mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a ja sie doszkalam w farmakologicznym wywolywaniu porodu i testach oksytocynowych
jak ktos jest zainteresowany to mam fajne materialy sciagniete 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie wczoraj przeterminowałam;-) Ale mój doktorek nie widział przeciwskazań do seksu przez cała ciążę więc nie widze powodu by teraz zaprzestać. Nie bzykamy się jak króliki ale raz na 3-4 dni. Czekam sobie spokojnie na maluszka, wylezie, jak bedzie ten odpowiedni moment- chyba mamy takie samo zdanie na ten temat.my siem nie miziamy, kurcze polog potrwa te pare tygodni, no nic trzeba wytrzymac
tez grzecznie czekam na Maluszke, trzeba jej dac szanse
we wtorek mamy termin wg Om, zobaczymy, cos sie tam dzieje na dole, ale bardzo spokojnie
im bardziej naturalnie to przebiegnie tym lepiej dla zdrowka Malej i mnie wiec nie kombinuje
Fajnie macie ja jak 2 dni temu bylam w szpitalu to dalej byl zakaz obym dotrwala do 28 mysle ze dam rade skurczy zero byleby cisnienie nie skakalo ale lekarka ze wzgledu na sytuacje mi dodala dopegyt i biore 3 razy wiec mysle ze dam rade.a u nas w szpitalu juz sa normalnie odwiedziny !!! ciekawe czemu nie zniesli ich jeszcze wszedzie .. .zwlaszcza ze mrozy niesprzyjaja rozprzestrzenianiu sie wirusowraczej w takich temperaturach to skubane wirusy gina i to dosc skutecznie
![]()
Fajnie macie ja jak 2 dni temu bylam w szpitalu to dalej byl zakaz obym dotrwala do 28 mysle ze dam rade skurczy zero byleby cisnienie nie skakalo ale lekarka ze wzgledu na sytuacje mi dodala dopegyt i biore 3 razy wiec mysle ze dam rade.
3h - ładnieskoro spi 3h to chyba glodny nie jest ... a na wadze przybiera czy traci ??
a u nas w szpitalu juz sa normalnie odwiedziny !!! ciekawe czemu nie zniesli ich jeszcze wszedzie .. .zwlaszcza ze mrozy niesprzyjaja rozprzestrzenianiu sie wirusowraczej w takich temperaturach to skubane wirusy gina i to dosc skutecznie
![]()
a u nas w szpitalu juz sa normalnie odwiedziny !!! ciekawe czemu nie zniesli ich jeszcze wszedzie .. .zwlaszcza ze mrozy niesprzyjaja rozprzestrzenianiu sie wirusowraczej w takich temperaturach to skubane wirusy gina i to dosc skutecznie
![]()