reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Sweterek z szaliczkiem z h&m,ale kupilam go chyba z miesiac temu.Widziałam dzis bardzo podobne,ale w serek i bez szaliczka.Nie wiem co tam u Wasjeszcze w h&m zostało:sorry:.

reklama
Rosmerta,dobrze masz z Bratem:-);-):tak:.Ja identyczne zamowilam dla Konrada z Quelle za 35 zł;-) i jeszcze kilka bluzek Nexta dla Dominisi.Mam nadzieje,ze beda mieli na stanie :sorry: i czy beda dobre:sorry:.
Dzis byłam przez chwilke w tesco(wpadłam z bratem po płyn do spryskiwaczy;-)),a oczywiście zerknęłam ubranka:-D i kupiłam Konradowi za 11,50 bluzeczke Cherokee;-).Na Allegro drugie tyle ;-):
CHEROKEE NOWA bluzeczka CHŁOPIĘCA 104 / 3-4 lata (847232498) - Aukcje internetowe Allegro

super buzeczki no i jeansy ja Tesco też lubię właśnie przez te ubranka i ich super ceny.
ja dziś byłam w H&M ale tam nic fajnego nie było.

Tycia fajna bluzeczka:tak: jutro będę w tesco to może cos wyhaczę:rofl2:

byłam wcozraj w h&m, ale nic ciekawego nie mieli, był ten sweterek z szalikiem co ty Tyciu kupiłaś, ale nie było Hubka rozmiaru:confused2:

Szkoda:sorry:.Konradowi wziełam rozmiar 2-4,ale jest przy duzy.Wziełam tez dla Jacka chrzesniaka 4,5 letniego w rozmiarze 4-6:tak:.
A tu jeszcze nowy nabytek;-)
16287646.jpg

Chyba na razie starczy.Moze wpadne jeszcze dzis do ciucholandu:tak:.

ja właśnie powinnam poszukać jakiś ciepłych spodni dla Szymka.no i ciągle fajnego miłęgo polarku bez kaptura nie mogę wyczaić.:cool:

Tycia zakupiki fajne:tak: ta koszula superowa:tak::-)

ja poszukuje ciepłych spodni na dwór,zeby miał jak na kombinezonowe za cieplo jest, w zeszłym roku miał takie sztruksowe na polarze i były super, no ale teraz nie ma w jego rozmiarze, na dziewczynke są, na chłopaków jak zwykle nie:confused2:

reklama
Do góry