U styczniowek juz rozpakowana - spoko ! ale u lutowek tez juz jest jedna mamusia !Cale szczescie ze wszystko dobrze!
![]()
Pierwsza grudniowka rozpakowala sie juz we wrzesniu czyli dzieciaczki moga byc naprawde nieprzewidywalne w tej kwestii

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U styczniowek juz rozpakowana - spoko ! ale u lutowek tez juz jest jedna mamusia !Cale szczescie ze wszystko dobrze!
![]()
ChoinkaWitam jesli ktos dzis jeszcze zajrzy :-)
Nasz Robeczek dalej w srodku a jak ogladam liste to az trudno uwierzyc jak duzo grudniowych mam tuli juz swoje dzieciaczki. Super ze wszystkie mamusie ktore urodzily tak szybko wysylaja fotki i mozemy usmiechac sie do monitorow ogladajac te male cudenka
My wlasnie przed chwila ubralismy choinke, poza tym przyleciala juz moja mama wiec jest bardzo sympatycznie. Dzis pobiegalysmy troche po sklepach i kupilam prezent dla swojego skarba.
Ciekawe kto jutro urodzi :-)
Mea mam nadzieje ze jutro nie bedziesz sie nudzic. Trzymam kciuki za wszystkie grudniowki ktore aktualnie przebywaja w szpitalach!!!
Też mam dziś full prania do prania:-) Chyba przez tydzień się nie prało bo Małą się nadal cieszymy i nie potrafimy czasem wejść w rytm sprzątania.ja jeszcze zajrzalam ale juz znikam... mam dzis dzien porzadkow... jeszcze do teraz wstawiam pranie.... czycby syndrom wicia gniazdka???hehe