reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobra laski robota czeka.
mam nadziejej ze wpadne po poludniu to poczytam.

musze pochowac tone prasowania do szafe i je poukladac.pranie sciagnac,drugie rozwiesic,zrobic zupe jakas,posprztac i przed 12 wysjc.a jeszcze siedze w szlafroku i w cahlupie zimno.a i ta sterta zmywania w zlewie:-)

milego dnia do pozniej

reklama
A ja wczoraj wszytsko porałam :tak: Dzisaj tylko ręcznie przepiorę nową piżamkę dla Helenki :tak: Ale muszę się brać za zupkę dla Niki bo wczoraj się zleniłam i jadła ze słoika i nie była zadowolona :eek:

Jestem zalamana Oliwka wypila tylko 210 ml herbatki na caly dzien Nic nie chce jesc Zjadla niedawno troche rosolku to wszystko zwymiotowala Zrobila juz dzis 3 kupy brzydkie O wlasnie 4 kupa Jestem zalamana Juz jej picie daje ta szczykawka Teraz jej polecialo troche wody z pupy i krwi Ja chyba zamieszkam w szpitalu :-:)-:)-(
zdrówka dużo zdrówka i leć z nią dzis do lekarza:tak:
a dj jej może jagody ze słoiczka albo marchwiankę ugotuj:tak:
cześć, czytałąm Was ze dwie godziny:szok::szok::szok::szok:i nawet sobie zaznaczałam cytaty z początku ale mnie kilka razy wywalało i net mi zanikał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a teraz nic nie mam do odpisania:-(ale i tak wena mnie opuściła:eek::eek::eek:
wszystkiego najwspanialszego dla Wikusi Lunki, niech zdrowo rośnie i będzie pociechą dla mamusi i tatusia:tak::tak::tak:

może jutro wpadnę na dłużej nie tylko do poczytania:tak:

wkurzyła mnie szefowa, koleżanka dała jej moje zwolnienie a ona do niej z tekstem, ze niby często chodzę na zwolnienia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jestem od marca dopiero drugi raz:tak:coś mi się zdaje że ja tam miejsca długo nie zagrzeję:no::no::no:

spokojnej nocy psapsiółki:tak::tak::tak:i upojnej;-)
Moja szefowa w opiece jak pracowałam to była identyko przez prawie 5 lat nie byłam ani jednego dnia na zwolnieniu lekarskim ani jednego dnia opieki na dzieci nawet urlopu nie miałam normalnego tylko np tydzień i koniec i jak zaszłam w ciąże z juliną i musiałam byc na zwolnieniu bo byłam w szpitalu i moja mama zawiozła jej zwolnienie i powiedziała ze lekarz pwiedział ze do końca ciąży nie będe mogła pracowć to focha strzeliła i powiedziała ta to ciągla na zwolnieniu:szok:a moja mama ze tez ma buzię to jej wygarneła że ja nigdy nie brałam zwolnień a nawet urlopu mam zaległego z 3 lat!!!i była cicho:tak:
Nożesz kurza twarz rzywa, tyle cytatw i nic-P nie iwedział, jak odeszłam wyłączył kompa i wszystko poszło się ...:wściekła/y:
strasznie dużo tego
PO pierwsze Natali-nie tędy droga
Dziewczyny-świetne zakupy-wzki, namioty, no kurcze
Po trzecie - dzięujemy za życzenia a tygrysek Malina- pierwsza klasa-mała ciągle chce go oglądać jak skacze, hihi
Kurcze co jeszcze-aha-a mam fajny przepis na sernik-krowa, czy tam cielak, wrzuce jutro na kulinarny, i co jeszcze ???? Mam pół minuty i skleroze

No nic, na koniec się witam i rzegnam, P już wyskoczył spod prysznica, małą wykąpana, teraz ja póki ona jeszcze nie spi i na filmy. Aha-mój chory do końca tyg na zwolnieniu lek. Wiecie co o tym myślę???:cool2::cool2::cool2:
Narka
no czyli ty u nas w tym tygodniu to tak mało bedziesz:-D
ale ile sobie posprzątasz:-D:-D:-D
a ja już wymysliłam co kupię teściowej pod choinkę-żelazko :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
tylko mam dylemat tefal czy philips????? poradzcie :tak::tak::tak:
oba dobre ja mam philipsa od 6 lat a wiesz ja koffam prasować i prasuję wsio od staników skarpetek sznurówek po kurtki i szaliki więc jest dobre:tak:
ja osobiście mam tefala i jestem zadowolona ale sama nie wiem:sorry:

Ja tej zaciążonej dla synka na 2 urodziny namiot - pociąg kupiłam i też wielka radocha była:tak::-D:-D.

Trzeba tyle był nie pisać bo 5 stron musiałam doczytać:sorry:
świetne buty a szopka cudo masz zdolności i chęci do takich prac ręcznych bo mi to jednego i drugiego brak:rofl2:
Kreację jedną mam:tak: a drugą licytuję:-p:tak: śliczna suknia - nowa 50/52 - blue-dla niskiej (844427774) - Aukcje internetowe Allegro

M mnie wkurzył bo dzwoniłam do niego o 17:40 żeby za godzinę przyjechał po mnie,przyjechał 18:25 i dzwoni w pół do 7-ej,że czeka minutę i jedzie bo Olek sam w domu został a uczeń od T wyszedł minutę po tym jak M odjechał spod mojej pracy i musiałam autobusem wracać i na przystanku 20 minut czekać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.To do kumpeli wstąpiłam,bigosiku zjadłam,herbatkę wypiłam i na 20:45 do domu się dowlokłam a M dzwonił jak na tej herbatce byłam i kumpela odebrała a on nie zaczaił,że to nie ja:-p:tak::-D:-D:-D.Jak się rozłączyła to obie w brech :tak::-D:-D:-Daż dzieci przyleciały do kuchni:szok:.
sukienka śliczna trzymam kciuki zebyś wygrała bo nardzo mi się podoba:tak:ale na mój duzy tyłek to sukienek nie szyją tylko worki:cool2:
A ja wczoraj wszytsko porałam :tak: Dzisaj tylko ręcznie przepiorę nową piżamkę dla Helenki :tak: Ale muszę się brać za zupkę dla Niki bo wczoraj się zleniłam i jadła ze słoika i nie była zadowolona :eek:
kochana ale masz dobrze wsio zrobione:tak:
mój antonio jadł zupki ze słoiczka dokąd nie spróbował gotowanej przez mamusię:-)potem słoiczkami pluł:-D:-D:-D

Witam wtorkowo laseczki:happy:
za oknem śnieg sypie delikatnie na termometrze 0 stopni jest cudnie:tak:
nocka super zsneliśmy koło 1 po gimnastyce wieczornej;-) i antonio spał całą noc jak zabity nawet my go nie obudziliśmy:-)obudził sie o 7 i buduje od rana z klocków:tak:jestem w szoku mój toniek juz przesypia całe noce od 20 do 7 rano bez pobudek a myślałam ze juz nigdy tego nie doczekam:rofl2:

reklama
Pranko już się kręci a ja znowu do kompa zasiadam:-D:-D:-D
Mam pytanie czy w te dni między świętami a nowym rokiem to przedszkole jest czynne czy zamknięte? A jak są ferie w szkołach to i w przedszkolu też?

Do góry