowayo -galaretkowy ale nie podbarwiony kkrwia moze to czop - bo z tego co pisalyscie to nie ,musi byc z krwia......

moj J dzwonil do znajomej poloznej i mimo ze nie ma jutro dyzuru to jakby zapadla decyzja o wywolywaniu juz jutro- mamy dzwonic i ona przyjedzie....

No ja mialam tak wczoraj. Bol taki ciagly. Nawet dzisi rano tak bylo. Potem jakby przeszlo na jakies 2h a potem zaczely mi sie te fale.
Moze i Ty zaczniesz...
ja jestem juz pewna ,ze to to. Oby sie utrzymalo.

Nic sie nie boj;-)po oksytocynce moze i sa bardziej bolesne skorcze ale porod trwa szybciej;-)

reklama
Cześć dziewczyny,
u mnie problemów ciąg dalszy. Franek zaczął mi kichać, chyba od Stasia coś podłapał bo tamten też kicha kaszle i ma zielone gile. Z rana wzywam pediatrę, ale może macie jakieś rady na teraz?

Do góry