reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Połóg

Ja tez plamie i plamie....Z Julia tak mialam caly czas bo bralam te tabletki antykoncepcyjne - certazette(?), a ich skutkiem ubocznym jest plamienie lub krwawienie :-( teraz odpadaja, musze od razu kase wywalic na spirale :confused2:

reklama
dziewczyny, a macie sprawdzone jakies tableti na czas karmienia piersia i przy braku okresu?

Sa dostepne tylko cerazzette (czy jakos tak), ale przy nich czesto wystepuja skutki uboczne typu krwawienie. Ja przez miesiac ich brania mialam moze przerwe 2 dni w lekkim krwawieniu :sorry: nawet nie wiedzialam czy to krwawienie przez tabletki czy to juz okres :eek:

mam pytanie do około 5 tygodnia po porodzie ciągle lekko krwawiłam, takie różowawe upławy bym to nazwała i czytałam że to normalne. Organizm sie oczyszcza, a potem 2 tygodnie nic i teraz dostałam takie dziwne krwawienie dość silne, takie jak miesiączka i trwa to już drugi dzień . Czy to juz powrócił mi okres??? Jest to możliwe??? Dodam że karmię cały czas piersią

reklama
mam pytanie do około 5 tygodnia po porodzie ciągle lekko krwawiłam, takie różowawe upławy bym to nazwała i czytałam że to normalne. Organizm sie oczyszcza, a potem 2 tygodnie nic i teraz dostałam takie dziwne krwawienie dość silne, takie jak miesiączka i trwa to już drugi dzień . Czy to juz powrócił mi okres??? Jest to możliwe??? Dodam że karmię cały czas piersią
Czytałam w jakims magazynie , ze u niektórych kobiet pomimo karmienia piersia sie to zdarza, ale ja bym to skonsultowała z lekarzem

Do góry