kerna
http://www.lauraziobro.pl

chyba nadeszła owulka

zaraz zobaczymy czy mi ktoś podeśle liścik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

chyba nadeszła owulka

zaraz zobaczymy czy mi ktoś podeśle liścik

.
;-)
jak która może
,bo M ma focha na mnie,bo o 3-ej nad ranem to ja BB odsypiam
a nie mam ochotę na migdalenie
.

Agnes ja na mocny katar zalewam bardzo gorącą wodą maść vick vaporub. Ona paruje i od razu przeczyszcza wszsytkie dziurki![]()

dzieki :-)dowiklacycki jak kulki masz no
dobrze ze jak kulki a nie jak zużyte skarpetki
![]()

kilka dni temu mały już miał iśc do kąpania więc wcześniej ściagnęłam mu pampka, co by mu się dupsko przewietrzyło....Michał oparł się o wanne, i z buraczkiem na twarzy wydusił...wprost do nogawki

ale że to już jest Małża zmiana to ja do kibelka tylko przez szparkę zaglądnęłam.....i ku mojemu zdziwieniu: Michał z brązowymi nogami az po stopy zawieszony na rękach taty...a tato miał naprawdę uśmiechniętą minę i tylko sypał wyrażenia #%@#^#%&

do tego doszły jeszcze płytki na podłodze!!!!! Oj myślałam że padne ze śmiechu
daje jej tak:
Rutinacea Junior
wapno
lipomal
flawamed na kaszel
oscolicocinum
miał kupkea wyrodna matka nie sprawdziła
![]()
śpi juz słodko
Agnes jak zapinałam nape w kroku maksato mi palec objechał i jakś gtak wyszło
Anabubka co do usypiania na rękach to on tak nie usnieon tylko siedzi i patrzy jak nie chce spać, a jak mu się oczka zapykaja to wkurza się że jest na rękach i musze go położyć do jego łózeczka i zostawić w spokoju zeby zasnął
![]()

KERNA
Nie przejmuj sie -moim tez daja roczek;-):-)

z waga to one po 4ieisace maja:-):-):-):-)

No mam nadzieje ze jeszcze nie rodzikerna zdublowałaś posta:-)
pisałam do pati ale nie odpisujemam nadzieję że u niej wszystko ok
Ja smaruje pulmexem albo pod noskiem mascia majerankowaAgnes spróbuj..tylko wiesz woda stygnie i przestaje parować wiec niedziała..jak nie przeczyści to dolewaj wrzątku aż poskutkuje...ja daję tej maśći tak pół łyżeczki. A to jest mój wymysł, bo maluchów nie można nią smarować![]()

wiem ze dziei nie mozna nią smarować ,ja Oliwke na noc smaruje już drugi dzień pulmex baby,fajnie rozgrzewa i ma super zapach taki miętowy tez po tym dobrze sie odychaAgnes spróbuj..tylko wiesz woda stygnie i przestaje parować wiec niedziała..jak nie przeczyści to dolewaj wrzątku aż poskutkuje...ja daję tej maśći tak pół łyżeczki. A to jest mój wymysł, bo maluchów nie można nią smarować![]()

juz skasowałam :-)kerna zdublowałaś posta:-)
Ja dopóki Michałą usypiałąm na rękach to zasypiał mi nawet póltora godziny do 2óchoj wyrodna matka jestes
a to chyba nie ja pisalam z tym uspyianiem
ale to dobrze ze go nie przyzwyczajasz

aż wzięłam sięza sprawę i nauczyłam zasypiania samemu. bo babka się darła że go maltretuje..a ja bujam już ledwo żywa w te i wewte..... a on tylko zobaczy coś ciekawego to od razu oczy jak cebule