reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Posłuchałam i przewijam na łóżku ale siedzę. Na stojąco wygodniej i szybciej ale mój kręgosłup by tego nie przeżył. Na przewijaku miałam wszystko pod ręką, chusteczki, krem. Teraz muszę latać i zanim przebiorę małą wszystko przetransportować do wyrka. Ech... mają się niby w 7 dni wyrobić. Zobaczymy

im starsza była corcia tym bardziej nózki jej zwisały:-) ale najważniejsze części ciała były zawsze na przewijaku, główka i dupcia przy samych brzegach:-) przewijak ma ok72cm długości a w wieku 2lat moja Angelinka miała 95cm:-)Do 2'go roku życia?? Jak to zrobiłyście??Martyna jeszcze się mieści, ale nie na długo...
Mewa29
mama Adama
ja kupilam wreszcie krzeselko do karmienia
uzywane
nie ma ze mna moje dziecie dobrze- szkoda mi kasy na nowe rzeczy
ale to chyba dobre bo 32 bidy mialo;-)
baby highchair costello very sturdy on eBay (end time 18-Dec-09 15:25:04 GMT)
uzywane
Mewa29
mama Adama
dzieki Deli, ja sama wybralabym niebieski ale jak to sie mowi cena czyni cuda, do tego latwo sie czysci co bedzie bardzo przydatne
Kinia
sierpień 2009
Dziewczyny, mam już swoją spacerówkę:-) Jestem bardzo zadowolona. Przeszła już próbę śniegową i spisała się świetnie. Małemu chyba też odpowiada. Najbardziej rajcuje go okienko w budce

im starsza była corcia tym bardziej nózki jej zwisały:-) ale najważniejsze części ciała były zawsze na przewijaku, główka i dupcia przy samych brzegach:-) przewijak ma ok72cm długości a w wieku 2lat moja Angelinka miała 95cm:-)
To może i z moją tak źle nie będzie. A może wcześniej do nocnika ją przekonam... (marzenia nie kosztują

ja kupilam wreszcie krzeselko do karmienia
uzywane
Byleby sprawne było, to najważniejsze. A wizualnie też mu niczego nie brakuje

reklama
_karincia_
Fanka BB :)
A dlaczego "przesiadłaś" się już do spacerówki??Dziewczyny, mam już swoją spacerówkę:-) Jestem bardzo zadowolona. Przeszła już próbę śniegową i spisała się świetnie. Małemu chyba też odpowiada. Najbardziej rajcuje go okienko w budce![]()