reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
umyłam włosy pomalowałam sie czekam az si eprostownica nagrzeje ubiore sie wyprostuje włosy i ideeeeeeeeeeeeee:-):-)
Baw sie dobrze i pozniej napisz nam jak bylo:tak::tak::tak::tak:
Jestem niewidzialna:-(
I jeśli o niewidzialnych mowa to przez ostatnie 3 czy 4 mega strony nie widziałam Anabuby...
Wzięłam się za pakowanie prezentów, znów nocna wdowa jestem.
Ja tez chcialam dzisij pakowac prezenty jak mlodzi usna ale wskoczylam do wyrka i juz nie wychodze;-):-)

ANKA
To ja bede czekala na telefon:tak::tak::tak:
Mi pasuje bardziej do poludnia bo na 16 idziemy do Dominika do szkoly na jaselka:tak::tak::tak::tak:

MAMITKA
No ja tez jestem z Wielkopolski bo z Poznania:tak::tak::tak::tak:

Ja zrobiłam reszte przelewów i konto opustoszało:szok::szok::-:)-(
Lunka moja Zuza tez zasypiała sama w łóżeczku a teraz w dzień zasypia na łóżku naszym i wieczorem też. I ja albo A. musimy leżeć obok niej. Potem dopiero do łóżeczka ją przekładam ale śpi całą noc. Właśnie zasnęła:tak:
A ja sie boje klasc ja z nami, bo później bedzie masakr, znam tę gangrenę:rofl2:

a ja siedzę i myśle co tu na wigilię zrobić takiego, żeby Michał mógł zjeśc....bo krokiety, smażone ryby, pieczarki i baaardzo majonezowe sałatki nam się szykują....kurczechciałąbym, żeby cos skubnął...ale chyba zostanie mu tyko barszczyk:-( AS plis jak się obrobisz to pamiętaj o mnie ok???;-) Dowikla Ty już w wyrku... a my w kolejce do kąpania...ale zaraz chyba pade na klawiature taka już jestem śpiąca....u nas już -23:szok:....kozy w nosie zamarzają:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

KERNA
No ja juz w wyrku:tak::tak::tak::tak:Wykapalam sie w dizen ,naczyn nie chce mi sie teraz myc a wszystko inne mam porobione wiec tearz sie relaksuje:-):tak:
Wlasnie zjadlam kolacyjke:-):tak:
Prezenty popakuje sobie jutro jak Dominik bedzie w szkole albo jak dziewczynki beda spaly:tak::tak::tak::tak:Musze najpierw dokupic jeszcze papier;-):-)
Kochana,kolejka do kapania:szok::szok::szok::szok:

a ja siedzę i myśle co tu na wigilię zrobić takiego, żeby Michał mógł zjeśc....bo krokiety, smażone ryby, pieczarki i baaardzo majonezowe sałatki nam się szykują....kurczechciałąbym, żeby cos skubnął...ale chyba zostanie mu tyko barszczyk:-( AS plis jak się obrobisz to pamiętaj o mnie ok???;-) Dowikla Ty już w wyrku... a my w kolejce do kąpania...ale zaraz chyba pade na klawiature taka już jestem śpiąca....u nas już -23:szok:....kozy w nosie zamarzają:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja mam juz mniejszy problem, bo moja juz 2 ata, to i smazonej bez skórki dostanie i ciacho jakies i salatki i cos tam jeszcze pewnie, ale kurcze dla mIchasia -jak cos wymysle to dam znac, choc pewnie As Cie zasypie pomyslami iprzepisami-ta to ma łeb!!!:-D:-D:-D

A ja wiem, że jak raz u nas sie przespi, to nie bedzieprzebacz, bedzie wyla az znów jej nie wezmiemy

Ja nie pamietam co moje w zeszlym roku jadly:confused2:Napewno barszcz z uszkami,kostke z mintaja i nie mam pojecia co jeszcze:confused2:
W tym roku to beda jadly wszystko to co moga i na co beda mialy ochote;-):-)

Luna no tak taki wiek to już nie ma przebacz;-);-);-) Michał się żadko przytula, M to już w ogóle katastrofa.....łeeeeeeeee niech mnie ktoś pokocha:cool2:
dowikla a ja mam luzik z naczynkami:tak: m obiecywał i myje gary że hoho:tak::tak::tak: a mi ręce się powoli lecza i dochodzą do siebie:-) No babki liczę na wasze pomysły bo znajac mojego bejbe to będzie się skręcał że my jemy a on nie:zawstydzona/y: a ja kucharka dopiero początkujaca jestem.....

reklama
Ja nie pamietam co moje w zeszlym roku jadly:confused2:Napewno barszcz z uszkami,kostke z mintaja i nie mam pojecia co jeszcze:confused2:
W tym roku to beda jadly wszystko to co moga i na co beda mialy ochote;-):-)
no kurcze zazdroszczę......3 latka to już luksusowo.. a ja jeszcze obiadki bezsolne i warzywne i zdrowe jak tylko się da:confused2:
A kolejka bo M terazposzedł się myć a teraz moja kolej...a nie chce mi się.. oglądaliśmy sobie bridget jones przy winku i mnie zmogło

Do góry