reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziewczynki ja codziennie robie rano zakupy:tak:
bo potem pietruszka jest w pracy a ja nie zawsze rano mogę wyjść z dzieciakami wiec ja wstaje i tak codziennie o 6.30-45 rozbie adamowi sniadanko siadam z nim w kuchni mamy poranne pogaduchy przy płatkach na mleku on sie ubiera ootem ja i on wychodzi z domu o 7.15-25 a ja najczęściej z nim a dzis wcześniej wyszłam bo do rzeźnika musiałam a to kawałek drogi ale tam maja najlepsze mięcho w okolicy:tak:
oglądam DDTVN i zapowiadaja piątek sobota niedziela obfite opady sniegu:-)a mróz do -20 *:szok:

miłych zakupów Dowiklus i pochwal sie nam później co kupiłaś:tak::tak::tak::tak:
ja tez chcę śnieg i mróz taki -3 no -5 *:tak::tak::tak:
uwielbiam jak śnieg tak skrzypi pod butami:tak::tak::tak:
zima zima zima
pada pada śnieg
jadę jadę w świat sankami
sanki dzwonią saneczkami
dzyń dzyń dzyń
dzyń dzyń dzyń
dzyń dzyń dzyńńńńńń:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie sypie sniegiem i bialo sie robi A ja sie ciesze bo uwielbiam taka pogode Dzis jak mama wroci z pracy to ja lece po sanki i po 15 jak bedzie jeszcze snieg to ide z Oliwka na sanki Normalnie juz sie doczekac nie moge Jak tak bialo sie robi to az nastroj switeczny sie udziela Jeszcze zaniedlugo zaczne sprzatac to juz wogole Oliwka teraz wspina mi sie na kolana i krzyczy Wiec nie wiem jak to z tym sprzataniem Chyba ze jak usnie Lece bede pozniej Oliwka zjadla wlasnie owocki caly sloiczek jagody z jablkami a ja sie strasznie ciesze Apetyt jej wraca

Oj zdrówka dla Oliwki!!!

A ja wyszykowana, zaraz lece do neurologa. Mala wcina mooje sniadanie, P po leciał po zakupy.

reklama
Do góry