reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej!
Wybaczcie,że tak na szybkiego ale małż mnie rąbanką uraczył - od poniedziałku obiecuję poprawę:-p;-):tak::tak:.
Kerna,witaj.
ja poprosze przepisik na te pierogi bo nigdy takich nie robiłam i nie jadłam:eek:
Na kulinarnym znalazłam tylko seromakowiec a ja chcę sam makowiec upiec, tzn. dokładnie to mi chodzi o samą masę makową bo strucle kupię już gotową:-p:-p:-p
Jutro wrzucę na książki;-):tak: i makowiec i pierogi.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU 6 URODZIN DLA KSAWKA MADZIULINATASZY SPEŁNIENIA MARZEŃ ŻYCZY MALINKA Z RODZINKĄ

Z całego serca się dołączamy:tak:.
Krem z budyniu to dla mnie też porażka :szok::szok::szok::szok: Nie wiem jak to może się udać :eek:
A mi wychodzi:tak:.

aniu a spytaąłś może swojego synusia co miał na myśli??? hehhehe bo próbuję sobie to jakoś wytłumaczyć...ale za kulkki wiele teraz bym dała:tak::tak::tak::tak: bo u mnie póki co cycory jak u orangutanicy:rofl2:

KERNA
Nie przejmuj sie -moim tez daja roczek;-):-)

MEDEUSKA
To dobrze ze wkoncu zajrzalas Jemu w ta pieluszke:tak::tak::tak::tak:Bo moglabys Go tak czasem uspic a niby w cieplym sie lepiej spi i spalby tak do rana:rofl2:

marta cześć i w poniedzialek się zgadamy:tak: mój poszedł lulu i zbiera siły na owulkę;-)
a jak już mówimy i prezentach w pampersie......mój cudny syn który prawie ma półtora roku calkiem niezle czuje się z g... w rowku!!! tak sobie czasem myślę, że chyba coś tu nie gra..w tym wieku już powinien wołać że coś narobił...a on czule przytula się do cyca i prawie że zasypia....dopóki nie poczuję super brissss

Ostatnia edycja:
aniu a spytaąłś może swojego synusia co miał na myśli??? hehhehe bo próbuję sobie to jakoś wytłumaczyć...ale za kulkki wiele teraz bym dała:tak::tak::tak::tak: bo u mnie póki co cycory jak u orangutanicy:rofl2:
Nie pytalam ale sama sie zastanawialam jakie kulki:confused2:Bo jak jakeis fajne,troszke wieksze to ok ,gorzej jak mial na mysli np dunie:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
KERNA
Nie przejmuj sie -moim tez daja roczek;-):-)

MEDEUSKA
To dobrze ze wkoncu zajrzalas Jemu w ta pieluszke:tak::tak::tak::tak:Bo moglabys Go tak czasem uspic a niby w cieplym sie lepiej spi i spalby tak do rana:rofl2:
najlepsze że chwile wczesniej go wykąpałam ładnie :-D a on tak lubi przed snem sobie kupencje jeszcze walnąć po kąpieli- co by pupa zbyt pachnąca nie była:rofl2::rofl2::rofl2:

:rofl2:

Do góry