reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Znikam spac ! nie ma co ! Pewnie zaraz maly wstawac bedzie na karmienie ! ale ja glupia zamiast spac razem z nim to siedze a poznije chodze na rzesach !:wściekła/y:

Dobranoc !

dzień dobry!
z uśmiechem na ustach obudziłam się nie wiadomo po co o 5! więc umalowałam się i ubrałam i piszę z Wami taka wypiękniona. pojadę do przedszkola z Rozalcią, mężowi śniadanko zrobię, bo bidulek w trasę jedzie i mam nadzieję, że Bóg wynagrodzi mi to porodem :-).
całą noc brzuch mnie bolał jak na okres, twardy jest jak kamień, ale skurcze takie byle jakie i nieregularne. ja już chcę urodzić, pierwsza ciąża 42tyg i 4 dni, ja już wiem jak to miło i naprawdę tą chcę już w najbliższym czasie zakończyć :-) w czwartek jadę na niby ostatnią wizytę do pani dr.
ociężała jestem 74kg już ważę, więc mam +16!

dobra idę zrobić kawusię!
miłego dnia!

witam sie i ja
rowniez nie wiadomo poco obudziłam sie niedawno a w zasadzie obudził mnie skurcz :tak:dosc bolesny jak nigdy dotad wiec sie podjarałam ze to juz ze rodze a tu (_)_)
mineła prawie godzina i nic zadnych skurczy:-(
wiec sie wkurzylam i wstalam bo ile mozna lezec tak bez celu
uciekam teraz na kawke i moze jakies wczesniejsze sniadanko

Witam jesli ktos dzis jeszcze zajrzy :-)

Nasz Robeczek dalej w srodku a jak ogladam liste to az trudno uwierzyc jak duzo grudniowych mam tuli juz swoje dzieciaczki. Super ze wszystkie mamusie ktore urodzily tak szybko wysylaja fotki i mozemy usmiechac sie do monitorow ogladajac te male cudenka :happy:

My wlasnie przed chwila ubralismy choinke, poza tym przyleciala juz moja mama wiec jest bardzo sympatycznie. Dzis pobiegalysmy troche po sklepach i kupilam prezent dla swojego skarba.

Ciekawe kto jutro urodzi :-)

Mea mam nadzieje ze jutro nie bedziesz sie nudzic. Trzymam kciuki za wszystkie grudniowki ktore aktualnie przebywaja w szpitalach!!!
Choinka:cool2: My ubieramy zawsze 23.12:-) No ewentualnie 22:-) Więc już niedługo.

A mi Moja Myszka zrekompensowała wczorajszą nockę trudną i dziś było fajnie:) Budziła się na jedzonko o 3 i o 6. Z racji, że nie chce mi się już spać to sobie netuję i nadrabiam różne zaległości z netowego świata jak w szpitalu byłam. O 8 zaczynam sprzątać domek, chyba, że Księżniczka wcześniej zbudzi się na śniadanko:)

Jestem w szoku jak patrzę, że Daffi się tu udziela a tak obiecująco w listopadzie było, że urodzi.

reklama
Do góry