kopciuszek2107
Fanka BB :)
ja dzis nie moge usiedziec na d ... nosi mnie z kata w kat i cos bym robila ... a torba jak nie byla spakowana tak nie jest ... masakra ...
Spakujesz jutro;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dzis nie moge usiedziec na d ... nosi mnie z kata w kat i cos bym robila ... a torba jak nie byla spakowana tak nie jest ... masakra ...
-monia wlasnie mialam o ciebie pytac.
Bidulko - wkoncu sie urodzi - z zaskoczenia Cie dzidzia wezmie
A ja przed sekunda chcialam zdjac skarpetki bo mi za goraco. Podnioslam noge (z wielkim wysilkiem) i poczulam , chlup
Do kibelka a ja mam na wkladce KISIEL POZIOMKOWY.
Skad kisiel poziomkowy w moich majtkach ??;-) No w sumie to ni eprobowalam wiec moze to malinowy.
W kazdym badz razie kolor i konzystencja jak kisiel poziomkowy lub malinowy :-) - w ilosci tak okolo lyzeczki od herbaty.
Czyzby czop??? Ale podobno juz czopa nie mam. Moze jakas resztka czopa albo cos innego??

emwu cholero!!!!!!!!!!!! az w majciochy popuscilam przez ten tekst z kislemno eozbawic to ty potrafisz nie ma co
;:-):-):-):-)
r ja mam caly brzuch twardy i obolaly ale nie sa ta skurcze... raczej jak jeden ale dlugotrwaly.........sluzu troszke ze mnie plynie... taki glutowayo -galaretkowy ale nie podbarwiony kkrwia moze to czop - bo z tego co pisalyscie to nie ,musi byc z krwia......
jej jak bym chciala zeby sie wszystko samo zaczelo.....
moj J dzwonil do znajomej poloznej i mimo ze nie ma jutro dyzuru to jakby zapadla decyzja o wywolywaniu juz jutro- mamy dzwonic i ona przyjedzie....
kurcze boje sie......
i jeszcze mnie tak leb napier............ moze z nerwow.....
Nic sie nie boj;-)po oksytocynce moze i sa bardziej bolesne skorcze ale porod trwa szybciej;-)emwu cholero!!!!!!!!!!!! az w majciochy popuscilam przez ten tekst z kislemno eozbawic to ty potrafisz nie ma co
;:-):-):-):-)
r ja mam caly brzuch twardy i obolaly ale nie sa ta skurcze... raczej jak jeden ale dlugotrwaly.........sluzu troszke ze mnie plynie... taki glutowayo -galaretkowy ale nie podbarwiony kkrwia moze to czop - bo z tego co pisalyscie to nie ,musi byc z krwia......
jej jak bym chciala zeby sie wszystko samo zaczelo.....
moj J dzwonil do znajomej poloznej i mimo ze nie ma jutro dyzuru to jakby zapadla decyzja o wywolywaniu juz jutro- mamy dzwonic i ona przyjedzie....
kurcze boje sie......
i jeszcze mnie tak leb napier............ moze z nerwow.....