reklama
a bo doszlam do wniosku ze pozniej jak juz bedzie widac cos wiecej niz tylko male kropki bo jak poszlam sprawdzic czy jestem i dostalam zdj z usg (byla na nim tylko malenka biala kropka) to moj szanowny M widzial tam juz i raczki i znozki i glowke chociaz wcale ich nei bylo
przepraszam ze pisze bez polskich liter ale tak duzo latwiej
przepraszam ze pisze bez polskich liter ale tak duzo latwiej
tiffi1
Fanka BB :)
Dziewczyny potrzebuję jakiś szampon przeciwłupieżowy, który można używać w ciąży. ja wcześniej nie miałam takich problemów. Raz stosowałam nizoral był super, ale w ciąży dopiero po konsultacji z lekarzem. Może wy możecie coś polecić.
Cholera i jak tu być kwitnącą
Dziewczyny potrzebuję jakiś szampon przeciwłupieżowy, który można używać w ciąży. ja wcześniej nie miałam takich problemów. Raz stosowałam nizoral był super, ale w ciąży dopiero po konsultacji z lekarzem. Może wy możecie coś polecić.
tez mam z tym problem wiec chwilowo stosuje head and shoulders bo jak radosnei podreptalam po nizoral cos mnie tknelo zeby ulotke przeczytac i juz mi nie bylo tak wesolo

a w ogole to sie zastanawiam bo wlasciwie nieomal na wszystkim pisza zeby sie konsultowac z lekarzem
tiffi1
Fanka BB :)
tez mam z tym problem wiec chwilowo stosuje head and shoulders bo jak radosnei podreptalam po nizoral cos mnie tknelo zeby ulotke przeczytac i juz mi nie bylo tak wesolo
a w ogole to sie zastanawiam bo wlasciwie nieomal na wszystkim pisza zeby sie konsultowac z lekarzem
Kurcze no właśnie i co tu stosować. Pamiętam kiedyś był jeszcze taki szampon catzy, ale w necie nie mogę znaleźć ulotki, czy można w ciąży czy nie
reklama
To chyba lekka przesada... Jak rozmawiałam z lekarzem, to mówił, że teraz na bardzo wielu produktach piszą "po konsutacji z lekarzem" bo muszą mieć dupochron, ponieważ nie prowadzili badań wpływu na ciążęa to nie mozna wszystkich szamponow w ciazy stosowac
![]()