reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Asia ale my juz kcemy Ty juz masz swojego slodziaka to cfanikujesz :) :p
a przyznaj sie w ktorym tygodniu :cool2:
Cicho !!!!!!! Mi wyciagneli na chama ! Maly se by jeszcze posiedzial i dobil do 4 kg tam mu dobrze bylo a ze ja mam zje ..ane cialo i skakolo cisnienie i sie wystraszyli zdeka ! MI ciezko bylo of kors tez z moimi 115 cm w pasie ...ALEEEEEE .... ja tam chcialam chociaz jedna ciaze donosic - a zas mi nie bylo dane :confused2:.
nie ryzykujcie :cool:

heheh czytałam że to rusza akcje porodową,ale nie pisalo nic o skutkach ubocznych wiec nie wiem czy takie są. Są czy nie,wiecie cos na ten temat??

Cicho !!!!!!! Mi wyciagneli na chama ! Maly se by jeszcze posiedzial i dobil do 4 kg tam mu dobrze bylo a ze ja mam zje ..ane cialo i skakolo cisnienie i sie wystraszyli zdeka ! MI ciezko bylo of kors tez z moimi 115 cm w pasie ...ALEEEEEE .... ja tam chcialam chociaz jedna ciaze donosic - a zas mi nie bylo dane :confused2:.
nie ryzykujcie :cool:
masz slicznego synulka, wszystko dobre co sie dobrze konczy :)

Kurde moje dziecko se pospalo ,zjadlo wiec ja go w stroj mikolaja pakuje ,wszystko fajnie ja do robienia fot a ten kupala cisnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D no nie bardzo mikolaj z taka mina - czekam az skonczy !

a ja nie wiem czy mi sie juz kicka, ale chyba cos sie zmienilo na liscie bo bylo 24 chlopcow i 24 dziewczynki a teraz jest 25 chlopcow,
czyzby nam ktos dzidulka podrzucil cichaczem? :-D

reklama
Cześć Grudnióweczki.:-) Mam termin styczniowy, ale często do Was zaglądam. Widzę, że więcej już wypakowanych niż spakowanych.;-) U nas w styczniówkach dopiero porody się zaczęły - mamy dwie mamy, ale oczywiście codziennie się nam wydaje, że wybiła godzina zero. ;-):-) Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie - przyszłe i obecne.

Do góry