reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A Agnes rozkręca znów sex party:-D:-D:-D:-D
a wino to ja koffam czerwone wytrawne ale po butelce to mnie dopiero uszy zaczynaja piec po drugiej mam wiatrak po trzeciej mi błogo a w połowie czwartej zgon:-D:-D:-Dale winko wytrawne czerwone to my z pietruszką oboje kofamy :tak:o może kupimy sobie n święta:sorry:
As Kubulec dopiero kolacje męczy to o której on pójdzie spać???:szok:
Wiki ty te uszka to nad laptopem mam nadzieję będziesz kleiła bo ty tu się od nas tk łatwo nie odżegnasz:no::rofl2:
a Bubka gdzie??????znów wleci jak będziemy się zbierac i rzuci hasło że mamy nie uciekać bo ona dochodzi:rofl2:
Dowikluś a twój M przyjeżdża dopiero po świetach tak??dobrze pamiętam??
wybrałaś już wózek dla dziewczyn?

elllooo moje Kochane

Moj nie umial wylaczyc kompa to skorzystalam:-D:-D:-D
Agnes szaleje z winkiem, Oliwka Doroty ma extra fryzurke, MH upiekla cudnie wygladajace babeczki,Wozki dla lalek nie zamowione, fotki Maxa beda jutro i wiki zagladanela.hmmmm tyle zapamietalam:zawstydzona/y:

Na sali bylo fajnie aj troche poszalalam z Aga i dziewczynami.Szkoda ze tylko2h ale zawsze cos:tak:

HEJ
w koncu usiadlam,caly dzien na nogach...
jak juz wstalam od komoa to ubralam siebie i dziecko,pochowalam ubrania do szafek i poukladam w szafkach,pozmywalam,rozpalilam w piecu,odkurzylam,umylam podloge,rozwiesilam pranie.ptem polecialam do szkoly po dzieci,po drodze zakupy.wrocilam ze szkoly jesc babom,wstawialm zupe,wmiedzyczasie zmywanie znowuzrobialm zupe,pozniej golabki,pozmywalam,polozylam dzieci spac...uffff
nie liccze tego ze co jakis czas zgaldalam do pieca itd:rofl2:

Weronika dzis wczesnie wstala wiec jak wracalysmy to przed 14 usnela w wozku i pospala 1,5godz na mrozie:-D:-D:-D:rofl2:
wyrodna matk ze mnie:-p
no i jakosprzed 22 usela na sczescie.

p wrocil dopeiro o 21:sorry:miala mala robote na dworzu,dopeirosie wykpala i je:eek:

nowe slowo Weroniki "anioł" :-):-):-)

Paulina zrobial dzis z pomoca terapetuki szopke bozonarzodzeniowa,a do niej sama z ciastoliny ulepila-Jozefa,Marje,Jezusa,2kroli,pasterzy,anioła i cos tam jeszcze
zrobie fotke jutro to wam pokaze jej dzielo:-)

to ide poczytam

MALINUS
Wozki jeszcze nie zamowione:no:Cholera nie wiem ktory kupic:no:
Moze jutro w sklepie kupie lub chociaz zobacze je na zywo
A Marcin przyjezdza 26:tak::tak::tak:

też bym sobie teraz posżła na christmas party :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D As ja bym była zdrosna tam mikołajki będą w kusych czerwonych spódniczkach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mikołajki niech sobie będą,ale tam nagrody dają i kasę wypłacają :-D:-D:-D:-D
można się poświęcić ;-);-):-D:-D
Przez tyle lat chodzi i zawsze wraca,więc może tym razem też normalnie wróci i nie zabłądzi po drodze :-D:-D:-D:-D
Ja o niego jestem spokojna:tak::tak::tak:
Niedawno dzwonił,że dopiero częśc oficjalna się skończyła,czyli podziękowania i rozdanie nagród ,ma posiedzieć z godzinkę dwie i musi do pracy wrócić jeszcze ;-).Mam więc pewność ,że nie będzie w dużym stopniu nieważkości :tak:;-):-):-D:-D

reklama
Do góry