reklama
Baw sie dobrze i pozniej napisz nam jak byloumyłam włosy pomalowałam sie czekam az si eprostownica nagrzeje ubiore sie wyprostuje włosy i ideeeeeeeeeeeeee:-):-)

Ja tez chcialam dzisij pakowac prezenty jak mlodzi usna ale wskoczylam do wyrka i juz nie wychodze;-):-)Jestem niewidzialna:-(
I jeśli o niewidzialnych mowa to przez ostatnie 3 czy 4 mega strony nie widziałam Anabuby...
Wzięłam się za pakowanie prezentów, znów nocna wdowa jestem.
ANKA
To ja bede czekala na telefon

Mi pasuje bardziej do poludnia bo na 16 idziemy do Dominika do szkoly na jaselka

MAMITKA
No ja tez jestem z Wielkopolski bo z Poznania

luna665
Mama grudniowa 2007
A ja sie boje klasc ja z nami, bo później bedzie masakr, znam tę gangrenęJa zrobiłam reszte przelewów i konto opustoszało:-
-(
Lunka moja Zuza tez zasypiała sama w łóżeczku a teraz w dzień zasypia na łóżku naszym i wieczorem też. I ja albo A. musimy leżeć obok niej. Potem dopiero do łóżeczka ją przekładam ale śpi całą noc. Właśnie zasnęła![]()

kerna
http://www.lauraziobro.pl
a ja siedzę i myśle co tu na wigilię zrobić takiego, żeby Michał mógł zjeśc....bo krokiety, smażone ryby, pieczarki i baaardzo majonezowe sałatki nam się szykują....kurczechciałąbym, żeby cos skubnął...ale chyba zostanie mu tyko barszczyk:-( AS plis jak się obrobisz to pamiętaj o mnie ok???;-) Dowikla Ty już w wyrku... a my w kolejce do kąpania...ale zaraz chyba pade na klawiature taka już jestem śpiąca....u nas już -23
....kozy w nosie zamarzają

kerna
no ja tez bojęsie Michaął kłaść z nami chociaż nie powiem czasem chciałąbym się do neigo poprzytulaćA ja sie boje klasc ja z nami, bo później bedzie masakr, znam tę gangrenę![]()

KERNA
No ja juz w wyrku

Wykapalam sie w dizen ,naczyn nie chce mi sie teraz myc a wszystko inne mam porobione wiec tearz sie relaksuje:-)
Wlasnie zjadlam kolacyjke:-)
Prezenty popakuje sobie jutro jak Dominik bedzie w szkole albo jak dziewczynki beda spaly

Musze najpierw dokupic jeszcze papier;-):-)
Kochana,kolejka do kapania

No ja juz w wyrku

Wlasnie zjadlam kolacyjke:-)

Prezenty popakuje sobie jutro jak Dominik bedzie w szkole albo jak dziewczynki beda spaly

Kochana,kolejka do kapania

luna665
Mama grudniowa 2007
Ja mam juz mniejszy problem, bo moja juz 2 ata, to i smazonej bez skórki dostanie i ciacho jakies i salatki i cos tam jeszcze pewnie, ale kurcze dla mIchasia -jak cos wymysle to dam znac, choc pewnie As Cie zasypie pomyslami iprzepisami-ta to ma łeb!!!a ja siedzę i myśle co tu na wigilię zrobić takiego, żeby Michał mógł zjeśc....bo krokiety, smażone ryby, pieczarki i baaardzo majonezowe sałatki nam się szykują....kurczechciałąbym, żeby cos skubnął...ale chyba zostanie mu tyko barszczyk:-( AS plis jak się obrobisz to pamiętaj o mnie ok???;-) Dowikla Ty już w wyrku... a my w kolejce do kąpania...ale zaraz chyba pade na klawiature taka już jestem śpiąca....u nas już -23....kozy w nosie zamarzają
![]()

A ja wiem, że jak raz u nas sie przespi, to nie bedzieprzebacz, bedzie wyla az znów jej nie wezmiemy
kerna
Luna no tak taki wiek to już nie ma przebacz;-);-);-) Michał się żadko przytula, M to już w ogóle katastrofa.....łeeeeeeeee niech mnie ktoś pokocha
dowikla a ja mam luzik z naczynkami
m obiecywał i myje gary że hoho

a mi ręce się powoli lecza i dochodzą do siebie:-) No babki liczę na wasze pomysły bo znajac mojego bejbe to będzie się skręcał że my jemy a on nie
a ja kucharka dopiero początkujaca jestem.....

dowikla a ja mam luzik z naczynkami

reklama
kerna
no kurcze zazdroszczę......3 latka to już luksusowo.. a ja jeszcze obiadki bezsolne i warzywne i zdrowe jak tylko się daJa nie pamietam co moje w zeszlym roku jadlyNapewno barszcz z uszkami,kostke z mintaja i nie mam pojecia co jeszcze
W tym roku to beda jadly wszystko to co moga i na co beda mialy ochote;-):-)

A kolejka bo M terazposzedł się myć a teraz moja kolej...a nie chce mi się.. oglądaliśmy sobie bridget jones przy winku i mnie zmogło
Podziel się: