reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój pietruszka wystawił wczoraj swoje kwiatki na parapet bo tak ładnie tylko nie nauczył antk że tego nie wolno ruszać no i antek srui 2 doniczki na ziemię:wściekła/y::wściekła/y:wysypał sie tego torfu całe mnustwo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i co?????????jak to zwykle bywa odkurzacz w tym momencie odmówił posłuszeństwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: on tak ma ze raz na pół roku przez 2 -3 dni robi strajk i nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zbierałam tą ziemie zmiotką dobre 20 minut antek wył bo chciał do ziemi julka bo on wyje i ona bajki nie słyszy a mi się chciało wyć bo bylam wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dywan wytrzepałam na srodku pokoju z tego torfu i zwinełam jak pietruszka wróci z pracy niech go czyści pierze nie wiem niech robi co chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
czesc
My juz tez na nogach
W nocy Laura miala jakies koszmary non stop sie budzila i w rezultacie tego ja niewyspana:crazy:
Rano o 8 obudzil mnie mezulek bo zrobil soebie telefoniade:wściekła/y:Ale dzieki temu mam juz poprasowane :rofl2:W piatek wyjezdzamy do Polski wiec musze powoli sie organizowac:tak:
Za oknem zimno na autach mroz :shocked2:

Agnes chyba spalas jeszcze:-D:-DFajny prezent dla Oliwki
Dorota daj znac co powiedziala lekarka i jak dziecko robi luzne kupy nie daje sie mleka- to tak na przyszlosc:sorry:
Medeuska gratuluje przespanej nocy:rofl2:
Anabuba widze ze dzis masz pracowity dzionek:cool2:Widze ze ze spaniem zaczyna u Was byc jak u nas dluga przerwa nocna i w poludnie dziecko nie spi.Ale ja juz mam tak dlugo wiec przyzwyczailam sie ze w poludnie nie mam oddechu:-D

Ja mam dzis ambitny plan zrobić mega porządeczki w kuchni jak antonio zaśnie co z tego wyjdzie to jeszcze nie wiem ale plan jest;-)
plan jest to nic tylkko trzeba go zrealizowac:tak:
ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mój pietruszka wystawił wczoraj swoje kwiatki na parapet bo tak ładnie tylko nie nauczył antk że tego nie wolno ruszać no i antek srui 2 doniczki na ziemię:wściekła/y::wściekła/y:wysypał sie tego torfu całe mnustwo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i co?????????jak to zwykle bywa odkurzacz w tym momencie odmówił posłuszeństwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: on tak ma ze raz na pół roku przez 2 -3 dni robi strajk i nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zbierałam tą ziemie zmiotką dobre 20 minut antek wył bo chciał do ziemi julka bo on wyje i ona bajki nie słyszy a mi się chciało wyć bo bylam wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dywan wytrzepałam na srodku pokoju z tego torfu i zwinełam jak pietruszka wróci z pracy niech go czyści pierze nie wiem niech robi co chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jestem zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to odkurzacz wiedzial kiedy ma strajkowac.Pietruszka nie bedzie sie nudzil jak wroci.Mamus nie zlosc sie bo zloisc pieknosci szkodzi:sorry:

Laura wcina bulke z dzemikiem a ja sama tez bym cos zjadla.Na obiad pomidorowa prawie juz gotowa tylko koncentrat do rosolku dac i zaklepac.makaron gotowy wiec dzis lenistwo.Chociaz musialabym drugie danie zrobic bo o 16 chce jechac na sale zabaw z Lali i lepiej jakby byla pojedzona bo z glodnym dzieckiem nie pojade

Jak zwykle nie moge się od was oderwać :eek::rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kochana jesteś no humorek mi poprawiłaś na maxa:-D:-D:-D:-D:-D
Ja mam dzis obiad kombinowany;-)tzn mam 3 kotlety z cycków z wczoraj i rozmrażam mięso mielone to zrobie pulpeciki w sosie koperkowym suróweczke z pory marchewki i jabłuszka i będzie git:tak:
Antocha zaczwycony brakiem dywanu w pokoju jak fajnie sie po takich gołych panelach ślizga na brzuchu:-D:-D:-D:-Da na kwaiaty patrzy i kręci głową nie nie nie:-D:-D:-D:-D:-D
koło 11 go położę bo juz maruder mu się włącza a ja sie wtedy zabiorę za robotę :tak::tak:
myślałam ze mój antek po tych kilku samodzielnych krokach zacznie chodzić a tu
(_ ,_) blada wcale nie chce chodzić:no:

Malinka zaczekaj jeszcze chwilke i zobaczysz jak sam bedzie pomykal:tak:Potem tylko mamusia bedzie musiala nadazyc za uciekajacym Antosiem:-D

Ja spadam wziasc sie za odkurzanie.Mam nadzieje ze moj nie starajkuje:-D

MAlinka, z chodzeniem to niema pospiechu :tak: Wiesz ze potrafi i niech ci to wystarczy :tak:

A u mnie na obiad, będ mielone labo pulpety :rofl2: Mięso juz mam doprawione, a co z niego zrobię to się okarze :-D Napewno będzie do tego coleslaw :tak:

Moja Niki też coś marudzić zaczyna :eek:

reklama
MH my też fani colesława:tak::tak::tak::tak:kiedys jak antoszka siedział w brzuchu to jeźdiłam do makro i tam takie kilogramowe kupowłam i połowe potrafiłam zjeść sama:-D:-D:-D:-D
Banderas zasypia Julina wzieła puzle 200 elementów z ambitnym planem ułozenia ich sobie w spokoju póki maruder śpi więc i ja dopijam porannego kawulca i zaraz zabieram sie za big robotę kuchenną:tak:

Do góry