reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ale ona śliczna i od mojeego ANTOSZKI tylko troszkę starsza a on to rzy niej dzidziuś:szok:ale wiadomo my kobiety dojrzewamy szybciej:rofl2:
U mnie dziś tak szaleją, że nie mam już do nich cierpliwości... A co będzie jak dojdzie trzecie ??:eek::eek::eek::-D
będziesz miał to co Dowiklusia,ja....no będziesz matka wariatka:-Dalbo się wyłączysz i zasiądziesz na b z mysla a niech się dzieje co chce:-D
Witam z bólem głowy a jeszcze Julu dobił,niósł do kuchni kołdrę bo namiot chciał robić i przewrócił wiadro z mopem i wodą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:.
Wybaczcie ale nie daję rady siedzieć:no::-(,jutro rano lecę do rodzinnego niech coś zaradzi na te nachodzące bóle

Nawet w wigilię nasze do 17-ej czynne ale przeważnie ok.14-ej dzieci nie ma już.A miedzy świętami a Sylwkiem też czynne.Raz rodzice zapomnieli w wigilię dziecka zabrać:tak::szok::szok:.

Super zdjęcie;-):tak:.
A M mi właśnie szykuje kaszę gryczaną ze skwareczkami i kefirek do tego:tak::cool2:.
Do jutra.
zdrówka kochana napisz jutro co ci lekarz powiedział:tak:
a na tą kasze gryczaną ze skwarkami to się do ciebie wpraszam uwielllbbbiiiaaammm:tak::tak:
:-D:-D:-D

Lecę

No nie wytzrymię normalnie, gdzie moje cytaty-reszta-no moja wina, odświerzyłma strone zamiast kliknąć odp:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nic nie pamiętam, bo mi tu mała wirzga.
Jej notki
wzrost 90cm, waga blisko 13 kg-czyli 75 centyl oba wyniki.
Rozwija się i rusza i rozumie i mówi i wszystko inne wzorowo, tylko ze słuchem coś nie teges-czyli-słyszy tylko to co chce.:-D
Do juterka
...słyszy co chce...no kobieta 100%:-):-)

tadam jestem wieczorową porą:-D:-D
moje kochanie zaległo przed tv ale właściwie to czyta książkę ale jednym okiem zerka na discowery:cool2:
dzieci śpią w domu błoga cisza i miałam zabrać się za sprzątanie kuchni do końca ale stwierdziałam że jutro też jest dzień i zasiadłam do bb:-D

Ale ona śliczna i od mojeego ANTOSZKI tylko troszkę starsza a on to rzy niej dzidziuś:szok:ale wiadomo my kobiety dojrzewamy szybciej:rofl2:

będziesz miał to co Dowiklusia,ja....no będziesz matka wariatka:-Dalbo się wyłączysz i zasiądziesz na b z mysla a niech się dzieje co chce:-D

zdrówka kochana napisz jutro co ci lekarz powiedział:tak:
a na tą kasze gryczaną ze skwarkami to się do ciebie wpraszam uwielllbbbiiiaaammm:tak::tak:

...słyszy co chce...no kobieta 100%:-):-)

tadam jestem wieczorową porą:-D:-D
moje kochanie zaległo przed tv ale właściwie to czyta książkę ale jednym okiem zerka na discowery:cool2:
dzieci śpią w domu błoga cisza i miałam zabrać się za sprzątanie kuchni do końca ale stwierdziałam że jutro też jest dzień i zasiadłam do bb:-D
No i dobrze zrobiłaś ze zasiadłaś do nas

Agnes ja to mam winko w barku ale jakos ochoty na nie nie mam :sorry: a jakie pijesz ja lubie słodkie albo pół słodkie wytrawnego nie lubie

reklama
No i dobrze zrobiłaś ze zasiadłaś do nas

Agnes ja to mam winko w barku ale jakos ochoty na nie nie mam :sorry: a jakie pijesz ja lubie słodkie albo pół słodkie wytrawnego nie lubie
ja uwielbiam pólsłodkie ale tesciowa nam dała pólwytrwane i tak sobie je chciałam spróbować ,ale mnie juz siekło,kuecze wzięłam kilkia łyków a mi w głowie wiruje ale jazda :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry