reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

wiecie co jest najgorsze??????/ ze juz jest tak blisko tak blisko a mi sie plakac caly czas chce ........ i milion mysli w glowie kiedy nadejdzie ten dzien ........ jak jakkas glupia :confused2::-:)-:)-( niewiem co sie dzieje .............. :-:)-:)-([/QUOTE]

też tak często mam:tak:chyba jakaś paranoja nas ogarnęła:tak:

reklama
A właśnie ja po wizycie. Mały już 3800g waży i nie szykuje sie do wyjścia.
Gin tak mnie zbadał:sad:, że cały wieczór do siebie dochodziłam, no i od tego czasu mam jakieś plamienie.......
Jak nie ruszy Mały sam do poniedziałku, to we wtorek mam się zgłosić do szpitala....będe wtedy tydzień po terminie

Kochana mi zrobiono w szpitalu taki masaż ,że łaziłam okrakiem przed 2 dni i ciągle coś ze mnie wyciekało, ordynator zaaplikował mi całe 4 palce! i obracał główkę dziecka! to dopiero był ból! sie omal nie posikałam ..............

Kochana mi zrobiono w szpitalu taki masaż ,że łaziłam okrakiem przed 2 dni i ciągle coś ze mnie wyciekało, ordynator zaaplikował mi całe 4 palce! i obracał główkę dziecka! to dopiero był ból! sie omal nie posikałam ..............

nie strasz!!!:szok::szok::szok: ło rany!! 4palce!!! obracania główką!!! szokkk:szok::szok::szok:

Tak a powiedział, że bedzie nieprzyjemnie, ale o bólu nic nie wspominał :hmm: wyłam z bólu po tym badaniu w łóżku ....... a o bólu podczas badania nie wspomne ....... potem to nawet jak delikatnie sprawdzali to bolało i piekło jak diabli :-(i rozwarcia i tak mi nie zrobił .....

Mnie ledwo 2 próbował i sie zwijałam, aż mój J chciał wstać i przerwać
Gin powiedział że rozwacie tylko na 1 palec widzi

Tak a powiedział, że bedzie nieprzyjemnie, ale o bólu nic nie wspominał :hmm: wyłam z bólu po tym badaniu w łóżku ....... a o bólu podczas badania nie wspomne ....... potem to nawet jak delikatnie sprawdzali to bolało i piekło jak diabli :-(i rozwarcia i tak mi nie zrobił .....
mi też tak chcieli na siłę rozwarcie zrobić jak Rozalkę rodziłam. lekarz tylko powiedział, niech się pani rozluźni, to nie jest bolesne, może tylko trochę nieprzyjemne!nigdy więcej, bolało jak nic innego i krew się lała i guzik to dało!

mi też tak chcieli na siłę rozwarcie zrobić jak Rozalkę rodziłam. lekarz tylko powiedział, niech się pani rozluźni, to nie jest bolesne, może tylko trochę nieprzyjemne!nigdy więcej, bolało jak nic innego i krew się lała i guzik to dało!

Dla mnie Gin facet troche tak jakby nie wiarygodny...przecież nie rodził, i nie robiono mu takich masaży to skąd może wiedzieć jak to boli:confused2:

reklama
Do góry