reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja poproszę :tak:

Mamy wesele w rodzinie, a cxhciał bym wyglądać jak człowiek a nie jak potwór :eek: No ale zabrdzo to ja się odchudzać nier mogę, karmie i nie chciał bym mleka starcić, tak się powolutku ograniczam :sorry:

Byłam z Helenka na zakupakch z saneczkami :tak: Ale zimno, brrr
Ale było fajnie bo wszystko tak zaśnieżone, że nie maiłam problemu z ciągnięciem sanek :tak::rofl2: A helenkę jak puściłam na śnieg na ogródku to wracać nie chciała :-D tylko była rtroszkę zawiedziona, że się bałwan nie chce lepić :sorry::rofl2:
fajowo mój jeszcz ze śniegu za dużo nie kuma;-)
A ja mam pekającą skórę na dłoniach:-:)-:)-(booooliiiiii:-:)-:)-(
uczulenie na detergenty....kremu litry a to nic nie daje...skóra pęka i krew się leje....już nie mogę nawet obrączki nosić:no:

reklama
ANKA ja chętnie oddam większe pół:tak::tak::tak::tak: ustawiac mi się tu w kolejce która chce trochę tłuszczyku cyckowego:-)
Zdrówka dla Oliwki
My właśnie zakupiliśmy sanie. W sklepie kosztowały 120zł:szok: a na bazarku te samiuteńkie 65!!!! a już miałam tamte kupować tylko szkoda mi było tyle kasy:zawstydzona/y: a te jeszcze mają badylek że można je pchac jak wózek! michał jest zachwycony!! Jeszcze udało mi się zaprzęgnąć M i se z bejbe jechaliśmy a reniferek na pchaczu:-D:-D:-Dfajowo . fotki jutro albo w niedziele bo jedziemy do lasu..tam ot będzie fajowo:tak:
Ja tez poprosze I fajnie ze udalo sie kupic saneczki Ja za swoje dalam 65 zl :tak:
Ja poproszę :tak:

Mamy wesele w rodzinie, a cxhciał bym wyglądać jak człowiek a nie jak potwór :eek: No ale zabrdzo to ja się odchudzać nier mogę, karmie i nie chciał bym mleka starcić, tak się powolutku ograniczam :sorry:

Byłam z Helenka na zakupakch z saneczkami :tak: Ale zimno, brrr
Ale było fajnie bo wszystko tak zaśnieżone, że nie maiłam problemu z ciągnięciem sanek :tak::rofl2: A helenkę jak puściłam na śnieg na ogródku to wracać nie chciała :-D tylko była rtroszkę zawiedziona, że się bałwan nie chce lepić :sorry::rofl2:
Fajnie ze Helenka sie wybawila Ja tez mam wesele szwagra w lutym dokladnie 13 lutego a Ty kiedy dokladnie ????????
uczulenie na detergenty....kremu litry a to nic nie daje...skóra pęka i krew się leje....już nie mogę nawet obrączki nosić:no:
Wspolczuje z ta skora A nasze dzieciaczki w podobnym wieku I moja Oliwka tez zabardzo nie kuma Chco wie ze to cos innego I na sankach zadowolona Bo to zawsze inaczej niz w wozku :tak::tak::tak:Ja sprzatam Odnalazlam w szafie zagrzybiale ciuchy Na szczescie moge je wyrzucic bo to stare ciuchy Teraz mam chwile na bb Zaraz ide dalej cos robic Jak Oliwka usnie a zaraz ja pojde uspac to umyje okno u Mamy niech pozna moja dobroc A po drezmce na spacerek na sankach idziemy Moja Oliwka to maly lobuz cos narobi a jak ja ide sprawzic co i patrze na nia To ona robi takie maslane oczka I nie moge sie na nia dlugo gniewac :-p

To musisz rekawiczek uzywac... Ale pewnie o tym wiesz :sorry:
A do9 smarowania plecam oliwe z oliwek albo maslo, jak ktremy nie pomagaja :sorry:

Dorota, tydzien wcześniej :tak: A wesele jest w Połomii, to chyba niedaleko ciebie :-)

Nie boję sie jo-jo ,bo to oznacza ,ze gubię ok.kilograma miesiecznie ,a 3 razy w tygodniu intensywnie ćwiczę ,na siłce ,stosuje dietę" żp" i dla mnie to nie jest jakś duzo,kiedyś (jak byłam młodsza) chudłam o wiele szybciej,ale kilogr.wracały ,no niestety ,jak po diecie człowiek rzuca sie na jedzenie ,na wszystko czego unikał ,to tego nawet jo-jo nazwać nie mozna tylko prozaiczna ,zwykła reakcja organizmu na nadwyzke kalorii:tak:A teraz jestemmądrzejsza i wiem ,ze po osiagnieciu celu ,nie mozna łapczywie pochłaniać wszystkich smakołyków tylko przyzwyczajać organizm do zmiany diety na nowo..Kilka lat temu schudłam i pieknie trzymałam wagę ,oczywiście grzeszyłam ,ale pilnowałam bilansu,azż rzuciłam palenie ,przytyłam mnóstwo ,bo 30 kilo w rok i ciężko mi było sie zmobilizowa c wziąć sie za siebie z powrotem,wygladałam jak kulka,ale juz jest dobrze idzie ku lepszemu,te 13 kilo strasznie mi poprawiło humor,ale gdzie do końca:-D

MH od rękawiczek mam jeszcze większe uczulenie:wściekła/y: zostało mi od pracy na mandarynkach.... teraz zanim obore cytrusa to go myje płynem do naczyń:tak:ale uczulenie zostało

MH niejedzenie nic od godziny 17 powinno przynieść efekty,rozumiem jednak ,ze karmienie cyckiem ,trochę te sprawy komplikuje:tak:ale zzyczę sukcesów :tak:
na pewno uda Ci się osiągnąć cel..ja z obżarstwa dodałam sobie 13kg w 2 miesiące:tak:. i łaziłam jak wieprzek tak latami potem ciaża i jeszcze gorzej było.... jedzenie nawet od 18 dużo powinno dac. nie popijać posiłków i jeść regularnie!!!!!

reklama
Do góry