reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes, aleś TY ekonomiczna kobita:laugh2::laugh2::laugh2:. I co doszłas do łózka czy spałaś na dywanie???:-D:-D:-D
..

doszłam doszłam ale poxniejszy scenariusz nocy nie był za fajny :no::no::no::no::no::no::no::no::no:

Witam w ten mroźny poranek:-):-)
U nas rano było -9st.C, oj jak dobrze że ja z rana nie muszę nigdzie wychodzić:tak::tak::tak:
Maja w przedszkolu, ubrałam jej dzisiaj spodnie od kombinezonu tak mnie ta temperatura zszokowała, a ponoć ma być jeszcze zimniej:szok::szok::szok:

zapowiadaja mrozy,podobno ma byc ponad -20C masakra akaś ,ja nie hche takiej zimy o nie :no::no::no::no::no::no:

no więc głowa mi pęka,czuje się fatalbie ale nie od wina tylko od tego że nie spałąm całej prawie nocy masakra jakaś.

tak jak czułam Oliwka w nocy dostała takiego kataru ze szok,budziła się co chwila z płcaczembo nie mogła oddychać.

a co najgorsze skończyły mi się krople i nie miałam jak zakropić jej nosa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

psikałąm sola fizjlogiczną,czyściłąm fridą,wysmarowałm pulmexem,aby jej sie lepiej oddychało to nalałam do garnuszka wody i dużo olbasu by l fajny zapach ale nos cały czas zapchany.w nocy jak się rozbudziła to ponad 2 godziny nie mogła zasnąć.

teraz oddsypia królewna ,spi jak zabita a ja szkoda gadac,nie wiem jak ja będę dziś funkcjonować :no::no::no::no:

oczy chyba na zapałki,zaraz wezme jaką tabletkę bo mi łeb pęknie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

także dzięń i moje samopoczucie do bani:cool:

reklama
Witam :tak:
...

Paulina zrobial dzis z pomoca terapetuki szopke bozonarzodzeniowa,a do niej sama z ciastoliny ulepila-Jozefa,Marje,Jezusa,2kroli,pasterzy,anioła i cos tam jeszcze
zrobie fotke jutro to wam pokaze jej dzielo:-)

to ide poczytam

Czekam na fotkę :tak:

MALINUS
Wozki jeszcze nie zamowione:no:Cholera nie wiem ktory kupic:no:
Moze jutro w sklepie kupie lub chociaz zobacze je na zywo
A Marcin przyjezdza 26:tak::tak::tak:

No to dobrze, że w końcu uda się mu przyjechać :tak:

doszłam doszłam ale poxniejszy scenariusz nocy nie był za fajny :no::no::no::no::no::no::no::no::no:

zapowiadaja mrozy,podobno ma byc ponad -20C masakra akaś ,ja nie hche takiej zimy o nie :no::no::no::no::no::no:

no więc głowa mi pęka,czuje się fatalbie ale nie od wina tylko od tego że nie spałąm całej prawie nocy masakra jakaś.

tak jak czułam Oliwka w nocy dostała takiego kataru ze szok,budziła się co chwila z płcaczembo nie mogła oddychać.

a co najgorsze skończyły mi się krople i nie miałam jak zakropić jej nosa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

psikałąm sola fizjlogiczną,czyściłąm fridą,wysmarowałm pulmexem,aby jej sie lepiej oddychało to nalałam do garnuszka wody i dużo olbasu by l fajny zapach ale nos cały czas zapchany.w nocy jak się rozbudziła to ponad 2 godziny nie mogła zasnąć.

teraz oddsypia królewna ,spi jak zabita a ja szkoda gadac,nie wiem jak ja będę dziś funkcjonować :no::no::no::no:

oczy chyba na zapałki,zaraz wezme jaką tabletkę bo mi łeb pęknie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Zdrówka dla Małej, a ty to sobie chyba musisz porządną kawkę strzelić :tak:

Witam w ten mroźny poranek:-):-)
U nas rano było -9st.C, oj jak dobrze że ja z rana nie muszę nigdzie wychodzić:tak::tak::tak:
Maja w przedszkolu, ubrałam jej dzisiaj spodnie od kombinezonu tak mnie ta temperatura zszokowała, a ponoć ma być jeszcze zimniej:szok::szok::szok:

Witam i ja nocka super zaraz zbieram sie na jarmak miłego dnia:tak:

Witam i ja
Wstalam sobie wczesniej zeby wyszykowac siebie i mlode na zakupy:tak::tak::tak:Ja jestem juz po sjeiadanku a te male pindy jak na zlosc juz nie spia:no:wiec pewnie beda mega marudne:no:Zreszta nie za bardzo chce mi sie z NImi jechac ale nie mam z kim Ich zostawic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieje ze jakos wytrzymamy

Nocka ok:-)Znowu zaspalam do szkoly chociaz nastawilam sobie budzik:confused2:
Jutro na szczescie Dominik idzie na 9 bo jada do teatru:tak::tak::tak::tak:

Na dworze mam 4 stopnie na minusie a do tego chyba wieje

Wreszcie przebrnęłam:szok::szok:

MH my też fani colesława:tak::tak::tak::tak:

Ja też:tak::tak::tak:

Mieszkanko poodkurzane Laura ma problem z jedzeniem biedna nawet pol bulki nie umie zjesc wiec musze ja przypilnowac.
Jak tylko zaczela sama jesc to musze ja pilnowac:crazy: podziubie i zostawia:crazy: wkurza mnie to :wściekła/y:

