reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To masz szczęście, gratuluje!
Jednak wiele dziewczyn długo czeka na dzidzie i te które bardzo pragną nieczęsto zachodzą w pierwszym cyklu.
No u nas jest to 12 cykl starań teraz leci..... nie licząc naszej wakacyjnej przerwy (myśleliśmy że własnie to nam pomorze ale jednak nie..)

Wszystkim wam życzę aby udało się najszybciej jak to możliwe! Wiem że bardzo tego pragniemy. Tym którym udaje się za pierwszym drugim razem tylko można pozazdrościc naprawde... bo to cud.
I nie zawsze psychika jest przyczyną niepowodzeń....

Pozdrawiam was
i życzę miłej niedzili! :)

reklama
cześć kobiety!!!

Oj to ja mocno trzymam kciukola tylko szkoda, ze antybiotyk bierzesz :-( a powiedzialas lekarzowi, ze moze byc taka mozliwosc ciąży?

Pajkaa,właśnie dlatego,że powiedziałam,lekoarzom,że mogę być w ciąży tak mocno się rozchorowałam,bo brałam homeopatię,a teraz już nie da rady inaczej i mam antybiotyk,który można brać w ciąży.

Witajcie kobitki!!!
Zimowo za oknem... Tempka wzięła i spadła do 36.6 :-( także jeszcze większa kupa niż wczoraj.... ale nie łamię się - z jednym się udało to i z drugim w końcu się uda...:tak:

Marulka, u mnie też chyba lipa...bo dziś tempka również w dół...:-:)wściekła/y:

Dzień dobry. ;-)

Dziś mnie cycochy trochę bolą mniej niż wczoraj,więc to może być dobry znak,bo może ta małpucha nie przylezie (zawsze mnie przed @ cycki bolą :baffled:) ...

Dzisiejsza tempka 37,5. ;-) :tak:

ale nie łamię się - z jednym się udało to i z drugim w końcu się uda...:tak:

Ja mam nadzieję,że i u mnie tak będzie... :tak:

Kinga,czy mogę prosić o najświeższą listę?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:-)
agutka to tempka ładnie się trzyma, żeby to było ..... :tak::tak::tak:, ciiiii nie zapeszam.

Ponieważ przez ostatnie tygodnie miałam objawy iście ciążowe ;-);-) (czytaj "myśląc, że mogę być w ciąży nie jadłam serów pleśniowych, nie piłam kawy i alkoholu itp.".)wczoraj jak dziadkowie przyjechali do syncia na imieniny, kulturalnie zjedliśmy ciacho, trochę pogadaliśmy i zmyliśmy się z mężem do pubu hihi, ale było fajnie gin z tonicem, karaoke, kupa ludzi, fajna muza no poprostu się rozerwaliśmy, tego mi było trzeba oby częściej.
Jeszcze jestem w piżamce hihi

Życzę miłej niedzieli

Ostatnia edycja:
agutka mnie też zawsze przed @ cycole bolą... i tylko sie modlę aby nie zaczeły boleć...:sorry:
temp masz ładną, 3mam kciuki! :tak:
a isty nie posiadam :zawstydzona/y:

Chiara,ciiii. ;-) :-p
A wypadziku zazdroszczę! Ja się co jakiś czas nakręcam na weekendowe wyjście,ale zawsze kończy się to ... łóżkiem. :sorry: W sensie,że brakuje mi sił jakoś na imprezy itp. . :zawstydzona/y: W sumie,to swoje i tak "wyskakałam" za młodu. :laugh2: :-D :-p :zawstydzona/y:

Kinga,no to życzę niebolących cycochów! ;-)

A u mnie już pyrki na obiad obrane,później wstawię kurczaczka do piekarnika (Zuzia go straszliwie wyśmiała :-D ),Córcię zaraz położę spać i wezmę się za suróweczkę. ;-)
G. z moim tatą znoszą na podwórko pustaki na Naszą dobudówkę,bo wczoraj je przywieźli,no i leżą za płotem,więc strach,żeby ich nikt nie ukradł. :sorry: :confused2:
Poza tym rano już z Zuzią zrobiłyśmy ciacho Bounty,które zastyga w lodówce. :-D :-)

baunty:rolleyes: zeziarłabym..... Agutka mnie też zawsze cycyory bolały przed @. Ale w ciązy to była katastrofa..jakby mi je obcinali na żywca:szok: więc wiedziałam że to normalne nie jest:tak:

reklama
hehe no jak mi się jeszcze powiększą o dwie miseczki to będę nosić H:-D:-D:-D Ale wiesz napisałabym ci coś ale poczekajmy do 21:tak::tak::tak:

Nie no pewnie,że poczekajmy. ;-) :tak: To już tylko :)confused2:) 8 dni. ;-) Ale pewnie i tak,ech...

Poza tym lewy jajnik mnie znowu boleć zaczął,auć.

Co do miseczek,to mi z C poszła na E. :szok: I zostało D. :sorry:

A Zuzia poszła spać do Babci. ;-)

Do góry