reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Połóg

Dziewczyny mi za to zgrubienie koło szwa po nacięciu krocza się zrobiło i dziś kupiła sobie maść na blizny w aptece Contractubex - podobno bardzo dobra! Po cesarce tez ja możecie stosować, żeby ładnie się blizna zagoiła a nie jakieś zgrubienia sie porobiły!
ja to mam takie same odczucia jak ty

dziewczyny ja od wyjscia ze szpitala biore prysznnawiam sie czy w pologu mozna kapac sie w wannie, czy nic tam w te rany nie wejdzie???????

reklama
Dziewczyny mi za to zgrubienie koło szwa po nacięciu krocza się zrobiło i dziś kupiła sobie maść na blizny w aptece Contractubex - podobno bardzo dobra! Po cesarce tez ja możecie stosować, żeby ładnie się blizna zagoiła a nie jakieś zgrubienia sie porobiły!

dziubasek ile kosztuje taka przyjemność?

to znaczy ze wszystkie kapiecie sie pod prysznicem :confused2::confused2::confused2:
A mi tak sie marzy polozyc w wannie, przeciez polog mi sie konczy w styczniu :eek::szok::baffled::shocked2::evil::oo::oo2:

ja zaszalałam już z wanną (marzyłam i śniłam o tym:-)) tylko, że wodę miałam ciepłą (a ja uwielbiam wrzątek). Tylko mój połóg już na końcówce....

Ja tez mam takie zgrubienie :wściekła/y::wściekła/y: okropnosci... tyle ze tu pewnie takiej masci nie kupie... musze sprawdzic na necie, a jak nie to jeszcze tesciowa wyslac na zakupy zanim przyjedzie na swieta :tak:

ja to mam takie same odczucia jak ty

dziewczyny ja od wyjscia ze szpitala biore prysznnawiam sie czy w pologu mozna kapac sie w wannie, czy nic tam w te rany nie wejdzie???????

A mi polozna jeszcze w szpitalu mowila zebym sobie od czasu do czasu robila kapiel. Ze to nie estetyczne ale po to zeby sie wszystko "wyplukalo". I robie sobie kapiel dosc czesto, tyle ze nie w bardzoooo goracej bo sie balam o mocniejsze krwawienie.
Taka kapiel releaksuje i od razu czujesz sie lepiej, wiec ja polecam... ale zrobisz jak uwazasz :tak:;-)

......A mi polozna jeszcze w szpitalu mowila zebym sobie od czasu do czasu robila kapiel. Ze to nie estetyczne ale po to zeby sie wszystko "wyplukalo". I robie sobie kapiel dosc czesto, tyle ze nie w bardzoooo goracej bo sie balam o mocniejsze krwawienie.
Taka kapiel releaksuje i od razu czujesz sie lepiej, wiec ja polecam... ale zrobisz jak uwazasz :tak:;-)

KLAUDZIA spadłaś mi z nieba

na taka odpowiedz to ja czekalam miesiac, ze ja dopiero teraz sie zapytalam

Dzisiaj kapie sie w wanna.jpg o to jeszcze z czystym suminiem i nawet dla "zdrowia"

reklama
a ja od samego początku kąpię się w wannie bo prysznica nawet nie mam. Krwawienie się nie zwiększyło i wszystko jest oki z tym że ja nie byłam nacinana o ile ma to jakiekolwiek znaczenie.

Do góry