Moja też miała tak samo i do dzisiaj je mniej niż wtedy jak ją karmiłam:-:)-:)-(

Mój Antoszka spał 30 minut i wstał w takim nastroju:crazy::crazy::crazy::crazy:
ja zdążyłam sprzątnąć 2 szfki w kuchni i okap i jak narazie koniec bo z mojego syna to taki pomocnik że:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Julinka jak zobaczyła że Antoszka wstał to rzuciła tylko tekstem "no teraz to mnie Tonisław wnerwiłeś ja układam puzle i wara od mojego pokoju bo będziesz miał pecha:szok::szok::szok::szok:" pytam jej czemu tak do niego powiedziała i jakiego znów on ma mieć pecha????wzruszyła tylko ramionami odparła jestem prawie dorosła a do tego mam na niego nerwa miał spać 2 godziny:szok::szok::szok:i poszła do siebie zamykając za sobą szczelnie drzwi:szok::szok::szok::szok::szok:
oszaleje kiedys z moimi dziećmi:confused2:

Nie ma to jak miłość rodzeństwa:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

A Kuba znów czarną kropkę w szkole dostał....:wściekła/y::wściekła/y:
Pobił dziś panią ,uderzył ją w oko :szok::szok::szok:
Zrobił się taki jak był w połowie września.
Nadpobudliwy rozkojarzony,nie chce nic robić na lekcjach,bije i przezywa dzieci,ciągle biega a jak usiądzie to natychmiast zasypia na 10 -15 minut i dalej szaleje.:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
Wcale mnie nie słucha,kary i nagrody nie działają.:no:
Coś się na pewno zmieniło ,ale co????
On tego nie powie, a ja nie mam bladego pojęcia.:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czyli błędne koło.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co to z Kubą się porobiło?:confused2::confused2::sorry::sorry:

MALINUS
Dlugo by pisac bo cala nasza rozmowa jakos sie nie trzymala niczego:no:No wiesz ,ON wiecznie zmeczony,zapracowany i niewyspany:szok::wściekła/y:A ja niby co siedze z trojka dzieci w domu i calymi dniami leze bo mam sprzataczke,praczke,kucharke ,pania do prasowania i trzy opiekunki do dzieci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No wkurzyl mnie na maksa:no:Jutro wybywam na zakupki i bede przepieprzala kase przez ktora On jest taki neiwyspany wiecznie i stalke zmeczony do tego stopnia ze do nas na skype dzwoni jak wysle Jemu wredna eske a do mamuski co dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ach faceci:crazy::crazy::crazy:

Ja mam taki niekapek i Mai jakoś nie podpasował:no::no::no:

Ślicznie Oliwiance z grzywką:tak::tak::tak:

wzrost 90cm, waga blisko 13 kg-czyli 75 centyl oba wyniki.
Rozwija się i rusza i rozumie i mówi i wszystko inne wzorowo, tylko ze słuchem coś nie teges-czyli-słyszy tylko to co chce.:-D
Do juterka

To tak jak chyba każde dziecko w niektórych momentach:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Witam! Troszkę Was poczytałam ale wiecej nie dam rady bo spiąca jestem a jeszcze włosy muszę umyc. Jutro cały dzień w szpitalu. Rano na 8 usg brzuszka Zuzi potem kontrola u nefrologa z nereczkami na 13. Więc cały dzień w du... bo ten szpital 80km od nas. Więc trzeba wcześnie wyjechać no i Zuza na czczo musi być:szok::szok: Od rana gotowałam bigos i dopiero skończyłam, bo Zuza wogóle dzisiaj nie spała tylko grandziła, potem goście i tak wkólko coś:zawstydzona/y:

Trzymam kciuki za badania Zuzi:tak::tak:

M zaciera ręce bo mówi ze będę łatwiejsza :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: wiesniak jeden :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No i jak? Byłaś łatwiejsza?;-);-)

kurde nie wiem jak to okreslic ale to jest taki domek z kolejka gdzie mozna wlaczyc muzyczke, wszystko jest oswietlone

To pokaż fotkę to będziemy wiedziały co to za domek:tak::tak::tak:

Witam!
Ja to sie ostatnio pojawiam i znikam!
Ale rzadko jestem na kompie bo dzieje sie w moim zyciu oj dzieje, niestety raczej malo pozytywnie. Ale nic to alleluja i do przodu! Nigdy nie ma tak zle zeby gorzej nie moglo byc.
Jak okrzepne i poradze sobie z problemami to sie pojawie.

Pozdrawiam!:-)

Zuza oby twoje problemy szybko się skończyły:tak::tak::tak:

A co to za katary ją dopadły?:szok::szok: Oby szybko przeszło:tak::tak::tak:

witam laseczki środowo:happy:
Nocka ok antoszka obudził sie co prawda o 3 i wstał w łóżeczku i wołał mama odź odź mama:-Dcisza dłuższą chwilę i tata tata tataaa odź odź tataaaa:-D:-D:-Dpośmialiśmy się daliśmy mu wodę do picia napił się dał nam całuska i powiedział aaaa aaaaa i położył się na podusię i zasnął:-D:-D
ja rankiem czyli o 7 poszłam na zakupy bo na dworze -6 i wieje więc z dzieciakami nie wiadomo czy wyjdę a musiałam do masarni iść po mięsko na gulasz i warzywka na surówkę:tak:
teraz kawusię dopijam dzieciaki bawią się klockami więc mam chwilkę luzu:tak:

MALINUS
O 7 na zakupki:szok:Wow dobra jestes:tak::tak::tak::tak:
Ja wychodze tak za pol godziny i juz czuje jak mi zimno hehe;-):-)

Mlode juz wypuscilam z pokoju i kloca sie o rzeczy tzn ktora co zalozy i ktore ciuchy sa ktorej:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry