reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ponoc dobre sa butelki lovi maja kształt dobry smoczka ... moja bratowa ktora ma miesiecznego synka tez raz karmi z piersi raz odciaga i z butli i maly swietnie sobie radzi i tak i tak.......
Moja ma 4 butelki. 2 z Aventu, jedną z Lovi, jedną z Lakta bodajże (bo to z laktatora), ale świetnie sobie radzi z każdym nuplem z tych butli. Aż miło patrzeć jak ssie i się najada, nie to co przy moim cycu:-(

Mea spokojnie ! w razie czego mozna odzyskac dane! sa firmy,ktore sie tym zajmuje ,troszke to kosztuje,ale pewne rzeczy ,jak np zdjecia sa bezcenne, wiec na pewno warto zaplacic:tak:

zobacze jeszcze co sie uchowalo na karcie w aparacie !! moze conieco tam jest z tego co potrzebuje ... ale narazie to siasc i plakac !!
poza tym na odzyskiwanie jest tego za malo ... pojedyncze choc wazne pliki ... moj maz tylko powiedzial "bogu dzieki ze nie bylo tam zdjec Agatki /z wyj tych z USG ;(/ bo to bylaby tragedia"

a zdjecia z usg zaraz poszukam ... moze jeszcze gdzeis sie uchowaly !! przynajmniej kilka!!

Ja nawet o karmieniu nie będę się wypowiadać:wściekła/y:
Daję sobie jeszcze tydzień i walę wszystko...kupuję butlę i będę go dokarmiać...bo to nie jest dla mnie normalne że on po kąpaniu do 22 6 razy albo i więcej piję z piersi!!!
Ja ostatnio od 23-2.30 karmiłam z cyca a Mała się w ogóle nie najadła, jak chciałam ją odłożyć do wyrka to wielki płacz bo głodna.. To dało mi do myślenia, zaczęłam odciągać i nic dziwnego, że się nie najadała jak mam ledwo co pokarmu.

no ja tez jestem ciekawa co inne mamy jedza
ja jem podobnie z nabiału tylko przetwor nie pije mleka bo sie obawiam skazy bialkowej a jabłko tylko uprazone:sorry::eek:
Mi położna mówiła, że diety nie mam stosować. Po prostu jeść wszystko oprócz ciężkostrawnego, słodycze ograniczać, ale od czasu do czasu nie zaszkodzą, chyba, że zaobserwuję u Małej objawy jakieś. Co do picia wsjo prócz gazowanego. No i alkoholu hehe.

:-(smutno mi,
Dafi sie meczy,
mnie boli brzuchol
do dupy taka robota
jeszcze choop mi sie zapodzial, moze w zaspie utknal

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry