medeuska
październikowa mama'09
jutro coś pocykam i wrzuce;-)medea poprosze o nowe swierze fotki Maksa:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jutro coś pocykam i wrzuce;-)medea poprosze o nowe swierze fotki Maksa:-)
No własnie dawno go nie widziałammedea poprosze o nowe swierze fotki Maksa:-)
jutro coś pocykam i wrzuce;-)
Ale ona śliczna i od mojeego ANTOSZKI tylko troszkę starsza a on to rzy niej dzidziuśTakie sanki chce kupic niuni I taka ma Oliwka nowa fryzurkeZobacz załącznik 188835
Zobacz załącznik 188836
Zobacz załącznik 188839
Zobacz załącznik 188840
będziesz miał to co Dowiklusia,ja....no będziesz matka wariatkaU mnie dziś tak szaleją, że nie mam już do nich cierpliwości... A co będzie jak dojdzie trzecie ??![]()
zdrówka kochana napisz jutro co ci lekarz powiedziałWitam z bólem głowy a jeszcze Julu dobił,niósł do kuchni kołdrę bo namiot chciał robić i przewrócił wiadro z mopem i wodą.
Wybaczcie ale nie daję rady siedzieć:-(,jutro rano lecę do rodzinnego niech coś zaradzi na te nachodzące bóle
Nawet w wigilię nasze do 17-ej czynne ale przeważnie ok.14-ej dzieci nie ma już.A miedzy świętami a Sylwkiem też czynne.Raz rodzice zapomnieli w wigilię dziecka zabrać.
Super zdjęcie;-).
A M mi właśnie szykuje kaszę gryczaną ze skwareczkami i kefirek do tego.
Do jutra.
...słyszy co chce...no kobieta 100%:-):-)
Lecę
No nie wytzrymię normalnie, gdzie moje cytaty-reszta-no moja wina, odświerzyłma strone zamiast kliknąć odp
Nic nie pamiętam, bo mi tu mała wirzga.
Jej notki
wzrost 90cm, waga blisko 13 kg-czyli 75 centyl oba wyniki.
Rozwija się i rusza i rozumie i mówi i wszystko inne wzorowo, tylko ze słuchem coś nie teges-czyli-słyszy tylko to co chce.
Do juterka
No i dobrze zrobiłaś ze zasiadłaś do nasAle ona śliczna i od mojeego ANTOSZKI tylko troszkę starsza a on to rzy niej dzidziuśale wiadomo my kobiety dojrzewamy szybciej
będziesz miał to co Dowiklusia,ja....no będziesz matka wariatkaalbo się wyłączysz i zasiądziesz na b z mysla a niech się dzieje co chce
zdrówka kochana napisz jutro co ci lekarz powiedział
a na tą kasze gryczaną ze skwarkami to się do ciebie wpraszam uwielllbbbiiiaaammm
...słyszy co chce...no kobieta 100%:-):-)
tadam jestem wieczorową porą
moje kochanie zaległo przed tv ale właściwie to czyta książkę ale jednym okiem zerka na discowery
dzieci śpią w domu błoga cisza i miałam zabrać się za sprzątanie kuchni do końca ale stwierdziałam że jutro też jest dzień i zasiadłam do bb![]()
a ja sobie winko popijam![]()
ja uwielbiam pólsłodkie ale tesciowa nam dała pólwytrwane i tak sobie je chciałam spróbować ,ale mnie juz siekło,kuecze wzięłam kilkia łyków a mi w głowie wiruje ale jazdaNo i dobrze zrobiłaś ze zasiadłaś do nas
Agnes ja to mam winko w barku ale jakos ochoty na nie nie mama jakie pijesz ja lubie słodkie albo pół słodkie wytrawnego nie lubie