reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

luźzna u mnie to samo. Maław dzien grzecznie spi a w nocy spina brzuszek, twardy ma, nóżki podkurcza, czerwona się robi i marudzi - nie płacze, nie może zasnąć tylko cycuś ja uspokaja. u lekarza nie bylismy bo pierwsza wizyte to on do domu jezdzi a jeszcze nie byl ... ja pije herbatke koperkowa. Wczoraj nie spała mi od 1 w nocy do 9 rano, zadzwonilam po mame, przyszla a mala spala jak aniolek ... nie rozumiem ...

reklama
Witam sie rano:-) Mój maluch jednak stwierdził że w brzuchu mu najlepiej i nic nie zapowiada rychłego porodu. A mnie jakis spokój ogarnął po tym pobycie w szpitalowie. Aha, u nas też juz znieśli zakaz odwiedzin wiec moze nie będzie tak źle;-)
Luuuzna a moze by tak taxi i do doktorka? Po co masz się denerwować. No ale to tylko moje zdanie.
Wiecie co, dieta bez soli i lezenie placuszkiem zalecone przez lekarza przynosza efekty- od wczoraj "schudłam" 2 kg:szok: Chyba woda ze mnie leci

Mea no to mi dowaliłaś dr Milej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja czuje, ze urodze w najmniej odpowiednim momencie;-);-) widze to tak swieta Mała spędzi w brzuszku i jak juz bede miała nadzieję, że dotrwamy do Nowego Roku rozkraczę sie w Sylwka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hej

Mój sobie zrobił z dnia noc, a z nocy dzień ;-)
Muszę go jakoś przestawić- bo dziś spałam tylko 2 godziny, ale jestem jakoś na chodzie ;-)

luźzna u mnie to samo. Maław dzien grzecznie spi a w nocy spina brzuszek, twardy ma, nóżki podkurcza, czerwona się robi i marudzi - nie płacze, nie może zasnąć tylko cycuś ja uspokaja. u lekarza nie bylismy bo pierwsza wizyte to on do domu jezdzi a jeszcze nie byl ... ja pije herbatke koperkowa. Wczoraj nie spała mi od 1 w nocy do 9 rano, zadzwonilam po mame, przyszla a mala spala jak aniolek ... nie rozumiem ...

A mi mały spał od 12 w nocy do 7 rano:szok:
Też piję koprkową (niektórzy daja koperkową dziecku, ale ja się boje bez konsultacji z lekarzem albo położną).
Mój Aluś niestety płacze i własnie tylko cycuś go uspokaja...ehhh
śpi w ogóle nispokojnie teraz, słyszę jak puszcza gazy i stęka...ale śpi cały czas i nie chce go wybudzać...u nas nie ma 1 wizyt w domu ;/

Witam sie rano:-) Mój maluch jednak stwierdził że w brzuchu mu najlepiej i nic nie zapowiada rychłego porodu. A mnie jakis spokój ogarnął po tym pobycie w szpitalowie. Aha, u nas też juz znieśli zakaz odwiedzin wiec moze nie będzie tak źle;-)
Luuuzna a moze by tak taxi i do doktorka? Po co masz się denerwować. No ale to tylko moje zdanie.
Wiecie co, dieta bez soli i lezenie placuszkiem zalecone przez lekarza przynosza efekty- od wczoraj "schudłam" 2 kg:szok: Chyba woda ze mnie leci

a mi kazal dzin lazic co by szyjka drgnela :) a woda ile bylo tyle jest !

Mea no to mi dowaliłaś dr Milej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja czuje, ze urodze w najmniej odpowiednim momencie;-);-) widze to tak swieta Mała spędzi w brzuszku i jak juz bede miała nadzieję, że dotrwamy do Nowego Roku rozkraczę sie w Sylwka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja w czwartek jestem z dr Milej umowiona na usg ... lekarze twierdza ze ona ma najlepsze oko do usg ... a ty cos na nia marudzilas z tego co pamietam ...

Dziewzyny nawet nie macie pojęcia jak ja wam zazdroszczę:tak::tak::tak: tez bym chciala miec kolkowe problemy a nie przed przed przedporodowe:-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry