kerna
http://www.lauraziobro.pl
Agnes ja na mocny katar zalewam bardzo gorącą wodą maść vick vaporub. Ona paruje i od razu przeczyszcza wszsytkie dziurkidaje jej tak:
Rutinacea Junior
wapno
lipomal
flawamed na kaszel
oscolicocinum

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agnes ja na mocny katar zalewam bardzo gorącą wodą maść vick vaporub. Ona paruje i od razu przeczyszcza wszsytkie dziurkidaje jej tak:
Rutinacea Junior
wapno
lipomal
flawamed na kaszel
oscolicocinum
ja poprosze przepisik na te pierogi bo nigdy takich nie robiłam i nie jadłam![]()
Jutro wrzucę na książki;-)Na kulinarnym znalazłam tylko seromakowiec a ja chcę sam makowiec upiec, tzn. dokładnie to mi chodzi o samą masę makową bo strucle kupię już gotową![]()
Z całego serca się dołączamy
A mi wychodziKrem z budyniu to dla mnie też porażkaNie wiem jak to może się udać
![]()
dowiklacycki jak kulki masz no
dobrze ze jak kulki a nie jak zużyte skarpetki
![]()
sorrryDzieki
Ty babo jedna az poplulam sobei laptopa
Nie pytalam ale sama sie zastanawialam jakie kulkianiu a spytaąłś może swojego synusia co miał na myśli??? hehhehe bo próbuję sobie to jakoś wytłumaczyć...ale za kulkki wiele teraz bym dałabo u mnie póki co cycory jak u orangutanicy
![]()
najlepsze że chwile wczesniej go wykąpałam ładnieKERNA
Nie przejmuj sie -moim tez daja roczek;-):-)
MEDEUSKA
To dobrze ze wkoncu zajrzalas Jemu w ta pieluszkeBo moglabys Go tak czasem uspic a niby w cieplym sie lepiej spi i spalby tak do rana