reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Moja koleżanka też jakoś do 2 roku życia :)))
Więc się tym nie martwię :))) poza tym mam większy przewijak niż ten do łóżeczka więc sądzę, ze bez kłopotu będzie
...

reklama
Posłuchałam i przewijam na łóżku ale siedzę. Na stojąco wygodniej i szybciej ale mój kręgosłup by tego nie przeżył. Na przewijaku miałam wszystko pod ręką, chusteczki, krem. Teraz muszę latać i zanim przebiorę małą wszystko przetransportować do wyrka. Ech... mają się niby w 7 dni wyrobić. Zobaczymy:confused2:

Do 2'go roku życia?? Jak to zrobiłyście?? :szok: Martyna jeszcze się mieści, ale nie na długo...
im starsza była corcia tym bardziej nózki jej zwisały:-) ale najważniejsze części ciała były zawsze na przewijaku, główka i dupcia przy samych brzegach:-) przewijak ma ok72cm długości a w wieku 2lat moja Angelinka miała 95cm:-)

Dziewczyny, mam już swoją spacerówkę:-) Jestem bardzo zadowolona. Przeszła już próbę śniegową i spisała się świetnie. Małemu chyba też odpowiada. Najbardziej rajcuje go okienko w budce:-D

im starsza była corcia tym bardziej nózki jej zwisały:-) ale najważniejsze części ciała były zawsze na przewijaku, główka i dupcia przy samych brzegach:-) przewijak ma ok72cm długości a w wieku 2lat moja Angelinka miała 95cm:-)

To może i z moją tak źle nie będzie. A może wcześniej do nocnika ją przekonam... (marzenia nie kosztują :-D)

ja kupilam wreszcie krzeselko do karmienia
uzywane
nie ma ze mna moje dziecie dobrze- szkoda mi kasy na nowe rzeczy
ale to chyba dobre bo 32 bidy mialo;-)

baby highchair costello very sturdy on eBay (end time 18-Dec-09 15:25:04 GMT)

Byleby sprawne było, to najważniejsze. A wizualnie też mu niczego nie brakuje :tak:

reklama
Do góry